mes uzsakemtorta klaipedoj big`e, sokolado imperijoj. tikrai jei padarys toki koki uzsisakiau tai bus , nes ten is katalogo uzsakyt galima. o ir kaina nuo papuosimo nesikeicia , po krikstynu papasakosiu kaip tenkas
Paskelbsiu antireklama Bijolos tortui "Nauja vysnia".Uzsisakem toki vidu,o virsu-liutuka(sunus issirinko gimtadieniui).Aprasyme pasiskaiciau,kad sokoladinis biskvitas perteptas grietinele,kvepiancia ledais ir vysniu gabaliukai,suteikia tortui saldziarugsti skoni.Grietineles skonio neradau panasu,kad pertepimas buvo su tokiu saldziu glaistu,kaip virsus Ledu skonio irgi jokio...,zodziu dar tokio bjauriai saldaus torto nebuvau valgius,net vysnios nepramuse Be viso sito,dar ir liutukas nepanasus i liuta,o i ezi Taip,kad teko ismesti puse torto i siuksliu deze
Pasidžiaugsiu su jumis kokius mes tortus turėjome
Gal kas extra atveju (kaip mes) pasisemsite idėjų
PUka,neapsakomo grozio tortai Kur taip originaliai daro?
QUOTE(smilciukas @ 2006 07 27, 23:24)
Jei gerai supratau, tai čia ji pati tos tortus turbūt darė. Nors tiksliai nežinau.
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2006 07 27, 22:49)
Pasidžiaugsiu su jumis kokius mes tortus turėjome
LAAAAABAI GRAŽU
QUOTE(smilciukas @ 2006 07 27, 22:24)
tortas su gandriuku naminis - puoštas krikšto mamytės
kitas tortukas - Prancūziškas (Saldva) buvo aplietas šokoladu ir gėlytės baltas žiedas, visa kita mano pridėta (leliukas pirktas iš Kimbo kavinukės )
QUOTE(alinapetkiene @ 2006 07 28, 11:33)
sveiki.labai prasau,padekit !kur panevezyje galima uzsisakyti grazu ir skanu krikstynu torta?ar reiks vykti i kita miesta?gal dar siauliai tiktu
Maximoje yra katalogas (Ukmerges) ten yra krikštynų tortas, taip ir vadinasi bet užsakymą pateikti prieš 7 d. lyg tais reikia, taip pat Eglėje yra šiokie tokie. Paskui kažkur Tulpių g. yra kepykla, sakė skanūs tortai, prie Pušyno rest. buvusio, jei reiks tiksliau paklausiu kas žino
QUOTE(PUka @ 2006 07 28, 11:47)
taip pat Eglėje
Nežinau kaip dėl krikštynų, bet vestuvinius ten darėm. Likom patenkinti. Sesuo irgi, nors vestuvės buvo geroookai toliau ir reikėjo vežt Sakyčiau verta nueit ir pasidomėt.
Mažei seneliai neseniai nupirko ("Sedujos" lyg) labai gražų namelį kažkuriam PC be jokio užsakymo... Maximoj gal ar Babilono Norfoj (ale tiksliai nežinau)...na ten tuose skyriuose taip pat matyt verta pavartyt katalogus.
QUOTE(Patieška @ 2006 07 28, 11:53)
Nežinau kaip dėl krikštynų, bet vestuvinius ten darėm. Likom patenkinti. Sesuo irgi, nors vestuvės buvo geroookai toliau ir reikėjo vežt Sakyčiau verta nueit ir pasidomėt.
Mažei seneliai neseniai nupirko ("Sedujos" lyg) labai gražų namelį kažkuriam PC be jokio užsakymo... Maximoj gal ar Babilono Norfoj (ale tiksliai nežinau)...na ten tuose skyriuose taip pat matyt verta pavartyt katalogus.
reikia pavartyti tuos katalogėlius
tiesa IKI Šermuto irgi priima užsakymus
QUOTE(smilciukas @ 2006 07 24, 14:51)
Paskelbsiu antireklama Bijolos tortui "Nauja vysnia".Uzsisakem toki vidu,o virsu-liutuka(sunus issirinko gimtadieniui).Aprasyme pasiskaiciau,kad sokoladinis biskvitas perteptas grietinele,kvepiancia ledais ir vysniu gabaliukai,suteikia tortui saldziarugsti skoni.Grietineles skonio neradau panasu,kad pertepimas buvo su tokiu saldziu glaistu,kaip virsus Ledu skonio irgi jokio...,zodziu dar tokio bjauriai saldaus torto nebuvau valgius,net vysnios nepramuse Be viso sito,dar ir liutukas nepanasus i liuta,o i ezi Taip,kad teko ismesti puse torto i siuksliu deze
Buvau nusiteikusi tik Bijoloj tortą daryti. Bet gal ši antireklama suveikė, o gal ir kainų skirtumas. Nuėjau pasiteirauti, tai pasirodo už kiekviena kg papuošimas kainuoja +5Lt. Šiaip čia tortų kainos 18 - 21 Lt už kg na ir kaip sakaiu dar plius už kiekviena kg po 5Lt. Tai gaunasi, kad 1kg kaina mažiausiai 23Lt.
Tada nuėjau į Gulbinienės tortus pasidairyti. Na ir žinokit visai man čia patiko. Anksčiau labai dažnai iš čia užsakinėdavau.Nors žinau, kad jų tortai jau tipo nebe tokie, kaip, kad pradžioje buvo, tipo pagedo truputuka firma (na bent jau taip žmonės šneka). Bet vis dėl to išsirinkau čia tortuką - batukus. Kol nepamatysiu ir neparagausiu nieko negaliu sakyti, bet labai tikiuosi, kad bus pavykęs tortas.
A dar kai peržvelgiau abiejų firmų albumus, tai aš sakyčiau, kad pas Gulbinienę pasirinkimas tikrai didesnis.
Čia tik mano nuomonė.
Po savaitgalio galėsiu parašyti kaip pavykęs gavosi mūsų tortukas.
QUOTE(PUka @ 2006 07 28, 09:27)
tortas su gandriuku naminis - puoštas krikšto mamytės
kitas tortukas - Prancūziškas (Saldva) buvo aplietas šokoladu ir gėlytės baltas žiedas, visa kita mano pridėta (leliukas pirktas iš Kimbo kavinukės )
Vadinasi aš beveik pataikiau, kad tas gražusis tortas tavo puoštas. Juk žiūręėdami į tortą nematome, kas jo viduje.Žiūrėdami matome tik gražią jo išvaizdą, o koks skonis tai pajaunčiam tik jį prapjovę.
Tikra šaunuolė. Labai gražiai opadarei papuošimą tortukui.