tortura,o jus operacijai guldo? kokios problemytes?
guldo seniai planuotai operacijai.. problemu ne viena. bet viena is ju ir guldo si karta operuoti ppd- turim 12 mm sklyle priesirdziuose.
Pagaliau ir as prisiskambinau Lankuciui Vaziuosim pas ji Rugsejo 1 diena.
idomiai jis registruoja,mes pries dvi savaites skambinom,ir tik rugsejo treciai uzregistravo,o jus veliau skambinat,ir artimesnem dienom uzregistruoja
atlaisveja gal tarpai kokie gal kokia konferencija atsisauke ir panasiai, nedarys juk piktybiskai
Labas vakaras mamytes
As tik noriu visoms palinketi stiprybes ir tikejimo, kad jusu mazyliai pasveiks
As pati esu mama, kuriai vaikysteje buvo diagnozuota sirdies yda ... falot tetrada... operavo profesorius V.Sirvydis. Praejo jau 23 metai ir siandien as esu mama.
Laikykites
As pati esu mama, kuriai vaikysteje buvo diagnozuota sirdies yda ... falot tetrada... operavo profesorius V.Sirvydis. Praejo jau 23 metai ir siandien as esu mama.
Laikykites
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2008 08 21, 23:32)
Labas vakaras mamytes
Laikykites
Laikykites
Tokie pavydžiai tikrai įkvepia
Mano dukrytei irgi Fallot tetrada, prieš 1,5m atlikta radikali ydos korekcija. Šiandien buvom Santrariškėse, tai net Lankutis stebėjosi, kaip puikiai viskas (operacija) pavyko, kad vaikas auga puikiai. Nekreipiant dėmesio į lopo nesandarumą (nedidėja ), vožtuvo I laipsnio nesandarumą ir nedidelę stenozę. Bet mano akimis vaikas vystosi gerai, žaidžia ir bėgioja daug
Tikiuos kad visos mamytės išgirs puikių žinių
Mano mergaitei buvo atliktos dvi operavijos,paskutine operacija buvo fonteno,gleno jungtis dare,ir as iki siol stebiuos kokia guvi mergaite,laksto,niekad nepavargsta aisku laukiam dar vienos operacijos bet pasitikiu daktaru profesonalumu,ir mergaite po jos augs sveika,bei bus mamyte kazkada
QUOTE(deimirita @ 2008 08 22, 17:43)
Mano mergaitei buvo atliktos dvi operavijos,paskutine operacija buvo fonteno,gleno jungtis dare,ir as iki siol stebiuos kokia guvi mergaite,laksto,niekad nepavargsta aisku laukiam dar vienos operacijos bet pasitikiu daktaru profesonalumu,ir mergaite po jos augs sveika,bei bus mamyte kazkada
Labas, mes irgi su Fontenu ir Glenu. Trecioji operacija laukia gal si rudeni ar ziema. Kokia jusu yda?
Labutis, širdukų mamytės, sveikatos jūsų vaikeliams
Kas geresnio, kas blogesnio? Paskaitau - temelė aprimus, gal vaikučiai mažiau sirgs?
Mes jaučiamės gerai, tikrinsimės lapkričio mėn., kiek šeimos gydytoja klausė širdelės - tai sakė, kad viskas puiku. Nežinau, ką daryti dėl fizinio lavinimo pamokų, paprašiau šeimos gydytojos atleidimo, bet gal darau meškos paslaugą?
Lapkritį bus lygiai metai po operacijos
Kas geresnio, kas blogesnio? Paskaitau - temelė aprimus, gal vaikučiai mažiau sirgs?
Mes jaučiamės gerai, tikrinsimės lapkričio mėn., kiek šeimos gydytoja klausė širdelės - tai sakė, kad viskas puiku. Nežinau, ką daryti dėl fizinio lavinimo pamokų, paprašiau šeimos gydytojos atleidimo, bet gal darau meškos paslaugą?
Lapkritį bus lygiai metai po operacijos
Sveikos, mamytes
As norejau pasigirti..mes grizome vakar po operacijos . Isoperavo mums 13 mm PPD. Nervu buvo daug, bet viskas labai sklandziai praejo. Kadangi labai gerai jautemes isleido viena dienele anksciau Po savaites vaziuosim ekoskopu pasitikrinti..tikiuosi viskas bus gerai.
Labai dziaugiuosi, kad viskas pagaliau baigesi..daktaras sake, kad galim pamirsti sita bedele..belieka tik zaizdelei sugyti
As norejau pasigirti..mes grizome vakar po operacijos . Isoperavo mums 13 mm PPD. Nervu buvo daug, bet viskas labai sklandziai praejo. Kadangi labai gerai jautemes isleido viena dienele anksciau Po savaites vaziuosim ekoskopu pasitikrinti..tikiuosi viskas bus gerai.
Labai dziaugiuosi, kad viskas pagaliau baigesi..daktaras sake, kad galim pamirsti sita bedele..belieka tik zaizdelei sugyti
QUOTE(Arti @ 2008 08 27, 12:06)
Sveikos, mamytes
Smagu girdėt geras naujienas mums lapkritį bus du metai po PPD operacijos buvo 12 mm defektas. Tikrai beveik jau užmiršom šią problemą tik kas pusmetį pasidarom echo pas savo kardiologą Sėkmės visiems širdukams