Aš jau rytoj paimsiu tortuką, užsakinėjau pas Gulbinienę, kankorėžis bus
QUOTE(liutuke.m @ 2008 07 24, 22:44)
Po to pasirodykit
QUOTE(vyšniux @ 2008 07 24, 21:15)
As taip pat torta rinkaus ilgai ir mano skoni atitiko tik sis,rastas uzsienio kataloge ,niu nieko grazesnio nebuvau macius uz ji
Bet kol kas lietuviai dar nemoka taip papuosti nors tu ka .
Bet kol kas lietuviai dar nemoka taip papuosti nors tu ka .
mes tai nesirinkom is jokiu katalogu nei lietuvoj nei uzsienyje na bet cia jau kita istorija, bet tortukas bus vienetinis ir tikrai ne toks kaip kiti tradiciniai krikstynu tortai su batukais ar leliukais o jei atvirai tai paciai labai smalsu kaip jis atrodys ryt jau pasiimsiu
QUOTE(dute_a @ 2008 07 25, 12:50)
mes tai nesirinkom is jokiu katalogu nei lietuvoj nei uzsienyje na bet cia jau kita istorija, bet tortukas bus vienetinis ir tikrai ne toks kaip kiti tradiciniai krikstynu tortai su batukais ar leliukais o jei atvirai tai paciai labai smalsu kaip jis atrodys ryt jau pasiimsiu
lauksim tortuko nuoraukytes
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 07 25, 13:12)
lauksim tortuko nuoraukytes
jeigu bus negrazus tai nerodysiu
QUOTE(liutuke.m @ 2008 07 24, 22:44)
linkiu kad butu toks koki isivaizdavote nes siaip pas Gulbiniene kiek teko man ir pazistamiems darytis tortus, tai padaro neatitinkancius nuotrauku kataloge
Mūsų dukros krikštyninis tortas irgi buvo įspūdingas
užsakytas maximoj, nerealiai skanus (nors veiksmas vyko prieš du metus, bet skonį iki šiol pamenu )
užsakytas maximoj, nerealiai skanus (nors veiksmas vyko prieš du metus, bet skonį iki šiol pamenu )
QUOTE(JulieTa @ 2008 07 26, 13:54)
Mūsų dukros krikštyninis tortas irgi buvo įspūdingas
o kaip vadinas ?man tai labai patinka jogurtinis ,tik reiktu kad virsu papuostu krikstynoms
Mūsų tortas (darytas pas Gulbinienę)
O kas viduje