Taigi vis gi nebebuvo jau kur trauktis ir paskutinėmis dienomis kur ką užsakinėti, tai likus kelioms dienoms dar kartą važiavau į Bijolą ir užakcentavau, kad man jokios naktinės fantazijos neprikištų ir nuotaikos nesugadintų. Užsakiau vat tokį patį tortą su batukais, tai svorio šiek tiek didesnio 4kg. Prieš pasiimant tikrai nerimavau po ano karto, bet tiek tortas išore, tiek skoniu jau buvo vykęs. Na nuotaiką dar pagadino, kai už dėžę 10 Lt užsiprašė. Būtų tyliai ramiai į kainą įskaičiavę, nebučiau žaktelėjusi, tai apsėjau ir be dėžės. Paprašius nuolaidėlės, nes tiek už aną, tiek už šitą nemažai paklojau, gavau atsakymą, kad jis juk nėra sugadintas. Och... Su marketingu jiems reiktų kažką daryti.
sveikos, gal kas zinot kur klaipedoj daro grazius, skanius ir nelabai brangius tortus?
Ir as norejau paklausti, kur Klaipedoje galima nusipirkti tokiu graziu ir skaniu tortu
QUOTE(iiinga @ 2006 06 28, 16:52)
Oi padėkite, kaip man užsakyti netirpstantį tortą, nes noriu gražaus, tačiau iki Aukštaitijos per 3 val. kelio ištirps. Gal yra gražių šakočio pavidalo, o gal kas šiame forume iš Biržų?
Hm, o tai tau iš arčiau neina? Mes Panevėžy pvz. vestuvėm "Panevėžio Eglėj" užsakinėjom, tai spėju daro ir vaikams, galų gale ir kai kurių PC konditerijos skyriai pagal užsakymą tikrai gražius padaro.
QUOTE(jurda @ 2006 07 04, 13:10)
Ir as norejau paklausti, kur Klaipedoje galima nusipirkti tokiu graziu ir skaniu tortu
Pati nesu klaipediete,bet nestuvem mes uzsakinejom Mazvydo alejoj torta,ten mazdaug priesais IKI,tik truputi arciau centro puses,gavosi laaaaaaaaaaaaaaabai grazus,tik skonio nepamenu,bet itariu ,kad ir nevalgiau ,bet kiek pamenu,sveciai sake,kad skanus.Ten eme pries 2metus po 25lt.uz kilograma,nesvarbu koks tortas,koks vidus,kokie papuosimai...Tik aisku,imant visokias statuleles reikia primoketi,bet galima ir nuomoti...
Mes užsakinėjom Girmenoj, visada tortai buvo gražūs ir skanūs, įdarą visada gali pasirinkt kokį tik nori, dekoracijas šiek tiek keisti, spalvas, užrašą. Tik va vasaros metu kai daug užsakymų tyeko net pakariaut kad padarytų.
Štai mūsų krikštynų tortas. Beje netirpstantis, turbūt pusantros valandos ant saulės prastovėjo dėžėj ir nieko nenutiko
Štai mūsų krikštynų tortas. Beje netirpstantis, turbūt pusantros valandos ant saulės prastovėjo dėžėj ir nieko nenutiko
Keit, jau torto grozis koks gaila net valgyt toki butu
QUOTE(mazhulia @ 2006 07 17, 01:03)
QUOTE(mazhulia @ 2006 07 17, 01:03)
Aha mums viršų buvo gaila valgyt, tai vieną gandrą pasilikom atminčiai.
Dar kas man patiko kad viskas, net leliukas, valgoma. Kažkaip nelabai man atrodo plastmasiniai ar moliniai papuošimai
Buvau kūma šį šeštadienį, o tortuką galite pamatyti čia:
http://public.fotki.com/Lotari/albumas
Ten matosi tik batukai, vėlaiu įdėsiu visą. Vaikučio mama užsakinėjo parduotuvėj Bijola, kainos nežinau bet skanus buvo ir liuks atrodė
Papildyta:
Kažkodėl nesimato mano parašų
http://public.fotki.com/Lotari/albumas
Ten matosi tik batukai, vėlaiu įdėsiu visą. Vaikučio mama užsakinėjo parduotuvėj Bijola, kainos nežinau bet skanus buvo ir liuks atrodė
Papildyta:
Kažkodėl nesimato mano parašų
na ir tortu grozis, merginos kur man nors panasu surasti cia Cikagoje
Labai grazus tortukai
As irgi uzsakinesiu tortuka Bijoloje, tik sakiau prasysiu kad ant veidrodzio uzdetu, man labai grazu
As irgi uzsakinesiu tortuka Bijoloje, tik sakiau prasysiu kad ant veidrodzio uzdetu, man labai grazu