QUOTE(neireja @ 2008 02 08, 23:51)
na man nusstate londone ir niekas nezino nei nuo ko tik pasiule sukelti persileidima arba testi nestuma po to seka trys operacijos pirma 5dienu,antra 9men ir trecia 4-6metu
Mano vaikeliui taip pat nustate sirdies yda, kai buvau 24 savaites nescia. Kaune pasake, kad yda viena is baisiausiu ir vaikelis gali neisgyventi, taip pat pasake kad yra tikimybe, kad bus su dauno sindromu, del to kad tokios ydos dazniausiai pasitaiko pas Daunus. Iskart pasiule nutraukti nestuma, bet as nesutikau, vaziavau tikrintis i genetikos centra. Atlikus tyrimus paaiskejo, kad vaikelis dauno sindromo tikrai neturi. Vilniaus kardiologe nuramino, kad dar ir ne tokius isoperuoja, bet reikia buti stipriems, pasiruosti daug iskenteti.
Tai va, sulaukem vaikelio, ji isoperavo jau 2 kartus: 5 paru ir 3 menesiu. Dar laukia 2 operacijos, gal ir daugiau. Bet mes nenuleidziam ranku. Stengiames negalvoti apie blogiausia. Juk kaune gydytojai sake, kad vaikas greiciausiai neisgyvens...., o jis gyvena, kapstosi, netgi atrodo sveikas, tik siek tiek mazesnis nei kiti jo amziaus.
Neireja laikykis ir tikekis geriausio. Perskaicius tavo istorija, vel viska prisiminiau, kaip verkiau kiekviena karta vaziuojant tikrintis. Stiprybes tau didziausios.