Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(gedrule @ 2008 07 02, 10:36)
va ir man parupo koki tortuka uzsakyti, mano maziukui per krikstynas sueina 1metukai ir + krikstynos tai ar man du tortukus uzsisakyti ar viena, o tada kaip tas tortukas turi atrodyti kaip gimtadienio ar kaip krikstynu doh.gif  gal as cia su tokiu klausimu kvailai atrodysiu bet gal kas buvot susidures su tuo klausimu g.gif

Mes si klausima isprendem uzsakydami dvieju aukstu torta smile.gif .
Ant vieno auksto gali buti angeliukas,ant kito puikuotis gimtadienio zvakute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 07 02, 10:39)
Mes si klausima isprendem uzsakydami dvieju aukstu torta  smile.gif .
Ant vieno auksto gali buti angeliukas,ant kito puikuotis gimtadienio zvakute  mirksiukas.gif

aciu labai bigsmile.gif , tai as irgi tada taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrule @ 2008 07 02, 10:36)
va ir man parupo koki tortuka uzsakyti, mano maziukui per krikstynas sueina 1metukai ir + krikstynos tai ar man du tortukus uzsisakyti ar viena, o tada kaip tas tortukas turi atrodyti kaip gimtadienio ar kaip krikstynu doh.gif  gal as cia su tokiu klausimu kvailai atrodysiu bet gal kas buvot susidures su tuo klausimu g.gif

Mes užsakinėjome vieną tortą: baltas, su melsvu kaspinėliu, keliom melsvom gėlytėm, kortelė su vardu... Tinkamas abiem progom wub.gif. Žinoma ant jo degė 1 žvakutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 07 02, 16:53)
Mes užsakinėjome vieną tortą: baltas, su melsvu kaspinėliu, keliom melsvom gėlytėm, kortelė su vardu... Tinkamas abiem progom  wub.gif. Žinoma ant jo degė 1 žvakutė  4u.gif

aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elia1127 @ 2008 06 29, 18:00)
Tortas super thumbup.gif

Ir mes tokį užsakėm 2.5-3 kg. Akropoly thumbup.gif

Užsakiau "Raganę" .
( Tortas “RAGANĖ”
Baltas biskvitas perteptas karameline grietinėle su apelsinų žele gabaliukais. ) - sakė pardavėja kad labai skanus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CreteIsland @ 2008 06 28, 17:34)
*ir gal dar galetu kas pasidalint patirtimi,kas uzsakinejo torciuka Klaipedoje?
man dar iskilo toks klausimas.
**svenciama neretai kavinukese(na,turbut net dazniausiai).o ar ten jie nepriestarauja,kad atsinesamas savas tortas? g.gif ar tiesiog tas klausimas suderinamas is anksto,ir tiek?... g.gif

*Nors mes ne iš Klaipėdos, bet dažnai ten būnam ax.gif , tad galiu pasiūlyti užsisakyti tortuką kepyklėlėje-krautuvėlėje "Bandelių namai", esam ne kartą ten pirkę tortuką-labai skanūs, tik reikia bent jau prieš savaitę tartis mirksiukas.gif
**Manau, kad tikrai turėtų leisti atsinešti savo tortą, o kaip gi kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Na va ir mes atsokome savo krikstynas ir valgem wub.gif
Maskarpones 1,5kg 65Lt
user posted image

Uzsakinejau "Bijoloje" Fabijoniskiu g. 2

thumbup.gif

Atsakyti
o as pati padariau torta savo maziuko krikstynoms. dabar vasara...uogu kiek sirdis geidzia. tai padariau jogurtini torta su daug daug melyniu ir kad nebutu per mazai padariau dr viena jogurtini su braskem tongue.gif kad butu sventiskesnis kaip dekoracija uzdejau justuko kojinytes prikistas, atrode labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir labai nebrangiai ax.gif
Atsakyti
Mes valgeme toki tortuka. Uzsakiau pas Gulbiniene. Vidus Margenis. 2.5 kg. Kaina 80 lt.

user posted image
Atsakyti
Kriktynu torta uzsakinejom Bijoloj . Vidus Karaliskas. Kaina apie 80 Lt. Skanus smile.gif Dar ambasadoriu ju labai geras , kam patinka morenginiai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Grazus,neperkrautas,tikriausiai ir skanus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rasyte @ 2008 07 08, 17:41)
Grazus,neperkrautas,tikriausiai ir skanus thumbup.gif

Cia as apie Bijolos tortuka Lukui
Atsakyti
QUOTE(alashka @ 2008 07 07, 12:06)

user posted image

Uzsakinejau "Bijoloje" Fabijoniskiu g. 2

thumbup.gif