QUOTE(1saule @ 2007 08 13, 13:58)
Sveikos, mamytes. Noreciau jusu patarimo. Mano dukrytei 1 men. ir 1 savaitele. Neseniai lankemes pas ortopeda ir ji pasake, kad kojyciu rauksles nevienodos, t.y. koju asimterija ir reikes nuo dvieju menesiuku nesioti ta balniuka. Dabar gydytoja liepe deti didesni pampersa ir ant jo palute, ir dar daryti masazus. Tad norejau paklausti, ar del kojyciu neviendou rauksliu reikia nesioti ta balniuka, o gal po musu tokiu proceduru nereikes? Ir dar: gal ta koju asimetrija kazkaip kitaip vadinasi apie ka jus cia taip ir disukutojate?
Na mums 2 men. ta pati pasake, kad rauksles asimetriskos, displazija, bet ejau konsultuotis pas kelis gyd. ir tik viena (pati pirma) pasake, kad butina pagalvele det ir tiesiog net per prie varta ja kiso, nors buvo praeje 3 savaites po apziuros, kai pasidarem exo, o ji man sako: ateikit, israsysim pagalve. O tai sakau, vaiko nereikia. Ne, o kam, juk zinom ugi, svori. Ir tada labai suabejojau tos moteriskes isvadom. Tai ji is pykcio isdejo mane i suns dienas, prirase i kortele, kad atsisakau gydyti vaika

, bet vis tiek siuntima issireikalavau.
Nuejom pas gyd. Boryseviciu i klinikas, apziurejo normaliai, padare exo, rentgena ir paaiskino, kad uztenka savaiminio gyjimo, tik reikia placiau pavystyti, negalima pamperso keisti keliant uz kojyciu, reikia tik uz uzpakliuko, daznai ant pilviuko guldyti,kad kojytes placiai butu, paskui, kai jau galima, ant klubo praskestom kojytem nesiot. Tai nunesiau tai savo raganai atsakyma, o jimat griebe man is ranku nuotrauka, kurios pati net nesiteike padaryt. Taip jai pasakiau ir neatidaviau. Borysevicius mums paskyre butinai tarp 5-6 men. atei pasitikrint, bet kadangi jis susirgo, tai buvom Ortopedijos technikoj pas gyd. Gruzauska, kuris, net nemates jokiu isvadu, pasake lygiai ta pati kaip ir Borysevicius.
Dar pamirsau, kad buvau pasikvietus masaziste i namus, gal kokius 5 kartus mums masaziukus dare.
As tai manyciau, kad tau gal vertetu nueit pas kita gyd. jei abieju isvados vienodos, tada tikrai reikia pagalveles ar dirzeliu.