Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

mums medaus tortą iškepė teta smile.gif
angelas iš balto šokolado wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAMA: 13 birželio 2008 - 10:58
Drauge krikstyjo savo sunuti praeita sestadieni, baliavojo "Medziuotoju restorane" su sio grazuoliu tortuku wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alashka: 15 birželio 2008 - 12:28
Sveikutes smile.gif

O as kaip busima kriksto mama uzsakysiu dideli simtalapi ir manai visi tikrai bus patenkinti ir sotus thumbup.gif
Atsakyti
aš vieną syki pasimokiau tai maximoje daugiau nepirksiu ir neuzsakinesiu, torta uzsakiau krikstynims, o jis buvo toks pasmirdes ir toks nu nezinau kaip parasyti, as ne daugiau niekad, o siaip cia tikriausia laimes dalykas užsakyti skanu torta g.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2008 06 15, 16:15)
Sveikutes smile.gif

O as kaip busima kriksto mama uzsakysiu dideli simtalapi ir manai visi tikrai bus patenkinti ir sotus  thumbup.gif

gal galite pasidalinti info,kur užsakinėsite?(vilniuje?) mes ir apie šį skanėstą galvojome.
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2008 06 01, 03:09)
tikrai nzn schmoll.gif isvis nelabai as megstu maximos tortu unsure.gif

Sveika.
Matai netycia atpazinau tave.Beja cia edita.
Tai ka ambasadoriu valgei per krikstynas?
As ir dairausi torto krikstynom. krikstysim savo ir draugu berniuka.as ir vel krikstamote rengiuosi but.
Atsakyti
QUOTE(alashka @ 2008 06 15, 13:24)
Drauge krikstyjo savo sunuti praeita sestadieni, baliavojo "Medziuotoju restorane" su sio grazuoliu tortuku  wub.gif
user posted image

Idomu, kur dare torta?
Atsakyti
pas mus buvo du tortukai, nu bet jau beprotiskai skanus wub.gif wub.gif wub.gif

tas mazas ''bananinis''
o dvieju aukstu tai ''Ambasadorius''

jau visiem labai patiko wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(indreu @ 2008 06 25, 22:31)
Idomu, kur dare torta?

Ant kiek zinau, kad jos mama uzsakinejo Vilniuje kazkokioj "Cukrainei" g.gif
Gal "Cukraine-Ledaine" netoli Kalvaryju turgaus unsure.gif
Atsakyti
na, kaip jau ir buvau rašiusi anksčiau, krikštynoms buvau užsakiusi tortą iš Alkavos, tokį:
user posted image
vidus vaisinis, o dieną prieš tai valgėm gimtadienio tortą irgi iš Alkavos, vidus persikinis, tai mano skoniui persikinis buvo žymiai skanesnis už vaisinį rolleyes.gif
Atsakyti
Mes uzsakinejom torta kaune,is Gulbinienes,siaubas kokios gedos apturejau,tortai buvo siaubingi doh.gif praktiskai nevalgomi,visi sveciai tik ir snekejo visa vakara,kad neskanesniu tortu gyvenime nera ragave doh.gif doh.gif vienas buvo surio tortas,tai jis surus,visiskai be cukraus,kitas buvo braskiukas,visam torte braske gal tik viena buvo,jokio kremo nebuvo,ir dar ji vezdama apsipyliau visa suknele,kazkokio skyscio i ji pripilta,kuris tiesiog is dezes varva doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 26, 10:44)
na, kaip jau ir buvau rašiusi anksčiau, krikštynoms buvau užsakiusi tortą iš Alkavos, tokį:
user posted image
vidus vaisinis, o dieną prieš tai valgėm gimtadienio tortą irgi iš Alkavos, vidus persikinis, tai mano skoniui persikinis buvo žymiai skanesnis už vaisinį  rolleyes.gif

Ar realiai ir taip graziai tortukas atrode? rolleyes.gif
Atsakyti