Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(Kristyte @ 2008 06 26, 22:58)
Ar realiai ir taip graziai tortukas atrode?  rolleyes.gif

tikrai atrodė taip pat gražiai (vėliau galėsiu įkelti nuotrauką), tik mūsų buvo mažesnis nei šioje foto, nes užsakinėjom 3 kg (nuotraukoje, spėju, kokių 5) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 27, 21:38)
tikrai atrodė taip pat gražiai (vėliau galėsiu įkelti nuotrauką), tik mūsų buvo mažesnis nei šioje foto, nes užsakinėjom 3 kg (nuotraukoje, spėju, kokių 5)  smile.gif

o kaip jums pavyko uzsakyti 3 kg,nes as domejausi siuo tortu,tai pardaveja pasake,kad tik 5 kg yra daromas,nes kitu atveju nesigautu tie laiptukai g.gif
Atsakyti
Užsakinėjau "Alkavoj", tortas Svaja, už 2,5 kg sumokėjau 60Lt. Be to turėjome naminį želė-torčiuką wub.gif.
Tortas patiko ne visiems, gal todėl, kad nėra saldus, bet gaivus - man tokie skanūs blush2.gif.
Tortas baltas, su melsvu kaspinėliu, keliom melsvom gėlytėm ir užrašytu vardu - tai kartu buvo ir gimtadienio tortas...
Atsakyti
mamytes,o pries kiek laiko torta reik uzsakineti?.. unsure.gif
ar pries keleta darbo dienu uztenka,o gal pries kokia savaite ar net daugiau?

ir gal dar galetu kas pasidalint patirtimi,kas uzsakinejo torciuka Klaipedoje?labai labai busiu dekinga uz visokia info. 4u.gif

man dar iskilo toks klausimas.
svenciama neretai kavinukese(na,turbut net dazniausiai).o ar ten jie nepriestarauja,kad atsinesamas savas tortas? g.gif ar tiesiog tas klausimas suderinamas is anksto,ir tiek?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(CreteIsland @ 2008 06 28, 16:34)

ir gal dar galetu kas pasidalint patirtimi,kas uzsakinejo torciuka Klaipedoje?labai labai busiu dekinga uz visokia info. 4u.gif

svenciama neretai kavinukese(na,turbut net dazniausiai).o ar ten jie nepriestarauja,kad atsinesamas savas tortas? g.gif ar tiesiog tas klausimas suderinamas is anksto,ir tiek?... g.gif

Mes svesim Vilniuje "Medziuotoju restorane". Kai ejom rezervuoti, tai as paklausiau iskarto ar galima vakare pries svente atnesti pas juos i saldytuva palikti torta, nes namie nera jam vietos, ir jie leido.
O pries kiek laiko uzsakinet, tai paskambink i pasirinkta konditerijos firma ir paklausk, per kiek laiko reik daryti uzsakyma.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CreteIsland @ 2008 06 28, 16:34)

Manau, kad visada geriau užsakyti ne paskutinę minutę. Aš pati užsakinėjau prieš 10d., nors turbūt užtektų savaitėlės mirksiukas.gif.

O dėl torto atsinešimo į kavinukę, visada reikia klausti, nes ne visi leidžia savo atsinešti schmoll.gif.
Atsakyti
QUOTE(taputapu @ 2008 06 17, 22:16)
gal galite pasidalinti info,kur užsakinėsite?(vilniuje?) mes ir apie šį skanėstą galvojome.

Mane taip pat domintu, kur galima butu uzsisakyti skanu simtalapi Vilniuje... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 26, 11:44)
na, kaip jau ir buvau rašiusi anksčiau, krikštynoms buvau užsakiusi tortą iš Alkavos, tokį:
user posted image
vidus vaisinis, o dieną prieš tai valgėm gimtadienio tortą irgi iš Alkavos, vidus persikinis, tai mano skoniui persikinis buvo žymiai skanesnis už vaisinį  rolleyes.gif

Tortas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija001 @ 2008 06 28, 16:47)
Mane taip pat domintu, kur galima butu uzsisakyti skanu simtalapi Vilniuje...  rolleyes.gif

prieš keletą metų tikrai skanų šimtalapį kepdavo viena firmelė Subačiaus g., bet kad ir kaip stengiaus, niekaip nepavyko atsiminti nei jų tikslaus adreso, nei pavadinimo blush2.gif Šiaip pačius skaniausius, kiek teko valgyti, šimtalapius kepa Alytuje ir jo apylinkėse (pvz., Daugų miestelyje) gyvenantys totoriai. Kadangi tai jų nacionalinis valgis, tai manau, kad ir kokiuose Trakuose tikrai turėtų jį kepti (gal netgi kokioje kibininėje galima paragauti ir įsigyti g.gif ). Mačiau, kad ir Gulbinienė juos kepa ir jau prekiauja ir Vilniuje, bet tikrai nežinau, ar jų skanūs, ne viena mamytė čia peikė jų gamybos tortus wink.gif

Elia1127, ačiū, man jis irgi patiko smile.gif (tik dabar vidų rinkčiausi ne vaisinį, o kokį nors kitą gaivų)

Rencee, aš čia truputį ne į temą, bet mūsų su tavim abu vaikiukai gimę beveik tokiu pačiu laiku, mažylis tik 1 d. jaunesnis, o mano vyresnėlis irgi Dovydas (gimęs pora mėn. anksčiau už tavo vyresnį berniuką) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 29, 22:34)
Rencee, aš čia truputį ne į temą, bet mūsų su tavim abu vaikiukai gimę beveik tokiu pačiu laiku, mažylis tik 1 d. jaunesnis, o mano vyresnėlis irgi Dovydas (gimęs pora mėn. anksčiau už tavo vyresnį berniuką)  biggrin.gif

friends.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 06 13, 11:56)
mums medaus  tortą iškepė teta  smile.gif
angelas iš balto šokolado  wub.gif
user posted image

labai grazus tortukas wub.gif
Atsakyti
va ir man parupo koki tortuka uzsakyti, mano maziukui per krikstynas sueina 1metukai ir + krikstynos tai ar man du tortukus uzsisakyti ar viena, o tada kaip tas tortukas turi atrodyti kaip gimtadienio ar kaip krikstynu doh.gif gal as cia su tokiu klausimu kvailai atrodysiu bet gal kas buvot susidures su tuo klausimu g.gif
Atsakyti