Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(dute_a @ 2008 08 05, 22:34)
parodau ir savo sunelio tortuka ax.gif
user posted image

Nu pasaka, koks tortas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
O tokiu angeliuku wub.gif maciau pirkti yra IKI parduotuvej prie suvenyru, kaina berods apie 16lt.
QUOTE(Liusii @ 2008 08 07, 21:17)
parodysim savo tortuka  smile.gif
user posted image

Irgi saunus tortukas wub.gif thumbup.gif
As saviskiui irgi su batukais galvoju daryti, nors ir tradicinis, bet man labai grazu wub.gif Kai skambinau i Bijola, tai sake, kad pigiausiai butu jogurtini daryti (lygtais 20-22lt/kg) Mes pasirinkom karaliska, tai sake, kad 1kg kaina 32lt. rolleyes.gif
Atsakyti
gal galite pagelbeti, gal kuri susidurėtė ar esate iš Panevėžio ir žinote kur Panevėžyje užsakinėja tortus krikštynoms blush2.gif po keliu savaiciu einu i krikštu mamas ir niekaip nerandu kur uzsisakyti tortą....gal galite ka patarti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginukės biggrin.gif gal kuri esat iš Marijampolės? Kur galima Marijampolėje užsisakyti tortą krikštynoms? smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o man iskilo gal ir kvailokas klausimas... blush2.gif

O torta uzsako krikstoteveliai ar teveliai???
Atsakyti
QUOTE(Solemi @ 2008 08 13, 21:52)
O torta uzsako krikstoteveliai ar teveliai???

Mūsų atveju užsakė tortą krikštatėviai smile.gif , bet čia gali būti ir abipusiu susitarimu sprendžiamas klausimas 4u.gif
Atsakyti
Dazniausiai tortuka uzsako krikstateviai , bet galite pasitarti , kad nebutu kaip mano pazystamai, nei tie , nei tie neussake ,teko pirkti eilini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 08 12, 20:10)
gal galite pagelbeti, gal kuri susidurėtė ar esate iš Panevėžio ir žinote kur Panevėžyje užsakinėja tortus krikštynoms blush2.gif  po keliu savaiciu einu i krikštu mamas ir niekaip nerandu kur uzsisakyti tortą....gal galite ka patarti blush2.gif  blush2.gif

Ko gero Eglėj galima užsisakyt smile.gif
Atsakyti
Sese savo suneliui torta uzsakinejo Maximoj, labai skanus buvo thumbup.gif

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2008 08 13, 21:40)
Mūsų atveju užsakė tortą krikštatėviai smile.gif , bet čia gali būti ir abipusiu susitarimu sprendžiamas klausimas 4u.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 08 13, 22:34)
Dazniausiai tortuka uzsako krikstateviai , bet galite pasitarti , kad nebutu kaip mano pazystamai, nei tie , nei tie neussake ,teko pirkti eilini  doh.gif

Supratau, aciu, mergaites! 4u.gif
Atsakyti
Būsiu krikšto mama, tai su mama mergytės sutarėm, kad tortas mano atsakomybė... Tai dabar irgi laužau galvą kokį pasirinkt, kad neapsirikt smile.gif
Atsakyti
Gal kas susidūrė su tortų užsakymu "Elguvoj"?
Atsakyti
Tik ne Kacerges vingyje schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , o va Gulbinienes napoleonas - neapsakyto skonio ,kai tik pro saly einu butinai nusiperku gabaleli , o papuosti gali kaip issirinksi kataloge , REKOMENDUOJU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti