Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis

QUOTE(Elina @ 2007 12 03, 21:27)
Pasikeitė nuotrauka. Kokia dabar graži bigsmile.gif ( ar tik nebus tikroji pretendentė į lygintuvą? mirksiukas.gif  smile.gif )

user posted image

Oi, kokia faina nuotraukytė wub.gif Manau, viena iš favoričių tikrai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2007 12 03, 20:50)
Oi, kokia faina nuotraukytė wub.gif Manau, viena iš favoričių tikrai bus smile.gif

O va, šita tai liuks thumbup.gif Ir stilius, ir nuotaika, ir pavadinimas, ir moteris graži, viskas dera. Respect 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 12 03, 20:27)
Pasikeitė nuotrauka. Kokia dabar graži bigsmile.gif ( ar tik nebus tikroji pretendentė į lygintuvą? mirksiukas.gif  smile.gif )

O vietoj kurios pasikeite? g.gif 4u.gif
Atsakyti
O man tai garažo stilius patiko thumbup.gif lotuliukas.gif turi žmogus jumoro jasma.
Atsakyti
Va baltaplaukė su kailine kepure ir man didis.gif
Atsakyti
Aha, graži toji nauja nuotrauka - moteris su kailiais thumbup.gif tikrai viena iš geresnių thumbup.gif ir tikrai geresnė nei pirmoji, kurioje stiliaus nelabai matėsi...

Jau surinkau savo balsų trejetuką... nebent atsiras dar naujų geresnių nuotraukyčių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 03 gruodžio 2007 - 22:40
no, vaaaaaa,... nebėr mano šokolado.. sad.gif nors ir laputaitė fainulka. ir šiaip, jaučiasi, kad motera tikrai turi tą razinką biggrin.gif
Atsakyti

user posted image

Superinė nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

esu labaiu nepastabi matyt, vietoj kurios čia? blush2.gif

Kam čia skėtis? mastau.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 04, 00:05)
esu labaiu nepastabi matyt, vietoj kurios čia?  blush2.gif

Kam čia skėtis? mastau.gif

neburnok.. mažu dar nepagimdė mastau.gif .. žiurkėm apeisi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 gruodžio 2007 - 01:00
gavau autorės Až, kuri prašė jum įdėti foto ir parašyti štai ką :

"Autorė apgailestauja dėl sublogusios kokybės mažinant nuotrauką.Jokio montažo nuotraukoij nėra schmoll.gif Ta balta šviesa aplink nuotrauką,tai dangus 4u.gif "

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 04, 00:59)
neburnok.. mažu dar nepagimdė mastau.gif .. žiurkėm apeisi hihihi.gif

blush2.gif neburnoju, tik klausiu, man tai asmeniškai gražiau be skėčio būtų... blush2.gif
Atsakyti
kad ir nepanasu i montaza schmoll.gif juk medis matosi uz nugaros kailiniuotai merginai bigsmile.gif
Atsakyti