Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(smilciukas @ 2006 06 15, 19:11)
Mes ir galvojam apie "Alkava",o ten ar skanus torciukai?Ar yra graziu pavyzdziu uzsakymams?

Na mums visi skaniai susivalgė essen.gif
Šiaip yra pavyzdžių, nuo to laiko kai užsakinėjom gimtadieniams tai ko gero ir naujų variantų atsirado...

Niu va čia toks jau pastovėjęs biggrin.gif ...Galima rinktis spalvą, daugiau visokių vabaliukų ir t.t. , kas vaikams labai patinka.
user posted image
Atsakyti
mes tortą užsisakinėjom PC IKI tai labai skanus buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Man patys skaniausi tortai yra "Bijoloje" Kaune, nezinau ar kituose miestuose yra ax.gif O krikstynom pries pora metu padare labai grazu tortuka su ruzavais bateliais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritute: 19 birželio 2006 - 09:09
QUOTE(Patieška @ 2006 06 18, 19:58)
Na mums visi skaniai susivalgė  essen.gif
Šiaip yra pavyzdžių, nuo to laiko kai užsakinėjom gimtadieniams tai ko gero ir naujų variantų atsirado...

Niu va čia toks jau pastovėjęs  biggrin.gif ...Galima rinktis spalvą, daugiau visokių vabaliukų ir t.t. , kas vaikams labai patinka.

Aciu,bet siandien vaziavom pro Bijolos puse,tai uzsukom ten uzsisakyti.Tik va,pasakykit,mamos,ar tortus irgi derinat prie aprangos atributu,pvz.mergaitei-zydras,berniukui-ruzavas g.gif Na,mano nuomone,tortu spalva neturi dideles esmes,kazkaip graziau ziurejosi ruzavas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilciukas @ 2006 06 19, 16:12)
Na,mano nuomone,tortu spalva neturi dideles esmes,kazkaip graziau ziurejosi ruzavas rolleyes.gif

Mano nuomone irgi - jau rašiau, kad man asmeniškai būtų net keista, jei dar ir tortų spalvoje imtume ieškoti krikščioniškos simbolikos unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vaziuosim uzsakineti torto krikstynom BIJOLOJE
- tikiuosi viskas bus gerai
bijola Vilniuje

Vilnius
Vokiečių g. 28
(8-52) 610986 Baltrušaičio g. 3
(8-52) 388464
Pylimo g. 33
(8-52) 627798
Pylimo g. 60
(8-52) 608970 Fabijoniškių g. 2
(8-52) 387213
Papildyta:
user posted image
as tai tokio noriu, idomu o gali kas nors pagal tavo pavyzdi padayrti?
Atsakyti
Nu va mes jau po sventes,vis delto torta "Bijolos" i deze idejo,tik kam pries tai reikejo aiskinti ,kad jos nebus g.gif
O tortas ir skanus ir grazus buvo,tas kur su dviem angeliukais ,o vidus "Juodasis miskas" thumbup.gif
Atsakyti
sveiki.mes taip pat si savaitgali ruosiames krikstynoms.Aciu uz patarimus.uzsakysim torta ,tada parasysiu komentarus
Atsakyti
Krikšto mama užsakė Bijoloje, Vilniuje. Tikrai skanus lotuliukas.gif , garžus wub.gif - melsvas, su dviem bateleliais viršuje ir labai gražiai vaiko pėdutėm "nupėdintas"- atrodė gražiai ir originaliai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš dėl Bijolos gabumų po praito penktadienio suabejojau g.gif
Prisiskaičiusi gerų atsiliepimų ir taip pat besiruošdama leliaus krikštynoms, dar prieš tai užsakiau vieną tortą. Kuri netingės, bijolos puslapyje yra toks parodytas fainuolis - vyriški marškiniai su kaklaraiščiu. Išsiklausinėjau kas ir kaip, kad bus LYGIAI toks pats, kokios masės reikią daryti, kad atrodytų, kaip foto. Ir... pamatau aš vadinasi tą tortą. Vietoj tamsaus kaklaraiščio - šviesiai rudas ir toks na tekšt lepšt padarytas. Pradėjau bambėti, kodėl taip, o ne kaip foto. Man atsako, kad reikėjo patvirtinti, kad LYGIAI tokį patį darytų ir savo fantazijos nekištų. Be to juos daro Kaune, naktį prieš užsakytą dieną. Na žinokit matėsi, kad naktį darytas. Jeigu nesugeba su ta mase susidoroti, tai kam reikia rodyti pavyzdžius, o jeigu nepamena, kaip atrodo pavyzdžiai, tai gal prieš darant į foto tegu pasižiūri verysad.gif Manim pasipiktino už nugaros bestovintys, kaip aš čia galiu prieštarauti, bet sakau palaukit, juk tortas ne 10 LT kainuojantis.
Krikštynoms dar tenais užsakytas, tačiau jam tikrai reikės jų fantazijos ir gabumų, tai nežinau ką daryti g.gif
O šiaip buvo skanus, šviežias (na naktinis), bet juk norisi matyti ir vaizdą. Ar čia arba, arba...
Atsakyti
Oi padėkite, kaip man užsakyti netirpstantį tortą, nes noriu gražaus, tačiau iki Aukštaitijos per 3 val. kelio ištirps. Gal yra gražių šakočio pavidalo, o gal kas šiame forume iš Biržų?
Atsakyti
Uzsisakem Bijoloje pirma karta,rausva su dviem batukais ir gelytem,vidus "Margarita".Na,tortas kaip tortas,nemegstu perdetai girti,grozio man grazus,skonis vieniems labai,kitiems per saldus,batukai ir kt.virsaus papuosimai labai saldus,net nevalgem.Galiu imest nuotrauka,tik buvo daugiau karoliuku:
user posted image
Atsakyti