Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(Hoffnung @ 2008 05 31, 14:15)
O klausyk gal kartais zinai ar Radviliskio dvieju XX Maximoj priima uzsakymus tortams?

tikrai nzn schmoll.gif isvis nelabai as megstu maximos tortu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2008 05 25, 13:04)
labai grazus jusu tortukas wub.gif tik kaip teko girdet kad maximos tortai nera labai skanus blush2.gif ti butinai parasykit kaip jums sekesi  mirksiukas.gif

As irgi girdejau, kad maximos grazus, bet skonis schmoll.gif Tai mes uzsisakem "Mazojoj Ragainej", isvaizda panasi i maximinio, o skonis - ambasadorius smile.gif Apie 3 kg- 120lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anoli*: 01 birželio 2008 - 16:57
QUOTE(*Anoli* @ 2008 06 01, 18:56)
As irgi girdejau, kad maximos grazus, bet skonis  schmoll.gif Tai mes uzsisakem "Mazojoj Ragainej", isvaizda panasi i maximinio, o skonis - ambasadorius  smile.gif Apie 3 kg- 120lt ax.gif

O as esu ragavusi ir man Maximos torciukas labai skanus buvo smile.gif Be to as tokiais pasakymais girdejau...sake...kazkas minejo...kazkur girdejau ir t.t. nepasitikiu schmoll.gif Isbandysim ir ivertinsim tongue.gif Vat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 05 31, 15:34)
O gal kas zino kur Klaipedoj galetu uzsakyt torta?isskyrus maxima.aRBA Kretingoj gal yra kur g.gif

na mes uzsisakysim gargzduose "ievos skanestuose". ten ne viena karta uzsakinejom ir labai skanu ir beje pakankamai pigu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2008 05 31, 19:58)
tortukas buvo super thumbup.gif nors ir komplikuotai ten su juo gavos bet galu gale gavom torta nerealiai skanu drinks_cheers.gif uzsakinejom alkavoj paryziete,bet kadangi jos neatveze (ne pirma karta pasitaiko alkavoj) teko uzsakyma pakeist ir uzsakyt vaisini doh.gif bet nei isvaizda nei naujas skonis nenuvyle ir buvo labai labai labai skanu ir grazu wub.gif  thumbup.gif va...kai turesiu foto ti pabandysiu ikelt...o tortas buvo apie 3kg ir kainavo apie 90lt cia su 10% nuolaida kadangi klaidu privele i uzsakyma ti nors taip atsiprasyma isreiske thumbup.gif

Mes ir is dideles pasiulos isirinkom Alkava ax.gif .Kiek teko valgyti ju tortus,visi buvo skanus.Tik papuosima darys is mano nuotraukytes,todel truputi jaudinuos,kad viskas pavyktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 06 02, 10:24)
na mes uzsisakysim gargzduose "ievos skanestuose". ten ne viena karta uzsakinejom ir labai skanu ir beje pakankamai pigu  mirksiukas.gif

na mes ne klaipediskiai,tik daznai tenka vaziuot ten.gargzdai gaila visai nepakeliui ax.gif
Atsakyti
musu kriksto mama uzsakinejo beatryces saldumynuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 06 02, 09:24)
na mes uzsisakysim gargzduose "ievos skanestuose". ten ne viena karta uzsakinejom ir labai skanu ir beje pakankamai pigu  mirksiukas.gif

o gal galima butu daugiau info? pries kiek laiko reikia daryti uzsakyma? ir kurioj mazdaug vietoj randasi tie ''ievos skanestai''? bandytumem ieskot g.gif
nors zinoma Klaipedoje butu geriau ir patogiau blush2.gif
Atsakyti
Mes užsisakėme "Alkavoje". Išsirinkau tortą "Alkava" - man jis toks nekasdienis smile.gif Nunešiau savo nuotraukytę ir paprašiau, kad tortas atrodytų būtent taip, kaip ten.
O štai koks buvo rezultatas thumbup.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Anoli* @ 2008 06 01, 16:56)
As irgi girdejau, kad maximos grazus, bet skonis  schmoll.gif Tai mes uzsisakem "Mazojoj Ragainej", isvaizda panasi i maximinio, o skonis - ambasadorius  smile.gif Apie 3 kg- 120lt ax.gif

man Mažoji ragainė prie pat namų, bet kažkaip iš jų nepanorau užsakyti schmoll.gif Šiaip jų konditerija (tortai ir sausainiai) tikrai nebloga, bet jau keletą kartų teko ir nusivilt tortais. Va ir vakar pirkau vyro gimtadieniui torčiuką, užsakinėt neužsakinėjau, nes mažo tereikėjo, o ten visad būna kažkas šviežio. Tai pardavėja įsiūlė Napoleoną, sakė, kad labai skanus. Na aš tai žinau, kas yra skanus Napoleonas, nes daug metų tėvai užsakinėdavo pas vieną moteriškaitę. O šitas buvo visiškas šlamštas - vienas sausas tešlos gabalas, kremo nerasta, uogienės irgi. Supykau cool.gif Nors aišku, visur tokiais atvejais yra loterija ir visur visko pasitaiko rolleyes.gif Tikiuosi, Alkava nepaves ir pagamins tikrai puikų tortą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2008 06 11, 18:28)
Mes užsisakėme "Alkavoje". Išsirinkau tortą "Alkava" - man jis toks nekasdienis smile.gif Nunešiau savo nuotraukytę ir paprašiau, kad tortas atrodytų būtent taip, kaip ten.
O štai koks buvo rezultatas thumbup.gif :

user posted image

nerealus grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na va, užsakiau ir aš tortuką Alkavoj, va šitą (vidus - vaisinis) ax.gif :
user posted image
Kažkuri mamytė rašė, kad jo mažesnio kaip 5 kg negamina, bet kai užsiminiau, kad būtent šito norėjau, bet svoris truputį per didelis (nes žmonių nedaug), tai pardavėja sako, iš kur jūs ištraukėt, kad tik tokius didelius tegaminam, galim pagamint nuo 2,5 kg svorio. Dar užklausiau, ar dėl mažesnio svorio nenukentės torto grožis, tai patikino, kad tikrai ne biggrin.gif Tai užsakiau 3 kg, bus tortavalgiadienis (dieną prieš tai turėsim įveikt 1-ojo gimtadienio tortus tongue.gif )
Atsakyti