Gal ir gražiai atrodo tie spalvoti tortai su įvairiais papuošimais-bateliais, kaspinėliais ir pan., bet kažkodėl jie man asocijuojasi su kažkuo sintetiniu ir nevalgomu. Man labiau prie širdies minkštas, naminis šventinis pyragas
Kaip pati buvau krikštamote, nešiausi į krikštynas kūmos pyragą-šimtalapį, užsakiau Antakalnyje, Žirgo g. (kažkur čia SM buvo mergaitės ir tel.nr. įkėlusios). Nepaprasto skonio pyragas Galima užsakyti kokio nori dydžio , priklausomai nuo žmonių skaičiaus. O prieš mėnesį kai krikštijom savo dukrą, krikšto mama tokį patį atsinešė Geriau ir negalėjau tikėtis
QUOTE(ievuschka @ 2008 09 30, 16:28)
Kaip pati buvau krikštamote, nešiausi į krikštynas kūmos pyragą-šimtalapį, Nepaprasto skonio pyragas O prieš mėnesį kai krikštijom savo dukrą, krikšto mama tokį patį atsinešė Geriau ir negalėjau tikėtis
, tikrai manau jog nėra blogai - vietoj torto rinktis šimtalapį, tuo labiau, kad tai yra išskirtinio skonio gaminys
QUOTE(Lina444 @ 2008 09 29, 17:28)
mes tortą užsakinėjome maksimoje visiems buvo labai skanus,na tik gal tas ant viršaus glajus buvo saldus bet tikrai kai skanus buvo labai skaniai susivalgė net gaila buvo prapjauti tokį gražų torčiuką
mūsų toks buvo
mūsų toks buvo
apie si maximos gaminama torciuka esu girdejusi be galo daug blogu atsiliepimu. Labai norejau savo mazyliui toki uzsakyti,bet kazkaip atkalbejo,nes parode atsiliepimu knyga apie si torta,bei paaiskino,kad pats glaistas, kuris yra uzpiltas ant virsaus,labai kietas ir neskanus,bei tos juosteles kurios eina per torto vidurine dali,sunkiai pjaunamas,t.y. nepatogus.
Bet jei jums patiko,tai labai saunu
QUOTE(indreu @ 2008 10 02, 12:18)
Aš tortą dariau Gulbinienės firmoje. dariau tortą apvalkale, bet apvalkalas brangus ir labai saldus. 1kg torto gaunasi 45lt.Kitą kartą daryčiau paprastą tortą, be apvalkalo, su papuošimu ir 2 aukštų.
O kaip suprasti tortas apvalkale? Pirmą kartą apie tokį girdžiu
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 02, 20:34)
O kaip suprasti tortas apvalkale? Pirmą kartą apie tokį girdžiu
Cia tikriausiai turejo omeny glaju, siaip jis nelabai valgomas , tik kad visa grozi ir sudaro
O cia musu tortas
Na kas liecia "Mazosios ragaines" glajus, tai galima liezuvi praryti... Musu tortukas buvo su glajumi, tai sveciai negalejo pasidalinti, kam daugiau jo teks...
Sveikos musu krikstynos spalio 24d, tai idomu pries kiek laiko reikia uzsisakyti tortuka , planuojame is cia http://www.bijola.lt/tortai_4.html tik nezinau pries kiek laiko jus tai darete ,Aciu
QUOTE(Andren @ 2008 10 05, 00:32)
tik nezinau pries kiek laiko jus tai darete ,Aciu
Bent jau prieš dvi savaites tai reikėtų pasidomėti, taip išvengsit skubotumo ir sumaišties , mes irgi per sūnelio krikštynas valgėm Bijoloj keptą tortuką, buvo
QUOTE(Andren @ 2008 10 05, 00:32)
Sveikos musu krikstynos spalio 24d, tai idomu pries kiek laiko reikia uzsisakyti tortuka , planuojame is cia http://www.bijola.lt/tortai_4.html tik nezinau pries kiek laiko jus tai darete ,Aciu
labai grazus tortai
tikiu,kad ir vidus skanus
QUOTE(D.JURGITA @ 2008 10 05, 09:46)
bijolos tortukai nlb skanus, skaniausi yra Gulbinienes arba Mazosios ragaines. O forma gali padaryti bet kokia, galit net savo nuotraukyte atsinesti.
QUOTE(demoniuke @ 2008 10 05, 17:30)
bijolos tortukai nlb skanus, skaniausi yra Gulbinienes arba Mazosios ragaines. O forma gali padaryti bet kokia, galit net savo nuotraukyte atsinesti.
jo,aciu uz info