Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldikliai

Kalakutas netilps smile.gif į stalčius
Tai be Beko ką dar man iš bėdos pasiūlytumėt blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas @ 2014 03 31, 14:16)
Kalakutas netilps smile.gif į stalčius
Tai be Beko ką dar man iš bėdos pasiūlytumėt blush-anim-cl.gif

As vis pagalvoju kad visgi Jums tiktu stai sis modeliukas Electrolux EC2640AOW thumbup.gif Dar reiketu pasiskambinti i Electrolux atstovybe patikslinti info del statymo neapsildintame balkone bet bijau kad jis tinks g.gif
Atsakyti
Ačiū, kad vis atsakote.
Tai dar paįkyrėsiu smile.gif. O geresnės energijos klasės? Prisižiūrėjau, kad visokių A+++++... yra, tai norisi kažko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas @ 2014 04 03, 08:31)
Ačiū, kad vis atsakote.
Tai dar paįkyrėsiu smile.gif. O geresnės energijos klasės? Prisižiūrėjau, kad visokių A+++++... yra, tai norisi kažko blush2.gif

Jai jau norėsite A+++++++++++++++++ TADA TIK NAMUOSE REIKĖS LAIKYTI DĖŽĘ biggrin.gif
Atsakyti
Su tiek "pliusų" dar negalima ir į rozetę jungti.
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 03 balandžio 2014 - 11:55
nuuuu, aš tik šeip tų pliusų tiek pridėjau.... A+++ norėčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas @ 2014 04 03, 12:02)
nuuuu, aš tik šeip tų pliusų tiek pridėjau.... A+++ norėčiau tongue.gif

Reikėtų jai darabr apsispręsti ar norite neapšildytije patalpoje iki-15 laikyti ar visgi daugiau +++++ 4u.gif
Atsakyti
Ar visi Lietuvoje parduodami Beko šaldikliai turi tą „Freezer Guard“ sistemą, ar tik kai kurie modeliai? Jei ne visi, tai kurie modeliai?
Parduotuvėje paklausius konsultanto apie „Freezer Guard“ sistemą, tai supratau, kad jam (konsultantui) tai buvo tik kažkokių raidžių rinkinys.
Atsakyti
Visko.
Kaip ir visom moterim.
Turiu keletą pažįstamų, kurie pastatę tą šaldiklį balkone ir nepergyvena. Viena moteriška, kai prasideda normali žiema, išjungia aplamai šaldiklį, vistiek neatsileidžia niekas. Suprantu, kad eksploatacijos laikas gali žymiai patrumpėt, bet yra kaip yra. Šaldiklio reikia, vieta tik ten. O kad noriu geresnės energijos klasės ir manau yra normalu. Specam gal ir nesuderinami dalykai, bet gyvenimas viską suderina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas @ 2014 04 03, 12:28)
Visko.
Kaip ir visom moterim.
Turiu keletą pažįstamų, kurie pastatę tą šaldiklį balkone ir nepergyvena. Viena moteriška, kai prasideda normali žiema, išjungia aplamai šaldiklį, vistiek neatsileidžia niekas. Suprantu, kad eksploatacijos laikas gali žymiai patrumpėt, bet yra kaip yra. Šaldiklio reikia, vieta tik ten. O kad noriu geresnės energijos klasės ir manau yra normalu. Specam gal ir nesuderinami dalykai, bet gyvenimas viską suderina  wink.gif

Na jai gyvenime mokate viska suderinti derinti tada Electrolux EC2233AOW1 4u.gif
Atsakyti
smile.gif. Ačiū už kantrybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas @ 2014 04 03, 12:36)
smile.gif. Ačiū už kantrybę  4u.gif

hi.gif
Atsakyti