Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(Elia1127 @ 2008 07 08, 20:59)
TORTUKAI SUPER thumbup.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Tortukai tikrai l.grazus thumbup.gif
Nors mes vis delto apsistojome prie simtalapio bigsmile.gif
Kaip jau kazkuri mamyte minejo Alytuje skanius kepa (tikra tiesa) thumbup.gif
Tad mes ten ir uzsakeme bigsmile.gif
Atsakyti
laba smile.gif as biski ne i tema,bet kas uzsakyneja torta krikstynoms?krikto tevai,ar tikri tevai? g.gif
Atsakyti
Mergytės, mano būsimos krikšto dukters, mama paprašė, kad aš užsakyčiau tortą, bet kiek žinau pagal tradicijas, tortas krikšto mamos pareigose būdavo. Bet kiek suprantu dabar viskas vyksta pagal susitarimą.
Atsakyti
QUOTE(Agnutė @ 2008 07 09, 12:45)
Mergytės, mano būsimos krikšto dukters, mama paprašė, kad aš užsakyčiau tortą, bet kiek žinau pagal tradicijas, tortas krikšto mamos pareigose būdavo. Bet kiek suprantu dabar viskas vyksta pagal susitarimą.

Pas mus buvo nedidelis burys sveciu, tai mes - tevai viska patys apmokejom ir uzsakinejom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 09, 12:31)
laba smile.gif as biski ne i tema,bet kas uzsakyneja torta krikstynoms?krikto tevai,ar tikri tevai? g.gif

QUOTE(Agnutė @ 2008 07 09, 12:45)

Manau, kad krikšto tėvelių galime prašyti tik būti jais wub.gif , o visa kita lieka susitarimas rolleyes.gif, na nebent būsimieji krikšto tėveliai patys pasisiūlo nupirkti vaikeliui rūbelius, užsakyti krikštynų tortuką, paaukoti bažnyčiai ir pan. Mūsų atveju, viską pirkome ir ruošėme mes-tėveliai patys, tik bažnyčioje aukojo krikšto tėvelis. Viskas buvo puiku wub.gif
Atsakyti
Kadangi mano dukrytės krikšto tėvai dar studentai, tai aš pati viską perku, nenoriu jiems užkrauti finansinių sunkumų smile.gif
Atsakyti
Mes ir patys nes zinau ko noriu pati rolleyes.gif rolleyes.gif Bet siaip pagal susitarima ax.gif
Atsakyti
Buvom kriksto teveliais vienai mergytei ir buvau uzsakiusi labai grazu torta.Derinom ilgai detales,kas kur kaip.Krikstynu diena atvykstu pasiimti,o ten randu ne gandriukus ant torto,o dvi susiglaudusias gulbes.Dar bande irodineti,kad tai gandrai,kurie tupi.Susigrazinusi pinigelius puoliau i pirma pasitaikiusia parduotuve,nes jau buvo laikas vykt i svente.Benesdami prie kasos mums tortas ant zemes doh.gif Blogai suriso verysad.gif Ir vel be torto,tai pakalbeje su administratore,gavome pakeista torteli,bet rezultatas buvo ne koks,nes tai buvo eilinis paprastas tortukas.Labai buvau nusiminusi verysad.gif Labai gaila,kai tave paveda zmones,kurie daug metu ta darba dirba.
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 07 09, 18:15)
Buvom kriksto teveliais vienai mergytei ir buvau uzsakiusi labai grazu torta.Derinom ilgai detales,kas kur kaip.Krikstynu diena atvykstu pasiimti,o ten randu ne gandriukus ant torto,o dvi susiglaudusias gulbes.Dar bande irodineti,kad tai gandrai,kurie tupi.Susigrazinusi pinigelius puoliau i pirma pasitaikiusia parduotuve,nes jau buvo laikas vykt i svente.Benesdami prie kasos mums tortas ant zemes  doh.gif Blogai suriso verysad.gif Ir vel be torto,tai pakalbeje su administratore,gavome pakeista torteli,bet rezultatas buvo ne koks,nes tai buvo eilinis paprastas tortukas.Labai buvau nusiminusi verysad.gif Labai gaila,kai tave paveda zmones,kurie daug metu ta darba dirba.

Nepavydetina istorija verysad.gif . Isties yra is ko pasimokyti mastau.gif
Atsakyti
O gal kas žino, kur galima būtų užsakyti krikštynų tortą iš kapotos tešlos Vilniuje... ? Na ne visai, kad Napaleonas būtų, bet gal kažkas panašaus?
Atsakyti
QUOTE(Agnutė @ 2008 07 10, 11:59)
O gal kas žino, kur galima būtų užsakyti krikštynų tortą iš kapotos tešlos Vilniuje... ? Na ne visai, kad Napaleonas būtų, bman et gal kažkas panašaus?

Man atrodo, kad tikrai kepa ir www.beatricessaldumynai.lt ir http://www.maistofab...t...&Activeid=4
dar esu torta uzsakiusi Mazojoj Ragainej (tel (8 5) 270 72 65) man labai tiko ir patiko...

skanaus ax.gif
Atsakyti