QUOTE(sandra24 @ 2008 01 08, 16:00)
sveikute jauciuosi ne kaip labai truksta ARNIUKO...labai noriu uzduoti daug klausymu ir gauti atsakymus i juos.buvau siandien ant kapelio uzdegiau zvakutes...taip pasidare sirdi salta, jauciu tustuma. klausiau savo ginekologes kada po cezario pjuvio galiu vel planuoti nestuma,sake , kad po pusmecio, bet labai bijau kad nebutu tas pats kaip mano ANGELIUKUI!Senoji tu labai patyrus ir daug zinai apie sirdinukus.pasakyk man ar mano MAZIUKUI skaudejo pries mirti?ar jam galejo pakenkti stiprus verkimas?as ta diena buvau labai nervuota ir ji gan grubiai supau ant ranku ar tai galejo ji isgasdinti, jam pakenkti?
Sveika,
tikrai to nezinau. Ir nezinau, kad reanimacijoje dare, bet nemanau, kad butu dare ka nors labai skausmingai, nes ir is skausmo vaikui gali pasidaryti blogai. Tu sakei, kad buvo umus sirdies nepakankamumas, o tai mane tada isgasdino. Sudikiene yra sakiusi, kad operacija gali buti sekminga, bet jei d. skilvelis atsisako dirbti, tai nieko nepadarysi. Turbut tas skilvelis ir nesusitvarke su kruviu. Jei taip ir butu buve toliau, tikrai nelabai mielas tas gyvenimas vaikui. Turi su tuo susitaikyti. Maniskiam yra letinis ir beveik nepastebimas nepakankamumas ir tai - palaksto ir eina ilsetis. Sako: "pavargau".
Tik nepradek kaltinti saves del to, ka padarei ar ko nepadarei. Jei su sirdute nebutu buve taip blogai, vaikui verkimas ar grubokas supimas tikrai nebutu pakenkes.
O kiek bendrauju su mamomis, kurios susilauke vaikuciu po to, visi jie sveikuteliai. Pasikartojimo, kad kitas vaikas taip pat bus su sirdies yda - vos 1 procentas. Tas puse metu skirtas TAU, pasirupink savimi, pailsek, tada galvosi apie kita vaikuti.