kokį šaldiklį -dėžę geriau pirkti
mes kai ieškojom šaldiklio irgi mastėm apie dežę, bet anyta atkalbėja(ačiū jai, ji dirba su maistu, tad patirties kas patogiau ar dežė ar šaldiklis su stalčiukais turi).tad jau daugiau negu pusė metų džiaugiamės Liebherr šaldikliu.Viskas telpa , stalčių pakanka, tyliai veikia, nors mes negirdim, nes stovi rusyje, o ir kaina buvo tikrai nedidelė, priimtina.
iškeliu seną temą, norėčiau sužinoti jūsų nuomones, patarimus (gal kas naudojate) apie šiuos du modelius: Liebherr GN3056 ir Bosch GSN32V01SD?
QUOTE(villijaa @ 2010 02 18, 15:47)
iškeliu seną temą, norėčiau sužinoti jūsų nuomones, patarimus (gal kas naudojate) apie šiuos du modelius: Liebherr GN3056 ir Bosch GSN32V01SD?
Liebherr kaip ne kaip šaldytuvų lyderis... dėl to siūlyčiau rinktis iš šios produkcijos
Klaisiau šaldituvų temoje, dabar ir čia paklausiu
O šaldiklius lauke statyt galima? Aš neturiu vietos tai sugalvojau, kad visai smagu būtų jį įgrūst į malkinę, ji užrakinama, bet nešildoma.
O šaldiklius lauke statyt galima? Aš neturiu vietos tai sugalvojau, kad visai smagu būtų jį įgrūst į malkinę, ji užrakinama, bet nešildoma.
Turiu saldikli-deze, pirkom nauja ir brangokoka, bet po 2m garantijos, uzsilenke, sumokejom 400 lt, bet vistiek s... Meistras sake, kad su "frostais" taip buna...
QUOTE(ErikaI @ 2010 02 23, 15:37)
Klaisiau šaldituvų temoje, dabar ir čia paklausiu
ir man aktualus sitas klausimas, gal kas atsakys....
Tema labai reikalinga, bet ir labai priblesus. As snd. uzsisakiau Wirpool nediduka 133 l. saldikli- deze. Kaip neturint savo sodo, tai kaip tik. Nors turint vietos l. simpatiskas yra siek tiek didesnis (210 l) wirpool ir electrliuxo.
Man deze atrodo talpesne, bent jau storuliukes namines vistos sulys
Man deze atrodo talpesne, bent jau storuliukes namines vistos sulys
Vakar nusižiūrėjau du - wirpool ir zanusi. Dydis ir talpa vienoda. Kaip manot, kurią firmą geriau pasirinkti?
Talpa 250 l - neturėtų būti mažai?
Talpa 250 l - neturėtų būti mažai?
Gal kas užmatėt akcijų šaldikliams,reiktų dėžės apie 300ltr.
Papildyta:
o kur ieškot su defektais? ir kiek pigiau būna?man visai tiktų,nes statysim katilinėj turbūt...
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 09 02, 14:48)
Vakar papirkom ,,Snaigę" už 898 lt. , nesugundė ,,no name" su defektais už panašią kainą
o kur ieškot su defektais? ir kiek pigiau būna?man visai tiktų,nes statysim katilinėj turbūt...
Kas nors gal girdėjot apie Scandomestic A/s šaldiklius DEA (Kinija) ? Būtų įdomu kokių atsiliepimų išgirst.