QUOTE(mamyte1984 @ 2007 06 01, 13:13)
gal kuri mamyte zino,ar tikrai tos nevienodos rauksleles nusako kad kazkas su klubais negerai???
Pas mano merginą ir dabar tos raukšlytės nevienodos. Darė klinikose rentgeną ( kai buvo 3 mėn). Neprisimenu daktaro pavardės, bet man jis nepatiko - išklausinėjo rodos nereikšmingų dalykų - kiek man metų, ar pykino nėštumo metu, ar nesirgau mažakraujyste, dėl ko cezaris buvo... Oi, sako, čia viskas rizikos faktoriuose. Mestelėjo akį į nuotrauką, - reikės Freiko. Po minutės - tai gal dedam Pavliko dirželius. Ortopediniam padarė juos, pradėjo Miglę "pančioti" - bliaunu šalia stovėdama, gydytoja ramina. Nieko neatsimenu, pro kur atsegt, kaip užsegt, kiek įtempt. Pampersą keičiau namie, viskas atsilaisvino, vaikas rėkia, aš iš paskos. Naktis bemiegė

. Dvi dienas dar mėginom "pančioti", vyras aip šaltesnių nervų, tai jam geriau sekdavosi uždėti, bet kas iš to - jis į darbą, o papsių keist tai reikai dažnai. Ir vėl viskas 0. Nusivežu pas kitą daktarą. Tas sako - viskas čia gerai, nešiok daugiau skėstom kojom, ant šono. Taip ir pripratom - ji man apsikabina kojom per liemenį ir kadaruodavom per dienų dienas. Šiaip pagalvoju, jeigu būtų skyręs tą pagalvėlę, tai būtume išnešioję, įsivaizduoju, kad ją uždėti tai daug lengviau.
..viltis, kad kažkas amžinybėj augina Tave......