Įkraunama...
Įkraunama...

Klubo sąnariukai

QUOTE(mamyte1984 @ 2007 08 08, 10:05)
man atrodo del visko pikto reiktu apsidaryti,juk ji kudikiui nekenkia ir pacia bus ramiau...o mes tai pat buvom aps boriseviciu,na kai pamatem tai tikrai isigandom,bet seip man jis visai neblogas pasirode,tai ir mums israse  pavliko dirzelius,o pries tai 3 menesius nesiojom pagalvele,tai mano mergyte labai tu dirzeliu nemegsta,tai vis dedu ta sena pagalvele..kaip sakote ar yra labai skirtumas kuris kojas skecia:ar pagalvele ar dirzeliai?? g.gif nes nezinaua r gerai elgiuosi vietoj dirzeliu dedama pagalvele... g.gif

labas,
Svarbu,kad pagalve butu tinkamo dydzio ne per maza ir ne per didele,cia turi daktaras nustatyt kokio dydzio reikia pagalve.Mes is pradziu nesiojom pagalve po to pavliko dirzelius Aciu dievui mano pana nesakau, kad buvo megeja tu dirzu panciojama,bet per daug nesidraskydavo.
As manau ar pagalve ar dirzai daro vienoda poveiki svarbu tinkamas dydis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziada: 08 rugpjūčio 2007 - 12:00
QUOTE(dziada @ 2007 08 08, 12:58)
labas,
Svarbu,kad pagalve butu tinkamo dydzio ne per maza ir ne per didele,cia turi daktaras nustatyt kokio dydzio reikia pagalve.Mes is pradziu nesiojom pagalve po to pavliko dirzelius Aciu dievui mano pana nesakau, kad buvo megeja tu dirzu panciojama,bet per daug nesidraskydavo.
As manau ar pagalve ar dirzai daro vienoda poveiki svarbu tinkamas dydis mirksiukas.gif

supranti dar tokia problemele akd as vis galvoju ar gerai tuos pavliko dirzeliu uzdeda,t.y. ar ne per laisvai kojytes paleidziu... g.gif ir tada paciai nervas ima kad galbut kankinu vaika be jokio efekto,o pagalvele musm israse gydytojas tik kazkur pries pora menesiu,tai net nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte1984 @ 2007 08 08, 20:13)
supranti dar tokia problemele akd as vis galvoju ar gerai tuos pavliko dirzeliu uzdeda,t.y. ar ne per laisvai kojytes paleidziu... g.gif ir tada paciai nervas ima kad galbut kankinu vaika be jokio efekto,o pagalvele musm israse gydytojas tik kazkur pries pora menesiu,tai net nezinau doh.gif

Bijau apsirikt bet tas pagalves ar ne kas 2 ar 3 men reikia pakeist kitu didesniu dydziu,nes vaikutis auga ir ta sena pagalve pasidaro maza tai efekto nebus jokio.Nezinau kaip Lietuvoij bet cia Italijoje buvo vaistine kur perki tuos dirzus ateidavo speceli sesele pas kuria galedavai pasitikrinti ar gerai uzdedu tuos dirzus.Visada karta i men nueidavau ji vis patemdavo.O kas jums uzdejo tuos dirzus? gal ten kur galimybe yra pasitikrint ar gerai suverzi.
Svarbiausia per daug nepaleisti laisvai tu kojyciu,kad butu gerai isisketus ir viskas bus gerai.
Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziada @ 2007 08 09, 13:29)
Bijau apsirikt bet tas pagalves ar ne kas 2 ar 3 men reikia pakeist kitu didesniu dydziu,nes vaikutis auga ir ta sena pagalve pasidaro maza tai efekto nebus jokio.Nezinau kaip Lietuvoij bet cia Italijoje buvo vaistine kur perki tuos dirzus ateidavo speceli sesele pas kuria galedavai pasitikrinti ar gerai uzdedu tuos dirzus.Visada karta i men nueidavau ji vis patemdavo.O kas jums uzdejo tuos dirzus? gal ten kur galimybe yra pasitikrint ar gerai suverzi.
Svarbiausia per daug nepaleisti laisvai tu kojyciu,kad butu gerai isisketus ir viskas bus gerai.
Stiprybes jums 4u.gif

