Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldikliai

QUOTE(nomke7 @ 2014 04 03, 13:28)
Ar visi Lietuvoje parduodami Beko šaldikliai turi tą  „Freezer Guard“ sistemą, ar tik kai kurie modeliai? Jei ne visi, tai kurie modeliai?
Parduotuvėje paklausius konsultanto apie  „Freezer Guard“ sistemą, tai supratau, kad jam (konsultantui) tai buvo tik kažkokių raidžių rinkinys.

Jei šito niekas nežino, gal kas nors galėtu parekomenduot kokį šaldiklį kuris nebijotu žemų pliusinių temperatūru? Labai reikia ir pakankamai greitai.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 04 03, 13:56)
Jei šito niekas nežino, gal kas nors galėtu parekomenduot kokį šaldiklį kuris nebijotu žemų pliusinių temperatūru? Labai reikia ir pakankamai greitai.

Beko šaldikliai 4u.gif
FNE 20921, FN 126420,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 03 balandžio 2014 - 14:10
Ačiū 4u.gif Dar klausimas, ar visi modeliai?
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 04 03, 14:05)
Ačiū  4u.gif  Dar klausimas, ar visi modeliai?

Dėja ne visi bet tuose kurie turi bešerkšnę „No Frost“ šaldymo sistemą tik šiuose modeliuose gali būti papildomai įdiegta „Freezer Guard“ technologija.
Modeliukus jau rašiau:)
Atsakyti
4u.gif Gal galėtumėt kas nors patarti dėl šaldymo dėžės LIEBHERR GTP 2356? Kokie minusai? Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vil_ma @ 2014 05 29, 10:22)
4u.gif  Gal galėtumėt kas nors patarti dėl šaldymo dėžės LIEBHERR GTP 2356? Kokie minusai? Iš anksto dėkoju  4u.gif

Šaunus modeliukas ...manau dirbs nepriekaištingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 05 29, 11:10)
Šaunus modeliukas ...manau dirbs nepriekaištingai 4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti dėl šaldiklio talpos.

Gyvename priemiestyje, parduotuvė kol kas nearti... Keturi asmenys. Mėsėdžiai. Mėgstam šaldytas uogas, man visada norisi turėti šaldytų žolelių net ir žiemą.

Kokios talpos šaldiklį rinktis?

Iš patirties žinau, kad po šaldytuvu esančios trys šaldymo lentynėlės - labai labai mažai. Niekas ten man netelpa....
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2014 05 31, 06:58)

Gyvename priemiestyje, parduotuvė kol kas nearti... Keturi asmenys. Mėsėdžiai. Mėgstam šaldytas uogas, man visada norisi turėti šaldytų žolelių net ir žiemą.

Iš patirties žinau, kad po šaldytuvu esančios trys šaldymo lentynėlės - labai labai mažai. Niekas ten man netelpa....

Jūsų atveju rekomenduoju statyti du atskirus prietais kad ir tokius pvz
http://www.snaige.lt..._kombinacija/73
jai nėra galimybės statyti tokį šaldytuvą beleika pirkti šaldytuvą su keturiu šaldytymo kamera pvz tokį
http://www.snaige.lt...oje_rf35sm/1907
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2014 05 31, 08:58)

Jei turite kur kampe 110-120 x 70 cm laisvų grindų, būtinai žiūrėkite šaldymo dėžę.
Jei biudžetas "nežiauriai" suspaustas, būtų puiku su "NoFrost".
Joks šaldiklis nėra toks talpus ir praktškas, kaip šaldymo dėžė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 31 gegužės 2014 - 10:13
Ačiū patarusiems.

Jau supratau, kad šaldytuvas su keturiom netgi šaldymo lentynoms mūsų šeimai netinka...

Dairausi į šaldymo dėžes, tas tiesa, tik kokios talpos žiūrėti? Ekonomiškumas taip pat svarbus faktorius, vis tik papildomas elektrinis prietaisas namuos...
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2014 05 31, 11:48)
Ačiū patarusiems.

Jau supratau, kad šaldytuvas su keturiom netgi šaldymo lentynoms mūsų šeimai netinka...

Dairausi į šaldymo dėžes, tas tiesa, tik kokios talpos žiūrėti? Ekonomiškumas taip pat svarbus faktorius, vis tik papildomas elektrinis prietaisas namuos...

Renkantis šaldiklį svarbu įvertinti prietaiso energetinę klasę, nes šaldiklis yra vienas iš nuolat veikiančių prietaisų ir kaip rodo užsienio apklausos vienas iš trijų daugiausiai elektros energijos suvartojančių prietaisų
1.Norite sutaupyti laiko? „No frost“ar „StopFrost'' sistema padės. Pamirškite varginačią šaldiklio atitirpinimo procedūrą.
2. Rinkitės šaldiklį su greito užšaldymo funkcija. Jos pagalba staigiai pasigaminsite mėgstamų naminių ledų ar pasiruošite pusgaminių.Taip pat tai itin patogi funkcija, kai norite vienu metu užšaldyti didelį kiekį produktų.
3.Šaldiklis su specialiu signalu informuojančiu, kad palikote neuždarytas dureles, paglebės išvengti nuostolių.
4.Apšvietimas šaldiklio viduje leis surasti net ir tamsiausią naktį.
Siūlau pasižiūrėti keleta modeliuku
LIEBHERR GT 4932
LIEBHERR GT 4232
LIEBHERR GT 3056
Atsakyti