Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

Aš jau rytoj paimsiu tortuką, užsakinėjau pas Gulbinienę, kankorėžis bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 07 24, 22:44)
Aš jau rytoj paimsiu tortuką, užsakinėjau pas Gulbinienę, kankorėžis bus  mirksiukas.gif

Po to pasirodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 07 24, 21:59)
Po to pasirodykit mirksiukas.gif

butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 07 24, 21:15)
As taip pat torta rinkaus ilgai ir mano skoni atitiko tik sis,rastas uzsienio kataloge  wub.gif ,niu nieko grazesnio nebuvau macius uz ji  wub.gif
user posted image
Bet kol kas lietuviai dar nemoka taip papuosti nors tu ka  verysad.gif .

mes tai nesirinkom is jokiu katalogu nei lietuvoj nei uzsienyje schmoll.gif na bet cia jau kita istorija, bet tortukas bus vienetinis ir tikrai ne toks kaip kiti tradiciniai krikstynu tortai su batukais ar leliukais schmoll.gif o jei atvirai tai paciai labai smalsu kaip jis atrodys biggrin.gif ryt jau pasiimsiu
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 07 25, 12:50)
mes tai nesirinkom is jokiu katalogu nei lietuvoj nei uzsienyje schmoll.gif na bet cia jau kita istorija, bet tortukas bus vienetinis ir tikrai ne toks kaip kiti tradiciniai krikstynu tortai su  batukais ar leliukais schmoll.gif o jei atvirai tai paciai labai smalsu kaip jis atrodys biggrin.gif ryt jau pasiimsiu

lauksim tortuko nuoraukytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 07 25, 14:12)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 07 25, 13:12)

jeigu bus negrazus tai nerodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 07 24, 22:44)
Aš jau rytoj paimsiu tortuką, užsakinėjau pas Gulbinienę, kankorėžis bus  mirksiukas.gif

linkiu kad butu toks koki isivaizdavote mirksiukas.gif nes siaip pas Gulbiniene kiek teko man ir pazistamiems darytis tortus, tai padaro neatitinkancius nuotrauku kataloge doh.gif
Atsakyti
Mūsų dukros krikštyninis tortas irgi buvo įspūdingas bigsmile.gif
užsakytas maximoj, nerealiai skanus thumbup.gif (nors veiksmas vyko prieš du metus, bet skonį iki šiol pamenu bigsmile.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 07 26, 13:54)
Mūsų dukros krikštyninis tortas irgi buvo įspūdingas  bigsmile.gif
užsakytas maximoj, nerealiai skanus  thumbup.gif (nors veiksmas vyko prieš du metus, bet skonį iki šiol pamenu  bigsmile.gif )
user posted image

o kaip vadinas g.gif ?man tai labai patinka jogurtinis wub.gif ,tik reiktu kad virsu papuostu krikstynoms ax.gif
Atsakyti
Mūsų tortas (darytas pas Gulbinienę) user posted image
Atsakyti
O kas viduje g.gif
Atsakyti