Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis

QUOTE(grange @ 2007 12 05, 20:14)
nu žiūrėsim  g.gif 
nors ir aš šiaulietė, bet kad pasakyt kad jis šiaulietis negalėjau  lotuliukas.gif  ir duodu 99,99 kad ten ne GV  lotuliukas.gif

kad ne GV duodu visa 100 biggrin.gif
Atsakyti
Kokios panašios merginos blink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
gal seses dvynes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 05, 19:23)

bigsmile.gif gal sesutės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 05, 18:23)

blink.gif geras blink.gif
Jau panašumas huh.gif ,tas pats žmogus nuotraukose atrodo mellow.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bet tikrai, nerealus panašumas, jei ne sesės, tai gali sakyt kad turi antrininkę viena kitai bigsmile.gif
Atsakyti
o as apziurejau cia ikelta ta naujaja foto ir pagalvojau,jog vat, pakeite ta ,kur su skraiste uzsidejus. blink.gif tai gal pakeite foto,bet visdar neiseme senos?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 05, 18:35)
bigsmile.gif  bet tikrai, nerealus panašumas, jei ne sesės, tai gali sakyt kad turi antrininkę viena kitai  bigsmile.gif

Mano kaimynka viena topsecret.gif Tai galiu pasakyt,kad tikrai ne sesės tongue.gif

Matot,kaip gyvenime būna karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 12 05, 19:39)
o as apziurejau cia ikelta ta naujaja foto ir pagalvojau,jog vat, pakeite ta ,kur su skraiste uzsidejus. blink.gif  tai gal pakeite foto,bet visdar neiseme senos?

tai jei nori keist, moderatorė turi senąją perkelti prie neužpildytų ir tada jau pakeisti, nes kitaip kaip pakeisi? g.gif nebeleidžia pačiai rinktis dar kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 05 gruodžio 2007 - 19:44
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 12 05, 20:42)
Mano kaimynka viena  topsecret.gif  Tai galiu pasakyt,kad tikrai ne sesės  tongue.gif

Matot,kaip gyvenime būna  karsta.gif  hihihi.gif

nugis grynai foto panasi i tavasias. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 12 05, 19:42)
Mano kaimynka viena  topsecret.gif  Tai galiu pasakyt,kad tikrai ne sesės  tongue.gif

Matot,kaip gyvenime būna  karsta.gif  hihihi.gif

unsure.gif unsure.gif nu tai tada nežinau.nors žinau ką galvoju, bet nekaltinsiu nežinant tiksliai, tegu jau moderatorė aiškinas..

o gal paaiškės, kad turi antrininkę.. . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 05, 18:44)
nors žinau ką galvoju, bet nekaltinsiu nežinant tiksliai, tegu jau moderatorė aiškinas..

Ką tu čia dar blink.gif Dieve, dieve doh.gif
Atsakyti