O aš dėl Bijolos gabumų po praito penktadienio suabejojau
Prisiskaičiusi gerų atsiliepimų ir taip pat besiruošdama leliaus krikštynoms, dar prieš tai užsakiau vieną tortą. Kuri netingės, bijolos puslapyje yra toks parodytas fainuolis - vyriški marškiniai su kaklaraiščiu. Išsiklausinėjau kas ir kaip, kad bus LYGIAI toks pats, kokios masės reikią daryti, kad atrodytų, kaip foto. Ir... pamatau aš vadinasi tą tortą. Vietoj tamsaus kaklaraiščio - šviesiai rudas ir toks na tekšt lepšt padarytas. Pradėjau bambėti, kodėl taip, o ne kaip foto. Man atsako, kad reikėjo patvirtinti, kad LYGIAI tokį patį darytų ir savo fantazijos nekištų. Be to juos daro Kaune, naktį prieš užsakytą dieną. Na žinokit matėsi, kad naktį darytas. Jeigu nesugeba su ta mase susidoroti, tai kam reikia rodyti pavyzdžius, o jeigu nepamena, kaip atrodo pavyzdžiai, tai gal prieš darant į foto tegu pasižiūri
Manim pasipiktino už nugaros bestovintys, kaip aš čia galiu prieštarauti, bet sakau palaukit, juk tortas ne 10 LT kainuojantis.
Krikštynoms dar tenais užsakytas, tačiau jam tikrai reikės jų fantazijos ir gabumų, tai nežinau ką daryti
O šiaip buvo skanus, šviežias (na naktinis), bet juk norisi matyti ir vaizdą. Ar čia arba, arba...