ka daryt musu maziuko kriksto mama pamirso uzsakyt torta krikstynoms, o krikstynos sestadieni?.... siaubas...
QUOTE(katcia @ 2008 08 14, 20:51)
ka daryt musu maziuko kriksto mama pamirso uzsakyt torta krikstynoms, o krikstynos sestadieni?.... siaubas...
Nupirkit paprastą, kas nutiks? kiek esu ėjusi į krikštynas, tortai būdavo be jokių pribumbasų, paprasti, paprasčiausi... ir niekas nenukentėjo
QUOTE(Buttuke @ 2008 08 08, 18:59)
o kokios kainos bijoloj?
Mes dukrai prieš kelias dienas užsakėm, tai už 2.7 kg tortą sumokėjom beveik 100 Lt. "Paukščių pienas" ir dengtas marcipanų mase. Man nepatiko visai - "sintetinis" labai.
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 08 09, 13:19)
Cia kaskuri forumiete sake kad ten ne
Mes "Mažojoje ragainėje" sūneliui užsakėm tortą ir buvo superinis. Ir krikštynų tortas kainavo tik 50 Lt, nors svoriu tik vos mažesnis buvo nei dukros gimtadieninis. Nors puoštas ta pačia marcipanine mase.
Papildyta:
QUOTE(katcia @ 2008 08 14, 20:51)
Užsakyt. Bet kuri kepykla turbūt iškeps. Aš išvakarėse užsakinėju tortus ir dar nė sykio nebuvo problemų
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 14, 11:09)
Tik ne Kacerges vingyje , o va Gulbinienes napoleonas - neapsakyto skonio ,kai tik pro saly einu butinai nusiperku gabaleli , o papuosti gali kaip issirinksi kataloge , REKOMENDUOJU
Dėl Kačergės pritariu Labai jau nekokie tortai Gražumo tai gražūs, bet skonis nelabai. Nors už Maximos geresni Gulbinienės ir man Ypač Margenis ir Vyšniukas Puošimas kiek prastesnis, bet skonis viską atperka. Alkavos man tortai ir skanūs, ir puošnūs. Turbūt ir mūsų krikštynose bus Alkavos tortas
QUOTE(Rasma @ 2008 08 14, 23:31)
Užsakyt. Bet kuri kepykla turbūt iškeps. Aš išvakarėse užsakinėju tortus ir dar nė sykio nebuvo problemų
nu nezinau kur cia taip bet Kaune tai kai norejau uzsakyti pries 5 dienas, tai Alkavoj ir Bijoloj pasake kad reikia pries 2 -3 savaites ir neprieme uzsakymo, prieme tik Gulbiniene
As maziuko vienu metuku proga uzsakiau Bijoloj pries savaite, sake tikrai nereikia anksciau,cia bent jau Vilniuje .Ir dabar taip ruosiuos daryt.
QUOTE(Liusii @ 2008 08 15, 13:04)
nu nezinau kur cia taip bet Kaune tai kai norejau uzsakyti pries 5 dienas, tai Alkavoj ir Bijoloj pasake kad reikia pries 2 -3 savaites ir neprieme uzsakymo, prieme tik Gulbiniene
mums pasake maziausiai pries savaite reikia uzsakyt...o tuo labiau nusprendem svest krikstynas kupiskyje o ne vilniuj...o cia problema rast kazka...reiks maximoj ieskot...
QUOTE(astiti @ 2008 08 12, 19:10)
gal galite pagelbeti, gal kuri susidurėtė ar esate iš Panevėžio ir žinote kur Panevėžyje užsakinėja tortus krikštynoms po keliu savaiciu einu i krikštu mamas ir niekaip nerandu kur uzsisakyti tortą....gal galite ka patarti
Skanus tortai Kepiniu gausoje- ten kur Panevezio viesbutis, yra konditerijos parduotuvele...o papuos kaip noresi ten uzsakinejom vestuvem tortus su gyvom gelem, tai visiems labai patiko, dabar pastoviai vezu dovanu "panevezietisko torciuko" o ir krikstynom ten uzsakinesiu, jau apsitariau, nes irgi reiks
Mes Kaune Bioloj uzsakem pries savaite ir padare. Toki kur cia maciau kazkas jau idejas nuotrauka rozinio su batukais tai mes toki tik zydra uzsisakem, labai grazus, puosnus ir skanus. Vadinosi Margarita su braskem, visada toki uzsakau is Biolos, bet kokiom sventem, nes tikrai ir nera per saldus ir ne perriebus.