su batukais dariau vaikeliui per jo 1maji gimtadieni.Dabar nesugalvoju ka galetu idomesnio sugalvoti,nes musu mieste tik su batukais tedaro krikstynoms

QUOTE(Donaldziukas @ 2008 07 27, 18:33)
Kankorėžis, skanu, neriebu ir vasarai kaip tik

QUOTE(liutuke.m @ 2008 07 27, 23:54)
Kankorėžis, skanu, neriebu ir vasarai kaip tik
realiai pasirinkimo krikštynų tortų nelabai ir yra 

Reiks nusipirkti paragauti jai sakai kad skanu

QUOTE(Donaldziukas @ 2008 07 27, 22:00)
Jis toks kietas, man skanu

Mes uzsakeme Gulbinienes imoneje, tortas buvo laaaaaaaaaaabai skanus, gaila buvo silta siek tiek nutekejo, bet skonio tai nepagadino...tortas dvigubas nes krikštynos dvigubas ir skoniai buvo 2 tortu (Margenis ir Misko uoga) visi sake kad abu labai skanus ale vieniems vienas kitiems kitas skanesnis...vieningai nebuvo

Mes tortą užsakėm Bijoloj Kaune, buvo ir gražus, ir fantastiškai skanus
Su braškėm viduj
Taip ir užsakinėjau, kad būtų gaivu ir su braškėm, nes ne Lietuvoj gyvenu ir visų pavadinimų nežinau

Papildyta:

Grazus man Bijolos tortai. Buvau uzsakiusi maziuko pirmam gimtadieniui is ju, tai koki uzsakiau toki ir gavau, labai patiko, ir pats papuosimas lygiai toks pat gavosi ,kaip ir pas juos foto. va toks

Lygiai lygiai toks gavosi, net kai pamaciau nustebau ,kad atrode net grazesnis.

QUOTE(Žmona @ 2008 07 28, 15:04)
Mes uzsakeme Gulbinienes imoneje, tortas buvo laaaaaaaaaaabai skanus, gaila buvo silta siek tiek nutekejo, bet skonio tai nepagadino...tortas dvigubas nes krikštynos dvigubas ir skoniai buvo 2 tortu (Margenis ir Misko uoga) visi sake kad abu labai skanus ale vieniems vienas kitiems kitas skanesnis...vieningai nebuvo

tai krikstynas sventem ta pati savaitgali

QUOTE(Žmona @ 2008 07 28, 14:04)

nu labai jau grazus

QUOTE(Demi @ 2008 07 29, 18:08)

Papildyta:

Grazus man Bijolos tortai. Buvau uzsakiusi maziuko pirmam gimtadieniui is ju, tai koki uzsakiau toki ir gavau, labai patiko, ir pats papuosimas lygiai toks pat gavosi ,kaip ir pas juos foto. va toks

Lygiai lygiai toks gavosi, net kai pamaciau nustebau ,kad atrode net grazesnis.

stai koks buvo musu tortukas
uzsakyta Gulbinienes firmoj, Kaune, pats tortas Margenis
uzsakyta Gulbinienes firmoj, Kaune, pats tortas Margenis