Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(lilita7 @ 2008 07 10, 13:05)
Man atrodo, kad tikrai kepa ir www.beatricessaldumynai.lt ir http://www.maistofab...t...&Activeid=4
dar esu torta uzsakiusi Mazojoj Ragainej (tel (8 5) 270 72 65) man labai tiko ir patiko...

skanaus  ax.gif

o koks pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 07 09, 16:15)
Buvom kriksto teveliais vienai mergytei ir buvau uzsakiusi labai grazu torta.Derinom ilgai detales,kas kur kaip.Krikstynu diena atvykstu pasiimti,o ten randu ne gandriukus ant torto,o dvi susiglaudusias gulbes.Dar bande irodineti,kad tai gandrai,kurie tupi.Susigrazinusi pinigelius puoliau i pirma pasitaikiusia parduotuve,nes jau buvo laikas vykt i svente.Benesdami prie kasos mums tortas ant zemes  doh.gif Blogai suriso verysad.gif Ir vel be torto,tai pakalbeje su administratore,gavome pakeista torteli,bet rezultatas buvo ne koks,nes tai buvo eilinis paprastas tortukas.Labai buvau nusiminusi verysad.gif Labai gaila,kai tave paveda zmones,kurie daug metu ta darba dirba.

Siaubas sad.gif Mum taip buvo su gimtadieniu tortu! Uzsisakem Bijoloj, dukryte issirinko torta "Coliuke" (tortas, kaip geles ziedas, o vidury mergaite su sparniukais tupi). Ju kataloge ir internete tortas ryskiu spalvu, o kai atnese -net silpna pasidare ohmy.gif - tortas blankus, vietoj mergaites su sparneliais - kudikis mad.gif Tai kaip taip galima? Kam tada tie katalogai is vis reikalingi, jei padaro kaip nori? aggressive.gif
Atsakyti
Nekantriai laukiu ir aš, nes noriu pamatyti ir paskanauti mūsų sūnelio krikštynų tortą smile.gif , krikštamotė jį užsakė Kaune ir turėtų būti toks su batukais ant viršaus biggrin.gif , bet jis bus ne iš Alkavos, tai po šventės galėsiu pasidalinti įspūdžiais. Tortą ragausim jau šį šeštadienį bigsmile.gif
Atsakyti
Mes torta uzsakinesim Kacerges firmoj Kaune. mirksiukas.gif Kiek teko skanauti ir matyti sio firmos kepiniu, tai visi man ir grazus, ir skanus. thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas apie IKI gaminamus tortus gali ka nors pasakyt? Kad Maximoi neskanus jau supratau, o kaip kazi IKI, siaip kataloge tai simpatiski.
Atsakyti
Mes užsakėme "Mažojoje Ragainėje". Iš visų skonių pasirinkom tortą "Mažylis". Žiūrėsim koks bus ax.gif
Atsakyti
Lauksiu atsiliepimų.... smile.gif
Atsakyti
mes kai krikstyjom suneli torta uzsisakem alkavoje....klaipedos akropolyje..seip tortas kaip tortas....visai man patiko....tik kad vat toi alkavoi jau didelis bordelis ten su tom pardavejom ar uzsakinetojom..uzsisakai pasakai joms viena o ateini tau sako priesingai....tai tokios ten ir uzsakinetojos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 07 18, 13:42)
Mes užsakėme "Mažojoje Ragainėje". Iš visų skonių pasirinkom tortą "Mažylis". Žiūrėsim koks bus ax.gif

Siandien buvau Mazojoje Ragainej,tai kainos prasideda nuo 38 lt proginiu tortu doh.gif Idomu kokia kaina jusu tortuko ir kiek kg,ir dar jei nori puosti marcipanine mase,tai dar brangiau gaunas,idomu ar visur tokios kainos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutė @ 2008 07 18, 12:56)
Lauksiu atsiliepimų....  smile.gif

QUOTE(rasyte @ 2008 07 18, 21:48)
Idomu kokia kaina jusu tortuko ir kiek kg,ir dar jei nori puosti marcipanine mase,tai dar brangiau gaunas,idomu ar visur tokios kainos blink.gif

Pasiėmėm jau savo krikštynų tortą: sveria 2.4 kg., puoštas marcipanine mase, kainavo lygiai 50 Lt.
Visai gražus, bet aš truputį kritiškai pažiūrėjau blush2.gif Mėgstu mažiau papuošimų ir užrašas man per ryškus, šokoladinis. Pats tortas - baltas su melsvu.
Nežinau dar koks skonis (o tai svarbiausia turėtų būti tortui - jo skonis), ragausim vakare smile.gif
Atsakyti
O mūsų krikštynų tortas buvo toks, aš tikėjausi truputį kitokio papuošimo ax.gif bet manau visai gražus wub.gif o užsakėm Kaune kepykloj esančioj 'Undinės' pastate. Vidus buvo vaisinis, tikrai be galo skanus...
user posted image
Atsakyti
Ir mes jau suvalgėm savo krikštynų tortą smile.gif , buvo tikrai skanus biggrin.gif , krikštatėviai jį užsakė Bijoloj, buvo papuoštas melsvais batukais ant viršaus bigsmile.gif
Vadinosi atrodo "Viktorija", jei nesuklydau blush2.gif , pagrindas tortuko buvo iš Napoleono tešlos su karamele, o viduj džiovintos slyvos ir labai skanus biskvitas, perteptas uogų džemu smile.gif
Atsakyti