kai mums uos dirzelius israse tai parode kaip reikia deti,as uzdet kaip ir uzdedu bet va del to suverzimo kojyciu,vis abejoju ar gerai iskeliu jas ar per mazai g.gif o taip tai ems is kedainiu o vaziavom i kauna tu dirzu pasiimti doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Noreciau jusu patarimo. Mano dukrytei 1 men. ir 1 savaitele. Neseniai lankemes pas ortopeda ir ji pasake, kad kojyciu rauksles nevienodos, t.y. koju asimterija ir reikes nuo dvieju menesiuku nesioti ta balniuka. Dabar gydytoja liepe deti didesni pampersa ir ant jo palute, ir dar daryti masazus. Tad norejau paklausti, ar del kojyciu neviendou rauksliu reikia nesioti ta balniuka, o gal po musu tokiu proceduru nereikes? Ir dar: gal ta koju asimetrija kazkaip kitaip vadinasi apie ka jus cia taip ir disukutojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(1saule @ 2007 08 13, 13:58)
Sveikos, mamytes. Noreciau jusu patarimo. Mano dukrytei 1 men. ir 1 savaitele. Neseniai lankemes pas ortopeda ir ji pasake, kad kojyciu rauksles nevienodos, t.y. koju asimterija ir reikes nuo dvieju menesiuku nesioti ta balniuka. Dabar gydytoja liepe deti didesni pampersa ir ant jo palute, ir dar daryti masazus. Tad norejau paklausti, ar del kojyciu neviendou rauksliu reikia nesioti ta balniuka, o gal po musu  tokiu proceduru nereikes? Ir dar: gal ta koju asimetrija kazkaip kitaip vadinasi apie ka jus cia taip ir disukutojate? g.gif

sveika,
Mano dukrai taip pat buvo nevienoda koju asimetrija kai rauksles nesueina vienodai.Tik kad man velai pastebejo ir reikejo nesioti 4 men pavliko dirzus.
gal tavo dukrytei per ta viena men pasitaisys daryk masazus ir kuo placiau vystik.Ir kai nores det balna pirma tegu nusiuncia pasidaryt ekoskopija klubu.nevisada buna klubo displazija kai nesueina tos rauklses.
sekmes ir tikiuos kad nereiks jums nesiot to balno. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, labai prasau padekit

siandien buvom Santariškėse, ir gydytojos sprendimas -mano mazutei Reikia gipso. Nezinau ne ka galvoti, prasau parasykit ar buvote susidure su tokiu atveju, kiek laiko reikia gipse buti, kiek laiko gulejote ligonineje( nes gydytoja pasake kad reikia gultis i ligonine) verysad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ.B @ 2007 09 19, 10:31)
sveikos mamytes, labai prasau padekit

siandien buvom Santariškėse, ir gydytojos sprendimas -mano mazutei Reikia gipso. Nezinau ne ka galvoti, prasau parasykit ar buvote susidure su tokiu atveju, kiek laiko reikia gipse buti, kiek laiko gulejote ligonineje( nes gydytoja pasake kad reikia gultis i ligonine) verysad.gif  cray.gif

O pasakė dėl ko gipsas? Pas ką Santariškėse buvot?
Atsakyti
o jus merginos gal buvot kuri susidurus su tokiu atveju kai vaikui jau 1,2metai,nes mums seniau nerado klubu isnirimo,o db rado,nes dabar aiskina,kad netycia praziurejo kai dare echoskopa,o man tik dabar pacei daejo pasiziureti rentgenu,o ten ir pamate,kad reikalingi vaikui dirzelei.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(1saule @ 2007 08 13, 13:58)
Sveikos, mamytes. Noreciau jusu patarimo. Mano dukrytei 1 men. ir 1 savaitele. Neseniai lankemes pas ortopeda ir ji pasake, kad kojyciu rauksles nevienodos, t.y. koju asimterija ir reikes nuo dvieju menesiuku nesioti ta balniuka. Dabar gydytoja liepe deti didesni pampersa ir ant jo palute, ir dar daryti masazus. Tad norejau paklausti, ar del kojyciu neviendou rauksliu reikia nesioti ta balniuka, o gal po musu  tokiu proceduru nereikes? Ir dar: gal ta koju asimetrija kazkaip kitaip vadinasi apie ka jus cia taip ir disukutojate? g.gif

