Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

su batukais dariau vaikeliui per jo 1maji gimtadieni.Dabar nesugalvoju ka galetu idomesnio sugalvoti,nes musu mieste tik su batukais tedaro krikstynoms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 07 27, 18:33)
O kas viduje g.gif

Kankorėžis, skanu, neriebu ir vasarai kaip tik mirksiukas.gif realiai pasirinkimo krikštynų tortų nelabai ir yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 07 27, 23:54)
Kankorėžis, skanu, neriebu ir vasarai kaip tik  mirksiukas.gif realiai pasirinkimo krikštynų tortų nelabai ir yra  blush2.gif

Reiks nusipirkti paragauti jai sakai kad skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 07 27, 22:00)
Reiks nusipirkti paragauti jai sakai kad skanu mirksiukas.gif

Jis toks kietas, man skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes uzsakeme Gulbinienes imoneje, tortas buvo laaaaaaaaaaabai skanus, gaila buvo silta siek tiek nutekejo, bet skonio tai nepagadino...tortas dvigubas nes krikštynos dvigubas ir skoniai buvo 2 tortu (Margenis ir Misko uoga) visi sake kad abu labai skanus ale vieniems vienas kitiems kitas skanesnis...vieningai nebuvo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mes tortą užsakėm Bijoloj Kaune, buvo ir gražus, ir fantastiškai skanus wub.gif Su braškėm viduj thumbup.gif Taip ir užsakinėjau, kad būtų gaivu ir su braškėm, nes ne Lietuvoj gyvenu ir visų pavadinimų nežinau blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Grazus man Bijolos tortai. Buvau uzsakiusi maziuko pirmam gimtadieniui is ju, tai koki uzsakiau toki ir gavau, labai patiko, ir pats papuosimas lygiai toks pat gavosi ,kaip ir pas juos foto. va toks

user posted image
Lygiai lygiai toks gavosi, net kai pamaciau nustebau ,kad atrode net grazesnis. thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mes užsakėm MAISTO FABRIKE savanorių pr. prie ERGo draudimo 4u.gif išvaizda tokia kaip ir visų tortų, bet skonis bigsmile.gif wub.gif drinks_cheers.gif super.. per vestuves irgi buvo tortai iš Maisto Fabriko. skanesnių tortų kaip iš ten nesu valgiusi thumbup.gif drinks_cheers.gif tikrai rekmenduoju dėl skonio. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2008 07 28, 15:04)
Mes uzsakeme Gulbinienes imoneje, tortas buvo laaaaaaaaaaabai skanus, gaila buvo silta siek tiek nutekejo, bet skonio tai nepagadino...tortas dvigubas nes krikštynos dvigubas ir skoniai buvo 2 tortu (Margenis ir Misko uoga) visi sake kad abu labai skanus ale vieniems vienas kitiems kitas skanesnis...vieningai nebuvo  smile.gif
user posted image

tai krikstynas sventem ta pati savaitgali thumbup.gif As maciau jusu totrta vitrinoj,kai buvau atvaziavus savojo paimt.Labai skanus buvo musu torta,tik kaina is 140 lt isaugo iki 180 lt ir dar emiau plikytu pyragaiciu piramide,irgi patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2008 07 28, 14:04)
Mes uzsakeme Gulbinienes imoneje, tortas buvo laaaaaaaaaaabai skanus, gaila buvo silta siek tiek nutekejo, bet skonio tai nepagadino...tortas dvigubas nes krikštynos dvigubas ir skoniai buvo 2 tortu (Margenis ir Misko uoga) visi sake kad abu labai skanus ale vieniems vienas kitiems kitas skanesnis...vieningai nebuvo  smile.gif
user posted image

nu labai jau grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Demi @ 2008 07 29, 18:08)
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Grazus man Bijolos tortai. Buvau uzsakiusi maziuko pirmam gimtadieniui is ju, tai koki uzsakiau toki ir gavau, labai patiko, ir pats papuosimas lygiai toks pat gavosi ,kaip ir pas juos foto. va toks

user posted image
Lygiai lygiai toks gavosi, net kai pamaciau  nustebau ,kad atrode net grazesnis. thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
ir kodel tokiu nera pas mus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zavinga*: 29 liepos 2008 - 23:00
Nors ne krikštynom, bet kitai progai, "Mažjoj ragainėj" buvau užsakius tortą "Vyšnia", tai skonis nelabai man patiko, per saldus visko daug... Kažkaip nea man... schmoll.gif Pamąsčiau gal kam pravers apsisprendžiant... ax.gif
Atsakyti
stai koks buvo musu tortukas
uzsakyta Gulbinienes firmoj, Kaune, pats tortas Margenis
user posted image
Atsakyti