Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

Mes kai ejom i krikstynas, tai irgi buvo uzsakytas labai grazus tortas su lelyte wub.gif
Tiesa ir labai skanus buvo essen.gif
Atsakyti
Tik neuzsisakinekite "Kacerges vingyje" grausites nagus kai as mad.gif ,nuo zmoniu geda buvo blush2.gif blush2.gif blush2.gif ,apgaviku gaujos nono.gif . Geriau uzsukite i "BJOLA" ,niekada neteko nusivilti thumbup.gif
Atsakyti
Merginos o ka manote apie AIDARIDA g.gif Seniau uzsisakydavau is ten , bet jau kokie 2 metai nebuvau ten. Kazin nepasikeite niekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 03, 14:48)
Tik neuzsisakinekite "Kacerges vingyje" grausites nagus kai as mad.gif ,nuo zmoniu geda buvo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ,apgaviku gaujos  nono.gif  . Geriau uzsukite i "BJOLA" ,niekada neteko nusivilti thumbup.gif

O kas nutiko? Kodel nusivylete Kacerges vingio tortais? g.gif
Atsakyti
Pirmiausia visi labai kruopsciai jieskojome zadetu graikisku riesutu ,rezultatas lygus 0 schmoll.gif .Po to choru cepsejome bandydami pajausti konjako sulaistymo skoni ,rezultatas antras 0 . schmoll.gif .O ta mase kukia padenkyas tortas buvo nukrapstytas i atnesta atlieku lekstele verysad.gif verysad.gif .Vardas to torto "Advokatas" , pavadinimas tikraji advokata ( pinigus lupa ,o naudos jokios) primena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Kg. kaina 35 lt. ,o tortas - kakavinis biskvitas perteptas plaktos grietineles + plaktu baltimu kremu . Jus bandykite ,gal jums labiau pasiseks hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 03, 19:22)
Pirmiausia visi labai kruopsciai jieskojome zadetu graikisku riesutu ,rezultatas lygus 0  schmoll.gif .Po to choru cepsejome bandydami pajausti konjako sulaistymo skoni ,rezultatas antras 0 . schmoll.gif  .O ta mase kukia padenkyas tortas buvo nukrapstytas i atnesta atlieku lekstele verysad.gif  verysad.gif .Vardas to torto "Advokatas" , pavadinimas tikraji advokata ( pinigus lupa ,o naudos jokios) primena lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Kg. kaina 35 lt. ,o tortas - kakavinis biskvitas perteptas plaktos grietineles + plaktu baltimu kremu . Jus bandykite ,gal jums labiau pasiseks hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

bet "Advokatas"ir yra is tamsaus biskvitoir perteptas plakta grietinele bigsmile.gif
Atsakyti
Tai as sita zinojau ,bet kur tie zadeti riesutai ir konjakas ,juk man dave pasiskaityti jo recepta nono.gif . Ju ten nerasta schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 04, 14:13)
Tai as sita zinojau ,bet kur tie zadeti riesutai ir konjakas ,juk man dave pasiskaityti jo recepta  nono.gif . Ju ten nerasta schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

doh.gif doh.gif
Atsakyti
As ant ju labai pikta mad.gif ,sugadino nuotaika verysad.gif .Reikia grazinti veidrodi ant kurio buvo tortas ,tai as nevesiu nes uzklausta galiu nesuvaldyti pykcio bash.gif .Turesiu saviems uzsakymams thumbup.gif
Atsakyti
parodau ir savo sunelio tortuka ax.gif jau rasiau kad ilga istorija ir jis nebus toks kaip visu blush2.gif isvaizda jo nebuvau visiskai patenkinta, nes man perdaug perkrautas ir perdaug ruzavos spalvos, bet papuosti nelabai buvo is ko( dare krikstamotes pazystama)bet skonis blink.gif gyvenime nesu valgiusi skanesnio torto, patikekit manim bigsmile.gif sis buvo skaniausias kadanors ragautas, o tas skaniausias tai yra prancuziskas su braskemis (IKI)jis ten ir gamintas tik gal toks skanus nes pazystama dare wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai jau skaniai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif O tas angeliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O man labai grazus , neiprastas ,nematytas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Patikek manim geriau tegu buna paprasciau papuostas ,bet skanus nestuke.gif . Pas mane dar dabar saldytuve gabalas metosi likes nuo krikstynu ,jau rytoi as ji trenksiu velniop mad.gif
Atsakyti