Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldikliai

Ieskom skubiai pigiai kuo padoresnio saldiklio.
kazi kaip su Beko?

http://www.max24.lt/...-FN-126400.html
Atsakyti
Kai ieškojome, tai Beko nepatiko dėl to, kad siauras. Ir šiaip turime Beko šaldytuvą jau 9 m. tai šaldiklio plastmasė visa jau sudužusi, t.y. gal nuo šalčio nepatvari, nes pradžioj skildavo, o po to į gabaliukus... Mes irgi ieškojome pigesnio, tai galu gale nusipirkome Whirpool dėžę 205l už 800lt. Pati dėžė vietos ne taip ir daug užima, paliginus su vertikaliu šaldikliu o talpa tikrai nemaža.
Jeigu ir nepratemps 10metų kaip Beko, tai bent jau ne tukstančius kainavo...
Atsakyti
Turim Beko saldikli jau trecius metus, tik nepamenu modelio pavadinimo. Toks arba toks. Esam patenkinti, ne karto nenuvyle. thumbup.gif Nematau prasmes pirkti brangiu, nes ir pigesnis visai geras.
Atsakyti
Vyras nori dėžės nes daugiau vietos ir kaip jau minejo kads stalciai tie plasmasiniai subyrės ir pan. na o man atrodo labaio nepatogu ta dežė, joje buna geru atveju 2 krepšiai, tai kaip sudėt ten mėsytę ir paskui ją išimt, kai išimsi viena maišiuką nieko nebesudėsi, juk viskas kruvoj doh.gif nebežinau kaip pasielgt, nes jei aš išsikovosiu kad pirksim standartini saldikli ir paskui bus jo tiesa kai tie stalčiai byrės tai "užgrauš jis mane doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Anksčiau ir aš taip galvojau, bet kažkaip įkalbėjo mane pirkti tą dėžę. Kol kas tik gal iki pusės prikroviau. Kol prisimenu kur kas guli, tai nepatogumų nesukėlia. Patinka, kad galima kokį didesnį gabalą mėsos užšaldyti, pvz. kumpio (paskui visą iškept). O kad viskas kruvoj nepergyvenu, vistiek dvigubas maišelis, nesusimuš.
Gerai pagalvojus, tai gal ir norėčiau standartinį (vertikalų), bet iš talpesnių/didesnių, o jie mažiausiai trigubai brangesni.
Atsakyti
Turim šaldytuvą-šaldiklį Beko, tai plastmasės visos suskilinėję nuo šalčio, taigi ieškome naujo. Išvada- gyvenime daugiau nepirkčiau, iš kitos pusės, juk skūpus moka du kartus smile.gif Pataupėm vadinasi... biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad musu gorenje saldytuve esantys du stalciai ir tu plasmases suluzo sad.gif jau praktiskai reikia vaziuot saldiklio o baisu imt ta beko ne tas zodis verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif nezinau ka daryt, kitu tokios kainos panasios nera cia kaimukyje pas mus
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2012 08 03, 10:38)
Tai kad musu gorenje saldytuve esantys du stalciai ir tu plasmases suluzo sad.gif jau praktiskai reikia vaziuot saldiklio o baisu imt ta beko ne tas zodis  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nezinau ka daryt, kitu tokios kainos panasios nera cia kaimukyje pas mus

As tai e-shopus pradedu prisijaukinti.
Dazniausiai per e-senuku „nemokamo pristatymo“ akcijas perkam.

Va mamai neseniai pirkom zanussi maziuka per elektronine. Pristate nemokamai. Tik dabar kazkodel neliko e-shope (ko gero liko tik parduotuvese).

Kolkas dziaugiasi...
Atsakyti
Mes irgi perkam internetu. Pristatymas nemokamas, beto siek tiek pigiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2012 08 03, 12:38)
Tai kad musu gorenje saldytuve esantys du stalciai ir tu plasmases suluzo sad.gif jau praktiskai reikia vaziuot saldiklio o baisu imt ta beko ne tas zodis  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nezinau ka daryt, kitu tokios kainos panasios nera cia kaimukyje pas mus

Bandykite Bosch ar Siemens. Kaip vienas iš privalumų pristatoma stiprūs ir ilgaamžiai stalčiai (čia seminaruose).
Atsakyti
Nusipirkom Elektroliux dėžę motinai (kuriai labiausiai ir reikėjo šaldiklio) mes norėjom jai savo mažiuką senesnį atiduot o sau didelį nusipirkt o žiemą jei dėžę nupirkt... zodziu aplinkybės pakoregavo planus nei beko nepirkom nei ka kitą. O žiemai artėjant reikės planuotis šaldiklio sau naujo... va tada reikės vėl patarimų mirksiukas.gif
Atsakyti
kazi kuris is siu variantu geresnis? gal kas patars?
http://www.derekis.l...oduct/gs36nvw30
http://www.neriba.lt...h-gsv34v23.html
blush2.gif
Atsakyti