Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

Tikrai neapsigavau, kad tortuką dariau Gulbinienės įmonėje. Tikrai buvo labai gražus (na bent jau man ir mūsų svečiams labai patiko), o ir skanus (darėme Senoliuką).
Tik va nuotraukytės nemoku čia įkelti. Jei kuri galėtumėt įkelti atsiūsčiau nuotraukytę.
Atsakyti
O čia mūsų tortas, krikšto mama darė tortuką Bijoloj, vidus - Juodasis miškas, visai nieko, neriebus, bet man šiek tiek per saldus

user posted image
Atsakyti
*CACA* tortukas wub.gif
... tikrai labai gražiai padaro ...
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Ačiū PUka, kad nuotraukytes įkėlei.
Atsakyti
tiesa sakant net nezinau ka parasyt apie musu tortuka doh.gif
mes uzsakem klaipedoj, big prekybos centre, sokolado imperijoj. uzsakiau pagal ju pateikta knyga nu tikrai labai grazu ir apie ji ir tesvajojau, (tiesa torta atsieme vyras). o kai reikejo deti ant stalo jei butu ne mano uzsakyta skulpturele tai buciau pagalvojusi kad sumaise, nes papuosimas buvo visiskai kitas schmoll.gif nebuvo toks grazus kaip as laukiau. bet kas nezinojo koks turejo buti tai visiems patiko, ir beje labai skanus, as buvau uzsakiusi eliziejus2, ten su svieziu avieciu idaru, ir biskvitas buvo dregnas, nesprangus ir toks su rugstele.
tai gi kam nera labai svarbi isvaizda torto tai tikrai skanus tortai
pabandysiu ideti nuotrauka
http://public.fotki....s/pict0054.html

Papildyta:
lotuliukas.gif nuoroda ikeliau o slaptazodi pamisau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
slaptazodis " vytesalbumas"
Atsakyti
QUOTE(nuotaka @ 2006 07 31, 09:45)
tiesa sakant net nezinau ka parasyt apie musu tortuka doh.gif
mes uzsakem klaipedoj, big prekybos centre, sokolado imperijoj. uzsakiau pagal ju pateikta knyga nu tikrai labai grazu ir apie ji ir tesvajojau, (tiesa torta atsieme vyras). o kai reikejo deti ant stalo jei butu ne mano uzsakyta skulpturele tai buciau pagalvojusi kad sumaise, nes papuosimas buvo visiskai kitas schmoll.gif  nebuvo toks grazus kaip as laukiau. bet kas nezinojo koks turejo buti tai visiems patiko, ir beje labai skanus, as buvau uzsakiusi eliziejus2, ten su svieziu avieciu idaru, ir biskvitas buvo dregnas, nesprangus ir toks su rugstele.
tai gi kam nera labai svarbi isvaizda torto tai tikrai skanus tortai
pabandysiu ideti nuotrauka
http://public.fotki....s/pict0054.html

doh.gif Mes irgi ten ruošėmės užsakinėti. Bet jei ne tavo uždėta skulptūrėlė, tai .... Čiabuvo parodyta daug gražių tortų ax.gif Bet iš kitos pusės,juk labai svarbu, kad būtų skanus tortas mirksiukas.gif o tu esi šaunuolė ir labai išradinga thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
O aš savo krikštadukrai tortą užsakiau pas vieną moteriškaitė. Šiaip tai ji labai skanius ir labai gražius tortus kepa thumbup.gif . Dabar prašiau, kad tortas kažkiek tai atspindėtų krikštynas. Na nuotraukėles įdėsiu po šio savaitgalio drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir dar pakalnute, jei uzsakysi torta su skulpturele paprasyk kad nedetu is karto, nes tortas yra super sviezus ir ta skulpturele kadangi molinuke, tai ji po truputi visa torta deformuoja (smenga zemyn), nemoku parasyt kaip ten yra, nu bet zodziu vidurys idumba verysad.gif , tai siulyciau arba ja veliau uzdeti, t.y. kai jau ant stalo desi, arba imti kuo mazesne, nes mano tai tokia nemaza buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka @ 2006 07 31, 21:41)
ir dar pakalnute, jei uzsakysi torta su skulpturele paprasyk kad nedetu is karto, nes tortas yra super sviezus ir ta skulpturele kadangi molinuke, tai ji po truputi visa torta deformuoja (smenga zemyn), nemoku parasyt kaip ten yra, nu bet zodziu vidurys idumba  verysad.gif , tai siulyciau arba ja veliau uzdeti, t.y. kai jau ant stalo desi, arba imti kuo mazesne, nes mano tai tokia nemaza buvo  g.gif

doh.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif už patarimus. Bet labiau norėtųsi, kad mažiau problemų būtų ax.gif Reiks pasidomėti ir kitur. Gaila , kad Germenos nėra verysad.gif mums ten visada būdavo good.gif ax.gif
Atsakyti
as tik norejau papasakot kaip man buvo. gal kam ir viskas ejosi kaip is pypkes, bet man tai nelabai. bet kas viso sito nezinojo tai sake kad tortas buvo labai grazus ir skanus. na del skonio tai tikrai nesiginciju, tikrai skanus mirksiukas.gif
Atsakyti

user posted image user posted image
user posted image
[/quote]

Beje norėjau pasakyti, kad J.Gulbinienės firmos padarytoje nuotraukytėje (kai rinkausi tortą) jis tikrai taip gražiai neatrodė, kaip gavosi realybėje.
Mums šis tortukas labai patiko, o ir skonis - tikrai labai skanus buvo.
Beje aš užsakiau tik penktadienį po pietų, o atsiėmiau šeštadienį apie pietus. Tai jis tikrai buvo šviežutėlis.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 07 30, 15:58)
O čia mūsų tortas, krikšto mama darė tortuką Bijoloj, vidus - Juodasis miškas, visai nieko, neriebus, bet man šiek tiek per saldus

user posted image

Pamačiusi ant torto vardą "IGNUČIUI" pamąsčiau ar nebus čiatas pats Ignutis su kuriuo kartu bažnytėlėje stovėjome. Ir dabar pamačiusi Krikšto rūbelių skyrelyje tavo vaikiuką gražeisiais megstais rūbeliais supratau, kad kartais net bendraudamas (nors ir labai trumpai) gyvai su nepažystamu žmogum, net neįtari, kad su juo jau bendrauji tikrai nebe pirmą kartą.

Gražus tortukas.aš irgi būtent tokį norėjau daryti, bet pasirinkimą dėl tortuko (tuo metu kai užsakinėjau) lėmė tai, kad Bijolos darbuotoja tą dieną buvo labai nemaloni, o ir kainytės pas juos buvo aukštesnės, nei pas J.Gulbinienę.

Papildyta:
Linkėjimai tavo Ignučiui nuo krikšto "kaimyno". smile.gif
Atsakyti