Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis

QUOTE(Nerytė @ 2007 12 03, 14:28)
sutinku su tavima, kad ten ant bajrio... bet nestukes foto irgi vaidinta su mintim, kad graziai, moteriskai atrodyti

na tai gi ne apie nėštuke sakėm kad be šarmo, o apie nepavykusį pasimatymą.
Neryte, sumaišei biškuti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Uvetta @ 2007 12 03, 14:15)
vaidyba matosi, bet ta foto(su knyga), mano nuomone, yra su mintim...ant bajerio  bigsmile.gif tiosiog linksma foto  mirksiukas.gif
4u.gif nezinau, bet man taip atrodo  biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesuprantu,kur galiu nuotraukas paziuret dalyviu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uvetta @ 2007 12 03, 15:03)
bet per daug vaidybos,

QUOTE(Nerytė @ 2007 12 03, 15:30)
ar ten nesimato vaidybos? manau daugiau nei nestukes foto  cool.gif

QUOTE(Nerytė @ 2007 12 03, 16:28)
nestukes foto irgi vaidinta su mintim, kad graziai, moteriskai atrodyti

O man keisti ir juokingi tie pamąstymai "vaidinta- nevaidinta". Prisipažinkim, kad pamatę į save nukreiptą objektyvą, visi mes nutaisom tam tikrą pozą, pasistengiame atrodyti gerai. Ir kol kas nematau nė vienos nepapozuotos foto biggrin.gif . Nepozuota gali būti tik visiškai atsitiktinai pagautas kadras, kuomet tu nematai, jog tave fotkina. Konkursui papozuot specialiai, žinant užduotį- ne jokia ne nuodėmė schmoll.gif
Darkart peržiūrėjau visas nuotraukas- visose vienaip ar kitaip žmonės pozuoja, vaidina, stengiasi gražiai išeiti. Nėra nė vieno atsitiktinio kadro. Taip kad kalbos apie tai beprasmės
Žinoma galima pozuoti, vaidinti prieš objektyvą įvairiai, pvz.
taip user posted image
arba šitaip ( čia jau priklauso nuo žmogaus išradingumo) user posted image
arba šitaip user posted image
Papildyta:
QUOTE(Miss Cherie @ 2007 12 03, 19:15)
Nesuprantu,kur galiu nuotraukas paziuret dalyviu blush2.gif

va čia http://www.supermama...c...ew&conid=80
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 gruodžio 2007 - 18:53
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 03, 16:28)
na tai gi ne apie nėštuke sakėm kad be šarmo, o apie nepavykusį pasimatymą.
Neryte, sumaišei biškuti  4u.gif

unsure.gif tada atsiprasau... bet as supratau, kad apie nestukes, nes komentaras buvo po nestukes ikeltos foto, tai nuo to viskas ir prasidejo pamaniau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 12 03, 13:43)
Kaip skirtingai-o man neturi sarmo unsure.gif

Man irgi jokio šarmo jokio žavesio ax.gif Tik tiek ,kad su kompozicija geria padirbėta...
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 12 03, 11:57)
tik labai man tas antras planas juoka kelia... atrodo, kad tuoj pasimaus ant tos statulos blink.gif

aš nepastabi blush2.gif net nemačiau tos statulos tolumoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 03, 19:50)
Man irgi jokio šarmo jokio žavesio  ax.gif Tik tiek ,kad su kompozicija geria padirbėta...

O man maloniai žiūrisi. Spalvos tokios raminančios, elegantiškos. Ir šiaip nuotrauka ne tokia kaip daugelis smile.gif . Ji ryški, dirbta, vis norisi dar kartą ant jos spustelėt, pažiūrėt. O juk yra tokių nuotraukų, kurių net nedidinam. Jau maža matosi, kad nevež..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 12 03, 14:36)
drinks_cheers.gif tikrai graži smile.gif ,
nes kiek pastebejau daugelis esamų neatitinka reikalavimų, kadangi nepaiso taisyklių “pavadinime brūkštelėkite puikiosios išvaizdos paslaptį”
Ima ir pavadina nuotrauką taip pat, kaip vadinasi pats konkursas, tai kur ta puikios išvaizdos paslaptis? blink.gif  g.gif

Rankoj, ar nematai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 03, 20:56)
O man maloniai žiūrisi. Spalvos tokios raminančios, elegantiškos. Ir šiaip nuotrauka ne tokia kaip daugelis smile.gif . Ji ryški, dirbta, vis norisi  dar kartą ant jos spustelėt, pažiūrėt. O juk yra tokių nuotraukų, kurių net nedidinam. Jau maža matosi, kad nevež..... unsure.gif

Ziurisi maloniai tikrai,nes kokybiska,ryski,spalviskai suderinta...Taciau ji man tokia kaip fonas..Kai pamaciau ja pirma kart,is kart pagalvojau,kad galetu si nuotrauka but masyviu, rudu,odiniu (butent tokiu rolleyes.gif ),baldu reklama..Nuotraukoje matosi atsipalaidavimas,relaxas,nera ryskaus personazo,daug daiktu..
Su sia tema ji man nesirisa kazko unsure.gif
Atsakyti
o man ji su ideja, matosi stilius, viskas tikrai dera (na tik ta rankine tai ne mano skonio, bet tebunie), o ir kokybe super
Atsakyti
Pasikeitė nuotrauka. Kokia dabar graži bigsmile.gif ( ar tik nebus tikroji pretendentė į lygintuvą? mirksiukas.gif smile.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 gruodžio 2007 - 21:28
Man sita fotke superine bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Net ir su pizama galima atrodyti puikiai bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 03 gruodžio 2007 - 21:39