Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(masenka @ 2005 07 14, 11:45)
Knielita,o kur uzsaket torta?

QUOTE(Ija @ 2005 07 14, 17:20)
Aha knielita, isduok paslapti kaunietem! Ir ar skanus tas tortas buvo  ax.gif ?!

aš už ją atsakysiu jei galima blush2.gif biggrin.gif

www.bijola.lt ->šita firma yra Vilniuj ir Kaune tikrai, kituose miestuose nežinau schmoll.gif bet daro tokius tortus
user posted image

user posted image ir panašius smile.gif 4u.gif mūsų panos krikštynos vyks kitą šeštadienį, ir , labai gaila, turim provincijoj tortų pasirinkimą tokį - arba su zuikučiais, arba be jų doh.gif sad.gif

skanių jums krikštynų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Chilli, dar idomu ar kas esa ragave Bijolos tortu, nes pati tikrai ju neragavus, o jis tik tokia savrbi proga....
Atsakyti
as esu ragavus, labai skanus. Toks gaivus su kriausemis "paryziete", ir dar kazkoki esu valgius lyg tai "juodasis miskas" vadinas (su vysniom ir plakta grietinele.Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Kai užsakinėjau tortą vaiko krikštynom, taip ir pasakiau: kad būtų gražus ir krikštynų tema. Tai gavau paprastai papuoštą gėlėm su užrašu Vytautas (vaiko vardas) ax.gif
Tai man dabar atrodo - kam tas užrašas g.gif Geriau lai būna, koks gandras, lelius ar dar kas nors panašiai, negu paprasčiausias užrašas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 07 15, 10:07)
Kai užsakinėjau tortą vaiko krikštynom, taip ir pasakiau: kad būtų gražus ir krikštynų tema. Tai gavau paprastai papuoštą gėlėm su užrašu Vytautas (vaiko vardas) ax.gif
Tai man dabar atrodo - kam tas užrašas g.gif  Geriau lai būna, koks gandras, lelius ar dar kas nors panašiai, negu paprasčiausias užrašas mirksiukas.gif

nu man irgi atrodo, jei dedamas papuošimas teminis, ir dar užrašas, nu tai kažkaip "sviestas sviestuotas" gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, as tai darysiu torta per www.fotofabrikas.lt
nes man patiko, kad ten uzdeda foto kokia tu nori biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar būna pirkti tik papuošalų ant torto krikštynų tema? Žinau, vestuvėms tai būna.
Mes užsisakėm labai didelį ir skanų tortą, tik jis bus su keliomis gėlytėms tongue.gif .
Atsakyti
Mes užsakėm tortą Kaune Vilniasu gatvėje prie požeminės perėjos. Forma buvo baltos lovos, o ant ružavosn pagalvėlės gulėjo susirietęs angeliukas. Aplink lovą buvo užrašyta kažkas panašaus, kad negalima vaikams skaityti pamokslų, o reikia su jais kalbėtis.
Tortas buvo morenginis, tik glaistas buvo cukrinis ir labai saldus.
Atsakyti
QUOTE(Kristinka @ 2005 08 02, 07:00)
Mes užsakėm tortą Kaune Vilniasu gatvėje prie požeminės perėjos. Forma buvo baltos lovos, o ant ružavosn pagalvėlės gulėjo susirietęs angeliukas. Aplink lovą buvo užrašyta kažkas panašaus, kad negalima vaikams skaityti pamokslų, o reikia su jais kalbėtis.
Tortas buvo morenginis, tik glaistas buvo cukrinis ir labai saldus.

tai čia turbūt Virginijos Pečkienės tortuose? aš ten vestuvėms sakiausi kažkada. skanu ir gražu, bet labai brangu.
Alkavoj visad sakydavomes,labai skanu, bet jau ir brangu pasidare sanokai.
taigi, pigiausia ir is vaizdelio graziausia kiek maciau Jurates Gulbinienes tortuose, tik skanumo tai nifiga man jie vis neskanus pasitaike...cia galima paziureti:
http://www.tortai-py....lt/katalog.php
sakiausi kazkada internetu, tai padare visiskai kitoki:) geriau jau gyvai ten nueiti ir suderinti.
Atsakyti
Tortą užsakėm Bijoloj Margarita vadinasi, nerealiai skanus, visi klausinėjo iš kur pirktas tortas. thumbup.gif Puoštas buvo su dviem batukais, man labai gražus ir be galo skanus (su braškėm). Kilogramo kaina su papuošimu 25 litai.
Atsakyti
QUOTE(Editulia @ 2005 08 11, 11:00)
Tortą užsakėm Bijoloj Margarita vadinasi, nerealiai skanus, visi klausinėjo iš kur pirktas tortas. thumbup.gif Puoštas buvo su dviem batukais, man labai gražus ir be galo skanus (su braškėm). Kilogramo kaina su papuošimu 25 litai.

Mes vestuvems pirkome torta "Bijoloj". Labai shviezias ir skanus buvo, kaina normali, aptarnavimas malonus. Na zodziu jei reikes kokia proga torto, tai jau tikrai zinau kur kreipsiuos 4u.gif
Atsakyti
o kur ta Bijola randasi?
Atsakyti