Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

Gal ir gražiai atrodo tie spalvoti tortai su įvairiais papuošimais-bateliais, kaspinėliais ir pan., bet kažkodėl jie man asocijuojasi su kažkuo sintetiniu ir nevalgomu. Man labiau prie širdies minkštas, naminis šventinis pyragas rolleyes.gif
Kaip pati buvau krikštamote, nešiausi į krikštynas kūmos pyragą-šimtalapį, užsakiau Antakalnyje, Žirgo g. (kažkur čia SM buvo mergaitės ir tel.nr. įkėlusios). Nepaprasto skonio pyragas thumbup.gif Galima užsakyti kokio nori dydžio , priklausomai nuo žmonių skaičiaus. O prieš mėnesį kai krikštijom savo dukrą, krikšto mama tokį patį atsinešė biggrin.gif Geriau ir negalėjau tikėtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 09 30, 16:28)
Kaip pati buvau krikštamote, nešiausi į krikštynas kūmos pyragą-šimtalapį, Nepaprasto skonio pyragas  thumbup.gif  O prieš mėnesį kai krikštijom savo dukrą, krikšto mama tokį patį atsinešė  biggrin.gif  Geriau ir negalėjau tikėtis  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif , tikrai manau jog nėra blogai - vietoj torto rinktis šimtalapį, tuo labiau, kad tai yra išskirtinio skonio gaminys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 09 29, 17:28)
mes tortą užsakinėjome maksimoje visiems buvo labai skanus,na tik gal tas ant viršaus glajus buvo saldus  blush2.gif  bet tikrai kai skanus buvo labai skaniai susivalgė  thumbup.gif  net gaila buvo prapjauti tokį gražų torčiuką  wub.gif 
mūsų toks buvo  smile.gif 
user posted image

apie si maximos gaminama torciuka esu girdejusi be galo daug blogu atsiliepimu. g.gif Labai norejau savo mazyliui toki uzsakyti,bet kazkaip atkalbejo,nes parode atsiliepimu knyga apie si torta,bei paaiskino,kad pats glaistas, kuris yra uzpiltas ant virsaus,labai kietas ir neskanus,bei tos juosteles kurios eina per torto vidurine dali,sunkiai pjaunamas,t.y. nepatogus.

Bet jei jums patiko,tai labai saunu thumbup.gif
Atsakyti
Aš tortą dariau Gulbinienės firmoje. dariau tortą apvalkale, bet apvalkalas brangus ir labai saldus. 1kg torto gaunasi 45lt.Kitą kartą daryčiau paprastą tortą, be apvalkalo, su papuošimu ir 2 aukštų.
Atsakyti
QUOTE(indreu @ 2008 10 02, 12:18)
Aš tortą dariau Gulbinienės firmoje. dariau tortą apvalkale, bet apvalkalas brangus ir labai saldus. 1kg torto gaunasi 45lt.Kitą kartą daryčiau paprastą tortą, be apvalkalo, su papuošimu ir 2 aukštų.

O kaip suprasti tortas apvalkale? Pirmą kartą apie tokį girdžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 02, 20:34)
O kaip suprasti tortas apvalkale? Pirmą kartą apie tokį girdžiu  g.gif

Cia tikriausiai turejo omeny glaju, siaip jis nelabai valgomas blush2.gif , tik kad visa grozi ir sudaro bigsmile.gif

O cia musu tortas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 02 spalio 2008 - 19:52
Na kas liecia "Mazosios ragaines" glajus, tai galima liezuvi praryti... rolleyes.gif Musu tortukas buvo su glajumi, tai sveciai negalejo pasidalinti, kam daugiau jo teks... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos musu krikstynos spalio 24d, tai idomu pries kiek laiko reikia uzsisakyti tortuka blush2.gif , planuojame is cia http://www.bijola.lt/tortai_4.html tik nezinau pries kiek laiko jus tai darete blush2.gif ,Aciu
Atsakyti
QUOTE(Andren @ 2008 10 05, 00:32)
tik nezinau pries kiek laiko jus tai darete blush2.gif ,Aciu

Bent jau prieš dvi savaites tai reikėtų pasidomėti, taip išvengsit skubotumo ir sumaišties smile.gif , mes irgi per sūnelio krikštynas valgėm Bijoloj keptą tortuką, buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Andren @ 2008 10 05, 00:32)
Sveikos musu krikstynos spalio 24d, tai idomu pries kiek laiko reikia uzsisakyti tortuka blush2.gif , planuojame is cia http://www.bijola.lt/tortai_4.html tik nezinau pries kiek laiko jus tai darete blush2.gif ,Aciu

labai grazus tortai thumbup.gif
tikiu,kad ir vidus skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D.JURGITA @ 2008 10 05, 09:46)
labai grazus tortai thumbup.gif
tikiu,kad ir vidus skanus smile.gif

bijolos tortukai nlb skanus, skaniausi yra Gulbinienes arba Mazosios ragaines. O forma gali padaryti bet kokia, galit net savo nuotraukyte atsinesti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(demoniuke @ 2008 10 05, 17:30)
bijolos tortukai nlb skanus, skaniausi yra Gulbinienes arba Mazosios ragaines. O forma gali padaryti bet kokia, galit net savo nuotraukyte atsinesti. thumbup.gif

jo,aciu uz info 4u.gif
Atsakyti