Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(Kristinka @ 2005 08 11, 12:38)
o kur ta Bijola randasi?

Kovo 11-osios g. priešais turgų yra parduotuvė Leader price (seniau lygtais buvo pigiau grybo), už jos yra toks pastatas nedidelis, jame ir yra Bijola.
Atsakyti
O MES VALGĖM ŠTAI TOKĮ KRIKŠTYNŲ TORTĄ ax.gif
user posted image
Atsakyti
Granta2, ar ir jusu tortas is Bijolos? Laaabai grazus... O ar skanus? kaip vadinasi? ax.gif
Atsakyti
Mes ką tik po krikštynų, pasiskaitėm supermamoj ir užsisakėm tortą firmoje Bijola, likom labai patenkinti thumbup.gif ! Tortas buvo ružavas su vaikiškais batukais wub.gif ,papuoštas gėlėm, vidus su kriaušėm,grietinėle,labai šviežias ir super skanus,vadinasi "paryžietė". Užsakymą priėmė prieš tris dienas.Ačiū rekomendavusiom mamytėm notworthy.gif ,tikrai nenusivylėm yahoo.gif
Atsakyti
O kainos apytiksliai,BIJOLOJ?
Atsakyti
BIJOLOS ''Margarita''buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
''Paryžietė''man iš ''Alkavos''skanesnė ax.gif
Atsakyti
neseniia pirmąkart Bioloj užsakiau tortą, tai ką galiu pasakyt g.gif :
gerai, kad neėmė avanso thumbup.gif
netiksliai priėmė užsakymą, tortas buvo užsakytas kitoks nei standartinis, tai ne taip ir ne visos formos išėjo unsure.gif
vyšninis su šokoladiniu biskvitu labai skanus thumbup.gif
padarė didesnį nei prašėm (ant 10lt. daugiau, o neturėk ar ką unsure.gif ), vnž. su tais tortais loterija, pavyks arba ne.Kitąkart pasirinksiu Iki arba Ragainės tortus mirksiukas.gif
Atsakyti
Bioloj kaina už kg. 25-29lt.
Tiesa, nerašiau, užsakinėjau krikštynoms firmoj 'Proginiai tortai" tai labai labai nusivyliau:
baisus, ne toks kaip prašiau visiškai,
neskanus,
laiku nepadarytas...
Atsakyti
Uzhsakinesiu kita savaite torta. Gal galit papasakot arba ideja duot-koki? Mane domina idomesni papuoshimai ir pan. Pvz su vestuvem viskas aishku-jaunavedzhiai ir psio. Su gimdieniais irgi +- viskas aishku. Tai o krikshtynom koki idomesni esate mate?
Atsakyti
va kokie gražūs, bet ar pas mus tokius padarys, nežinau ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kita savaitgali mes svesime savo pirmagimio krikstynas, tai ilgai ieskojau labai skanaus torto VILNIUJE. O vyras to nezinodamas viena vakara parnese maza tortuka, bet jau koki skanu... Toki esu tik uzsienyje valgiusi ax.gif Jis toks lengvas ir tiesiog tirpsta burnoj.
Kg kaina netgi nera didele 19.99Lt. O uz papuosimus neima nei cento thumbup.gif Pvz. Italiski tortai, atseit labai skanus, bet man tai pasirode netgi MAXiminiai uz ju skanesni, uz kg praso 30Lt doh.gif
Tai va, o sie ZIAURIAI SKANUS TORTAI yra Fabijoniskiu IKI ir naujai atidarytame MANDARINE (Rimi) - SOKOLADO PARDUOTUVESE. Tortus reikia uzsakyti pries 2-3dineles thumbup.gif
Butinai paragaukit essen.gif essen.gif essen.gif

Tiesa, torto pavadinimo nepaklausiau, bet ten yra tik 3-4 tortai, o tas skaniausias, toks rudas kupstelis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IddI: 10 spalio 2005 - 11:22
Torto pavadinimas: KURMIO KUPSTAS, o parduotuves "Sokolado meistru" tinklo smile.gif
Atsakyti