Įkraunama...
Įkraunama...

Klubo sąnariukai

Ash irgi noriu pasidalinti savo patirtim. Mano antrasis gime su neissivysciusiu klubo sanariu, bet niekas to nepastebejo mad.gif . Nustate, kai buvom 6 men. Teko nesiot dirzus (atrodo Pavliko) 6men. Jeigu butu nustate laiku, butu uzteke 3 men mad.gif . Kurioms itaria kazka panasaus, tikrai nedelskit ir nejuokaukit.
Dziaukites tos, kurioms reikia tik balno. Dirzai kojytes ne tik praskecia, bet ir suriecia. Ash pro asharas kelio nemaciau, o vaikas apsiprato labai greitai. Ir sedejo, ir sliauziojo su dirzais. Tik vaiksciot negalejo.
Kai viska nueme, pradejo vaiksciot per savaite clap.gif .
Atsakyti
Na, kai paskaitau - tai Siauliai tikrai kaimas - ne kitaip. Nes nesiojom nuo 1 sav. ir 4 men. mad.gif Niekas nenustatinejo, koks tas neissivystymo laipsnis kaip jus rasot. Ir dabar dar vis pagalvoju, o jeigu ka praziurejo? Kol neprades mazius vaikscioti ir nebus mano sieloj ramybes. huh.gif Tiesa, jau sliauzioja, atsistoja keturiom - ant keliuku ir ranku, linguoja pirmyn-atgal taip juokingai... Cia tokios ropojimo treniruotes vyksta. Pasedi jau savarankiskai siek tiek, bet as per savo paranoja bijau ji ilgai sedinti laikyti. Geriau paleidziu ant zemes sliauzti. O jau kaip nori zingsniuoti, kai paimi uz pazastu ir pastatai ant zemes... Vel bijau, kad nepakenktu...
Nors kai pasiskaitau, ka jus rasot, tai stengiuosi save apraminti. Juk net 4 menesius "gydemes". Turi buti viskas gerai.

Ely, sveikinam isvargus visus vargelius. Dabar stiprekit, treniruokites!

Tynka, ir jus jau finisa tuoj pasieksit. Valio!

Balna ismesti baisu? Man irgi taip buvo. laugh.gif Tarsi suaugo jis su mumis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (ely @ 2004 01 08, 14:17)
Sveikos, mamytės smile.gif
Šiandien lygiai trys mėnesiai kaip nešiojam balnelį. taigi, ta proga buvom persišvieti ir sakė, kad viskas gerai clap.gif Tik kremzlėjimas ne koks, bet čia jau ne Freiko, o vit. D reikia rolleyes.gif
Ryt eisim pas poliklinikos chirurgę, žiūrėsim ką ji pasakys. Nors balnelio šiandien ir nebedėjau, tačiau dar neišmečiau - kažkaip nedrįstu unsure.gif

Dar ta maloni daktarė, kur švietė, sakė, kad paprstai, kuo anksčiau pradeda nešioti balnelius, tuo trumpiau juos reikia nešioti. Jei pradėjo 2 mėn. tai paprsatai nešioja 2 mėn., jei 3, tai 3 smile.gif

Sveikina, ir kad daugiau jums tokiu problemu nebutu clap.gif clap.gif
Atsakyti
Mes jau 2.5 men beveik nesiojame, vienas klubukas suistvarke,kitas dar ne, bet tikiuosi, bus gerai, tik va, keista, kad viena kojyte pastoviai traska, net nezinau, gal ir jum kas traskejo?
Atsakyti
Sveikos mamos,
ir mes prisijungsim prie jusu kompanijos sad.gif , siandien buvom pas ortopeda ir jis uzdejo mums ta balneli unsure.gif . Bet ne toki kaip maciau Vaidos nuotrukoje, kitoki, sake reikes ismokti keist pampersa nenuiminejant balnelio. Desinys klubukas II tipo, bet nesake ar "a" ar "c", beje pasakykite ka tai reiskia "a" "c"? Visa diena kartu verkiam huh.gif
Be to reikes priziureti kakleli, nes desinys raumuo isitempes, tai kita savaite pasakys ar reikes nesioti dar ir ant kalko koki nors panasu dalyka. Paaiskino, kad tos problemos pas mano maziuka todel, kad gimdoj jam buvo per mazai vietos. Atrodo as tokia didele o jis gime toks maziukas unsure.gif huh.gif
As isprotesiu nuo to kraupaus vaizdo sad.gif
Dar noriu paklausti, jeigu jis gimdoje nepatogiai gulejo ar to negalima buvo pastebeti echoskopu? Taigi dabar tokia medicina! Gal galima buvo ji netgi pasukt kaip nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEBE nesciuke: 09 sausio 2004 - 16:59
Zinau ta jausma: gaila vaiko, saves, galvoje tik tas vienas klausimas: Kodel taip mums, mano vaikui? Baisiausia yra tai, kad po gimdymo nekontroliuoji saves : viskas atrodo baisu, katastrofiska, emocijos nevaldomos.
Laikykis Nebenestuke, tas soko jausmas praeina. Vaikutis pripranta (tiesa, pas tave jis jau "paauges". Maniskiui kai uzdejo 2 savaiciu, tai net napasijaute, tik man vargo buvo). Aisku, lauki nesulauki tos dienos, kai gydytojai pasakys - viskas, uztenka, galima nuimti. Svarbiausia, kad "macytu", kad po to leliukas butu sveikas. Juk ne del pasityciojimo uzdeda balnus, del sveikatos... Laikykis.
Atsakyti
NEBEnesciuke ,tik jau nepergyvenk taip,nieko cia baisaus.Viskas bus gerai,pamatysi thumbup.gif
Mano abiem vaikam su kakliuku taip buvo, dukrytei masažiuko užteko ,o sūneliui tai tik guldyti reikėjo į vieną pusę ir stengtis kalbinti iš tos pusės,nemoku paaiškinti wink.gif na ,kad galvytę suktu į priešingą pusę.Ir labai greitai viskas susitvarkė.Viskas bus gerai,laikykis smile.gif
Atsakyti
Dekui Mamce uz gerus zodzius
Dziaugiuosi, kad siandien nuvazevome pas ortopeda (per pazstamus), nes poliklinika uzrase tik po menesio ohmy.gif , gal ir trumpiau nesiosime...
Atsakyti
Pas kokį gydytoją buvot?
Atsakyti
QUOTE (Ernesta @ 2004 01 09, 17:06)
NEBEnesciuke ,tik jau nepergyvenk taip,nieko cia baisaus.Viskas bus gerai,pamatysi thumbup.gif
Mano abiem vaikam su kakliuku taip buvo, dukrytei masažiuko užteko ,o sūneliui tai tik guldyti reikėjo į vieną pusę ir stengtis kalbinti iš tos pusės,nemoku paaiškinti wink.gif na ,kad galvytę suktu į priešingą pusę.Ir labai greitai viskas susitvarkė.Viskas bus gerai,laikykis smile.gif

Tai vat ir mums pasake pasimankstint, tikiuosi, kad nerekes nieko daugiau
Atsakyti
QUOTE (Ernesta @ 2004 01 09, 17:10)
Pas kokį gydytoją buvot?

Is tu nervu neatsimenu pavardes, kai atvaziuos vyras (gal jis nebus pamirses) perklausiu, buvome santariskese.
Atsakyti
Nebenesciuke, neverk, apsiprasit. Vaikas greiciau gal nei tu. Aisku, dabar jau man gerai sneketi, o pries gerus 7 menesius pati panasiai jauciausi.

Izvelk ir pliusu. Gerai, kad dabar ziema, salta. Pavasari jau sveiki kaip agurkeliai busit, galesit puostis. Maniskiui teko visa vargeli per vasaros karscius kenteti. Visur, kur tik eini, visi matydavo, kad mes su itvaru. Dabar gali juk maziukui kombinezina apvilkti ir keliauti, kur tik norit. Niekas nieko neitars. Man tai buvo svetimiems igrise aiskinti, kad cia laikina, kokia cia problema, kad vaikas ne invalidas... Visokiu bobuciu teko sutikti per tuos 4 men. Dar vienas pliusas, kad laiku pastebejo ir dabar jau vaikas gavo gydyma,o ne po menesio ar dar veliau...

Del kakliuko Pas mus jis irgi buvo kreivas, net vienas skruostas buvo didesnis, o kitas mazesnis. Viskas susitvarke savaime.

Man irgi kyla klausimas, kodel to echoskopas nemato. Nors maniskis gal del savo didumo jau nebetilpo - 4040 g gime. Nors, kai pagalvoji gimsta dar didesni, bet tokiu bedu neturi... Man dar sake, kad pas mane vandenu mazai buvo, gal del to jis laisvai judeti negalejo. Jausdavau judesius gerai, bet apsisukimu - ne. Matyt cia ir buvo beda, o as net nepagalvojau gydytojai apie tai pasakyti... Gyveni ir mokaisi...
Atsakyti