Kadangi jau priplepėjom senąją temą, tai kvieciu kalbet naujojoj
Stiprybės visoms mamytėms, kurių vaikučiams nustatytos širdelių bėdos, sveikatos mūsų ligoniukams
QUOTE(jjurgite @ 2007 11 29, 13:12)
Kadangi jau priplepėjom senąją temą, tai kvieciu kalbet naujojoj
Stiprybės visoms mamytėms, kurių vaikučiams nustatytos širdelių bėdos, sveikatos mūsų ligoniukams
Turbut vienu metu paskelbeme sia tema, tad viena galetu uzdaryti
QUOTE(Senoji @ 2007 11 29, 14:29)
Turbut vienu metu paskelbeme sia tema, tad viena galetu uzdaryti
ne viena, o dvi
Ar girdejot,mamytes, kad zmonems, turintiems problemu su sirdelem, reikia maziau skysciu gerti (mazeja kalio) ?
QUOTE(vita25 @ 2007 11 30, 15:02)
Ar girdejot,mamytes, kad zmonems, turintiems problemu su sirdelem, reikia maziau skysciu gerti (mazeja kalio) ?
Mums kalio paprastai buna per daug, o hemoglobinas aukstas. Tad skysciai butini ir kuo daugiau
QUOTE(Senoji @ 2007 11 30, 16:09)
Mums kalio paprastai buna per daug, o hemoglobinas aukstas. Tad skysciai butini ir kuo daugiau
Pasirodo, negali tiketi tuom ka skaitai...kiekvienam individualiai...
QUOTE(Senoji @ 2007 11 30, 17:09)
Pas mumis tas pats
Mūsų Hb visada normos ribose o apie kalį iš vis niekas nieko nesakė Mano pupa labai daug geria net ir cukraus tyrimus darėm ačiū Dievui viskas normoj Žemiausias Hb buvo po opracijos 78 bet po mėn jau buvo 110 be jokių preaparatų Šaunuolė ji pas mane burokėlius valgo kaip obuolius Net augint pati juos pradėjau be jokių chemikalų
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 12 01, 16:26)
Mūsų Hb visada normos ribose o apie kalį iš vis niekas nieko nesakė Mano pupa labai daug geria net ir cukraus tyrimus darėm ačiū Dievui viskas normoj Žemiausias Hb buvo po opracijos 78 bet po mėn jau buvo 110 be jokių preaparatų Šaunuolė ji pas mane burokėlius valgo kaip obuolius Net augint pati juos pradėjau be jokių chemikalų
O as per televizija viena ausim girdejau, kad burokeliu sultys kraujo nestiprina
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 12 01, 18:26)
Šaunuolė ji pas mane burokėlius valgo kaip obuolius
kad burokeliai nestiprina kraujo kaip buvo anksciau manyta... cia reklama per tv nuklausiau
na bet vienaip ar kitaip tik i nauda
Papildyta:
uff nedaskaiciau postu iki galo