Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldikliai

QUOTE(Žvaigždutė @ 2016 06 06, 10:58)
Iš visų trijų BOSCH GSN36VI30, Siemens GS36VVW31 ir LIEBHERR GNP2356 ,kuris Jūsų nuomone geriausias?

BOSCH GSN36VI30 ir LIEBHERR GNP2356 turi NoFrost sistemą....Bosch aukštesnis todėl talpa didesnė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 06 06, 11:12)
BOSCH GSN36VI30 ir LIEBHERR GNP2356 turi NoFrost sistemą....Bosch aukštesnis todėl talpa didesnė. 4u.gif

O ar ta No frost sistema iš tiesų gerai? Jei iš šaldomų produktų išgarina drėgmę. Pasiskaičiau ir pasimečiau.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 06 06, 11:35)
O ar ta No frost sistema iš tiesų gerai? Jei iš šaldomų produktų išgarina drėgmę. Pasiskaičiau ir pasimečiau.

Tai ar visi vartotojai į šaldyklį deda nesupakuotus produktus g.gif Aš ne o Jūs? Ir jai tas produktas supakuotas ar uždarame indelyje kokiu būdų ištrauks tą drėgmę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 06 06, 12:56)
Tai ar visi vartotojai į šaldyklį deda nesupakuotus produktus g.gif Aš ne o Jūs? Ir jai tas produktas supakuotas ar uždarame indelyje kokiu būdų ištrauks tą drėgmę g.gif

Dar vieną variantą radau, sakykite ar jis
https://www.varle.lt...s--1171006.html
daug pranašesnis už Liebherr GNP 2356
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždutė @ 2016 06 06, 13:18)
Dar vieną variantą radau, sakykite ar jis
https://www.varle.lt...s--1171006.html
daug pranašesnis už Liebherr GNP 2356

daugiau +++ ar verta tiek permokėti g.gif kada tas Jums atsipirks
Atsakyti
Laba diena, neturiu laiko ilgiems ieškojimams, tai konsultacijos ir patarimo kreipiuosi čia. ieškau šaldiklio, mano pageidavimai būtų tokie- vidutinio arba didesnio dydžio šaldiklis su greitu užšaldymu, pakankamai geru šalčio išlaikymu dingus elektrai, ir labai jau norėčiau, su ledukų generatoriumi, ar kaip ten pavadinti, kur yra atskiras skyrelis ledukams gaminti. prie to pačio, nors ir ne tokia tema, dar ieškau šaldytuvo, būtinai įmontuojamo, be kameros, aukštis idealiausia jei būtų iki 170cm., ir su nulės zonos stalčiais.
aišku būtina mažiausia A+ energijos klasė
Kokie būtų patarimai?
Atsakyti
QUOTE(bufytė @ 2016 06 09, 08:02)
Laba diena, neturiu laiko ilgiems ieškojimams, tai konsultacijos ir patarimo kreipiuosi čia. ieškau šaldiklio, mano pageidavimai būtų tokie- vidutinio arba didesnio dydžio šaldiklis su greitu užšaldymu, pakankamai geru šalčio išlaikymu dingus elektrai, ir labai jau norėčiau, su ledukų generatoriumi, ar kaip ten pavadinti, kur yra atskiras skyrelis ledukams gaminti. prie to pačio, nors ir ne tokia tema, dar ieškau šaldytuvo, būtinai įmontuojamo, be kameros, aukštis idealiausia jei būtų iki 170cm., ir su nulės zonos stalčiais.
aišku būtina mažiausia A+ energijos klasė
Kokie būtų patarimai?

LIEBHERR IKB3510-pasižrėkite įmontuojamą šaldytuvą arbą Siemens KI42FP60(bet ji reikėtų gyvai pasižiūrėti.....man asmeniškai vidus visai nepatiko schmoll.gif ,kitiems gal patinka 4u.gif )
Tokio šaldiklio nelabai rasite ....
Atsakyti
Reikia įmontuojamo šaldytuvo ir šaldiklio. Neturiu jokio supratimo apie juos. Norisi kuo daugiau talpos, neprišąlančių, lengvai valdomų ir ,žinoma, už normalią kainą 4u.gif Gal galite ką patarti?
Atsakyti
O kokia Jusu nuomone apie Siemens GS36NAY30, ar Bosch GSN36AI31, KUO TAS BOSCH pranasesnis?

Papildyta:
Dar gerokai paieškojusi radau dar vieną modeliuką, lyg ir mano poreikius tenkina, bet patarkite prašau, ar šis modeliai kuo prastesni už aukščiau paminėtus?
Bosch GSN54AW31F
Atsakyti
QUOTE(brunete @ 2016 06 11, 09:48)
Reikia įmontuojamo šaldytuvo ir šaldiklio. Neturiu jokio supratimo apie juos. Norisi kuo daugiau talpos, neprišąlančių, lengvai valdomų ir ,žinoma, už normalią kainą  4u.gif  Gal galite ką patarti?

Tai du atskiri prietaisai turi būti ar vienas prietaisas ?g.gif
Papildyta:
QUOTE(bufytė @ 2016 06 11, 21:59)
O kokia Jusu nuomone apie Siemens GS36NAY30, ar Bosch GSN36AI31, KUO TAS BOSCH pranasesnis?

Papildyta:
Dar gerokai paieškojusi radau dar vieną modeliuką, lyg ir mano poreikius tenkina, bet patarkite prašau, ar šis modeliai kuo prastesni už aukščiau paminėtus?
Bosch GSN54AW31F

Visi iųvardyti šaldikliai bus vienodo lygio.....už nerūdyjančio plieno spalvą sumokėsite brangiau,baltas bus pigiau.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 06 12, 11:10)
Papildyta:

Visi iųvardyti šaldikliai bus vienodo lygio.....už nerūdyjančio plieno spalvą sumokėsite brangiau,baltas bus pigiau.....

labai AČIŪ už patarimą, kadangi šaldiklio vieta bus sandėliuke, drąsiai galiu taupyti 170eurų. nes maniau, kad jis gal dar kuo prastesnis, nors nemačiau akivaizdžių skirtumų, bet abejojau, kad gali būti, jog jis bus kuo tai prastesnis, nes kaina skiriasi nemažai.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 06 12, 10:10)

2 atskiri daiktai 4u.gif
Atsakyti