Na mums 2 men. ta pati pasake, kad rauksles asimetriskos, displazija, bet ejau konsultuotis pas kelis gyd. ir tik viena (pati pirma) pasake, kad butina pagalvele det ir tiesiog net per prie varta ja kiso, nors buvo praeje 3 savaites po apziuros, kai pasidarem exo, o ji man sako: ateikit, israsysim pagalve. O tai sakau, vaiko nereikia. Ne, o kam, juk zinom ugi, svori. Ir tada labai suabejojau tos moteriskes isvadom. Tai ji is pykcio isdejo mane i suns dienas, prirase i kortele, kad atsisakau gydyti vaika doh.gif , bet vis tiek siuntima issireikalavau.
Nuejom pas gyd. Boryseviciu i klinikas, apziurejo normaliai, padare exo, rentgena ir paaiskino, kad uztenka savaiminio gyjimo, tik reikia placiau pavystyti, negalima pamperso keisti keliant uz kojyciu, reikia tik uz uzpakliuko, daznai ant pilviuko guldyti,kad kojytes placiai butu, paskui, kai jau galima, ant klubo praskestom kojytem nesiot. Tai nunesiau tai savo raganai atsakyma, o jimat griebe man is ranku nuotrauka, kurios pati net nesiteike padaryt. Taip jai pasakiau ir neatidaviau. Borysevicius mums paskyre butinai tarp 5-6 men. atei pasitikrint, bet kadangi jis susirgo, tai buvom Ortopedijos technikoj pas gyd. Gruzauska, kuris, net nemates jokiu isvadu, pasake lygiai ta pati kaip ir Borysevicius.
Dar pamirsau, kad buvau pasikvietus masaziste i namus, gal kokius 5 kartus mums masaziukus dare.
As tai manyciau, kad tau gal vertetu nueit pas kita gyd. jei abieju isvados vienodos, tada tikrai reikia pagalveles ar dirzeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 21 rugsėjo 2007 - 10:30
QUOTE(adrijana87 @ 2007 09 20, 23:22)
o jus merginos gal buvot kuri susidurus su tokiu atveju kai vaikui jau 1,2metai,nes mums seniau nerado klubu isnirimo,o db rado,nes dabar aiskina,kad netycia praziurejo kai dare echoskopa,o man tik dabar pacei daejo pasiziureti rentgenu,o ten ir pamate,kad reikalingi vaikui dirzelei.... verysad.gif

tikrai pasitark su kitu gydytoju. jei mergaite, tai patarciau neatsisakyti to balnelio. man paciai jo reikejo pries daugiau nei trisdesimt metu. dabar vaikstau be problemu ir vaikus gimdziau be jokiu kaulu isnirimu.

mano mergaitei uzteko 2.5 men. su tuo balneliu ir viskas susitvarke. o drauges mergaite nesiojo 3 metus (baisus vaizdas, kai vaikas jau moka vaikscioti) ir vistiek nepadejo, nes niekaip nekaulejo kremzlytes klubo sanariuku. eisena tos mergaites nera ideali ir dabar, jai dabar 6metukai. nenoriu bauginti, bet tikrai apsilankyk pas kita daktara ir butinai pasidarykit nuotrauka, joje geriausiai viskas matosi.
Atsakyti
NA VA JAU GRIZOM IS LIGONINES SU GIPSIUKU, OI KOKI SOKA PATYRIAU KAI PAMACIAU VAIKA GIPSE, TAI VAT VISA ISTORIJA

Mums jau gimdymo namuose pasake kad mano mazutei yra ne viskas tvarkoje su klubo sanariuku, grize namucio is karto susigriebem apsilankyti pas ortopeda uzsirasem i santariskes, o iki to laiko buvo taikomas platus vystymas(dedavau po du pampersus)taigi nuvykom kai buvo mazutei 1men, gyd Rugienyte apziurejo ir nieko, liepe daugiau guldyti ant pilvuko ir mankstinti ir atvykti po 2 men. Taigi sulaukem rugsejo 19 ir vel i Santariskes, as ne nebuciau pagalvojus juk buvo pries tai apziureta ir negi nemate kad visgi problema rimta, o gyd niu negerai , eikit pasidarykit rentgena gali reikti gipsuoti,,,,,,,,atrodo zeme pradejo slysti is po koju.Niuejom pasidaryti rentgeno ir su nuotrauka vel atgal, ir taip diagnoze tikrai reikia gipso, net karsta pasidare.Niuvaziavom kita ryta i ligonine ateina gyd ir sako reiks dar ir raumenuka ipjauti kad netrukdytu sanariukui, taigi kita ryta vaikas gule ant operacinio stalo, oi pro asaras nieko nemaciau, tik kai parnese mazute, kai pamaciau dar didesni soka patyriau. Taigi mums igimta sanario dislokacija, gipse reiks isbuti 6savaites, po to keis gipsa gal i trumpesni , nes dabar tik pedutes paliktos, ir dar 6 savaites nesiosim, taigi iseina 3 menesiai.Taigi as ir manau kad cia gyd aplaidumas, nes jeigu nuo pat pradziu mums butu skyre gydyma t.y. pagalveles, gal dabar nereiketu to gipso, kai tokio mazulelio ne ismaudyti, ne pamasazuoti kai pilvuka pucia..........oi oi oi, tikiuosi kuo greiciau praeis tie trys menesiai ir bus viskas OK
Atsakyti