Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(sanrea @ 2008 09 12, 20:00)
Merginos, patarkit kur Kaune uzsisakyti krikstynoms torta  4u.gif

Siulyciau Bioloje, labai graziai papuosia ir labai skanus, (man patiko traskutis) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgina777: 12 rugsėjo 2008 - 21:08
QUOTE(sanrea @ 2008 09 12, 21:00)

Mūsų sūnelio krikštatėviai užsakinėjo Kaune Bijoloj, buvo tikrai skanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgina777 @ 2008 09 12, 22:08)
Siulyciau Bioloje, labai graziai papuosia ir labai skanus, (man patiko traskutis)  ax.gif

ir aš užsakinėjau traškutį, tai nežinau ar iš mandagumo ar ne, bet visi sakė, kad skanus wink.gif
Atsakyti
Ačiū už info, reiks ir man jau šią savaitėlę tortuką užsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2008 09 12, 19:00)

Labai skanūs ir svarbiausia natūralūs tortai firmos "Aidarida". thumbup.gif Jei reiks galėsiu duot jų telefoną.
Atsakyti
sveiki

idesiu parodyti ir musu krikstynu tortus.... wub.gif buvo labai grazus ir skanus thumbup.gif

uzsakinejau Šiauliuose.....

vienas darytas pas Baranauskiene :

user posted image

o kitas TAU pc centre :

user posted image

Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 09 15, 20:58)
sveiki

idesiu parodyti ir musu krikstynu tortus.... wub.gif buvo labai grazus ir skanus thumbup.gif

uzsakinejau Šiauliuose.....

vienas  darytas pas Baranauskiene :

user posted image

o kitas TAU pc centre :
user posted image

Niam niam.... Gražu pasižiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien užsisakiau krikštynoms tortą Bijoloje (Kaune) - super pasisrinkimas thumbup.gif ir prieinamos kainos.
Atsakyti

Mes torta uzsakeme Vilniuje "Sokolado meistruose" - tikrai labai gaivus, naturalus skanus tortas wub.gif . ir papuostas specialiai siai progai. Kilogramas apie 40 litu kainavo, bet tikrai verta. as nesu tortu megeja, bet si tikrai su malonumu valgiau thumbup.gif .
Atsakyti
mes tortą užsakinėjome maksimoje visiems buvo labai skanus,na tik gal tas ant viršaus glajus buvo saldus blush2.gif bet tikrai kai skanus buvo labai skaniai susivalgė thumbup.gif net gaila buvo prapjauti tokį gražų torčiuką wub.gif
mūsų toks buvo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 09 29, 18:28)
mes tortą užsakinėjome maksimoje visiems buvo labai skanus,na tik gal tas ant viršaus glajus buvo saldus  blush2.gif  bet tikrai kai skanus buvo labai skaniai susivalgė  thumbup.gif  net gaila buvo prapjauti tokį gražų torčiuką  wub.gif 
mūsų toks buvo  smile.gif 
user posted image

labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 09 29, 19:52)
labai  grazus wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti