Kikker, 14 Rug 2018 - 11:54, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Kikker, 14 Rug 2018 - 11:54, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: Greitai produktai užšaldomi esant -24 laipsn. temperatūrai. Jei švieži produktai sudedami į šaldiklį kur temperatūra yra -18 laips. tai šitaip šąlančiuose produktuose susidaro ledo kristalų lemiančių vertingų medžiagų praradimą atšildant.
Prie -18°C šąlančiuose produktuose susidaro ledo kristalai, o prie -24°C ne?
