mums medaus tortą iškepė teta
angelas iš balto šokolado
Drauge krikstyjo savo sunuti praeita sestadieni, baliavojo "Medziuotoju restorane" su sio grazuoliu tortuku
Sveikutes
O as kaip busima kriksto mama uzsakysiu dideli simtalapi ir manai visi tikrai bus patenkinti ir sotus
O as kaip busima kriksto mama uzsakysiu dideli simtalapi ir manai visi tikrai bus patenkinti ir sotus
aš vieną syki pasimokiau tai maximoje daugiau nepirksiu ir neuzsakinesiu, torta uzsakiau krikstynims, o jis buvo toks pasmirdes ir toks nu nezinau kaip parasyti, as ne daugiau niekad, o siaip cia tikriausia laimes dalykas užsakyti skanu torta
QUOTE(GUOSTE @ 2008 06 15, 16:15)
Sveikutes
gal galite pasidalinti info,kur užsakinėsite?(vilniuje?) mes ir apie šį skanėstą galvojome.
QUOTE(agniukee @ 2008 06 01, 03:09)
tikrai nzn isvis nelabai as megstu maximos tortu
Sveika.
Matai netycia atpazinau tave.Beja cia edita.
Tai ka ambasadoriu valgei per krikstynas?
As ir dairausi torto krikstynom. krikstysim savo ir draugu berniuka.as ir vel krikstamote rengiuosi but.
QUOTE(alashka @ 2008 06 15, 13:24)
Drauge krikstyjo savo sunuti praeita sestadieni, baliavojo "Medziuotoju restorane" su sio grazuoliu tortuku
Idomu, kur dare torta?
pas mus buvo du tortukai, nu bet jau beprotiskai skanus
tas mazas ''bananinis''
o dvieju aukstu tai ''Ambasadorius''
jau visiem labai patiko
tas mazas ''bananinis''
o dvieju aukstu tai ''Ambasadorius''
jau visiem labai patiko
QUOTE(indreu @ 2008 06 25, 22:31)
Idomu, kur dare torta?
Ant kiek zinau, kad jos mama uzsakinejo Vilniuje kazkokioj "Cukrainei"
Gal "Cukraine-Ledaine" netoli Kalvaryju turgaus
na, kaip jau ir buvau rašiusi anksčiau, krikštynoms buvau užsakiusi tortą iš Alkavos, tokį:
vidus vaisinis, o dieną prieš tai valgėm gimtadienio tortą irgi iš Alkavos, vidus persikinis, tai mano skoniui persikinis buvo žymiai skanesnis už vaisinį
vidus vaisinis, o dieną prieš tai valgėm gimtadienio tortą irgi iš Alkavos, vidus persikinis, tai mano skoniui persikinis buvo žymiai skanesnis už vaisinį
Mes uzsakinejom torta kaune,is Gulbinienes,siaubas kokios gedos apturejau,tortai buvo siaubingi praktiskai nevalgomi,visi sveciai tik ir snekejo visa vakara,kad neskanesniu tortu gyvenime nera ragave vienas buvo surio tortas,tai jis surus,visiskai be cukraus,kitas buvo braskiukas,visam torte braske gal tik viena buvo,jokio kremo nebuvo,ir dar ji vezdama apsipyliau visa suknele,kazkokio skyscio i ji pripilta,kuris tiesiog is dezes varva
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 26, 10:44)
na, kaip jau ir buvau rašiusi anksčiau, krikštynoms buvau užsakiusi tortą iš Alkavos, tokį:
Ar realiai ir taip graziai tortukas atrode?