Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(mamaSandra @ 2008 04 28, 12:47)
aisku, na reiks susirupint del torto kur zemaitijoj kokius skanius gamina.
Cia viena mamyte rase, kad kretingoje labai skanius naminius kepa, tai uzsisakiau mamos dienai, isbandysiu ir matysiu ar galiu krikstynoms uzsakinet  ax.gif

parašykit kur ir kokie torčiukai,man ir reiks blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms 4u.gif
perskaiciau tema ir deliojau +/- uz kiekviena firma...jusu pagalba (uz kuria esu begalo dekinga,kaip gerai kad JUS esat brangiosios supermama.gif ) pasirinkau alkavos tortuka tei rytoj nuleksiu kazka issirinkt is ten nes krikstynos jau ant nosies...birzelio 31d.,nors...gal ankstoka uzsakynet,kaip jus manot blush2.gif ax.gif ?

P.S. cia kazkas domisi ar tortuka perka tevai ar krikstamote...as pati busiu krikstamote ir pareiskiau nora torta pirkti pati drinks_cheers.gif nes kazkaip teisingai cia sake kazkuri is mamyciu...senoveja kuma kepdavo boba vaikuciui kad gyvenimas sotus butu ax.gif 4u.gif ti tiek... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergiote...: 22 gegužės 2008 - 23:53
QUOTE(erikanas @ 2007 11 10, 10:13)
O mes užsisakėme Alkavoje (skonis - Svaja), i r, sakyčiau, už protingą kainą (3,2 Kg 70 Lt). O va kaip viskas atrodė:

user posted image

O jau skanumas  thumbup.gif

as norejau paklaust kurioj Alkavoj uzsaket sita grozi...man asmeniskai jis labai patinka nes toks "nepersudytas" bet kartu ir labai sventiskas 4u.gif man tik melsvo reiktu turbut nes berniuka krikstysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikanas @ 2007 11 10, 08:13)
O mes užsisakėme Alkavoje (skonis - Svaja), i r, sakyčiau, už protingą kainą (3,2 Kg 70 Lt). O va kaip viskas atrodė:
user posted image
O jau skanumas  thumbup.gif

o koks jo skonis, kas viduje? ax.gif 4u.gif

QUOTE(ragazzadovile @ 2008 04 02, 18:34)
Labutis, as cia gal ne i tema bet... Musu mergytes krikstynos sia vasara, tad po truputi organizuoju. Kadangi gyvename Anglijoje o krikstynos Lietuvoje tad gana nelengva... tad telkiuosi i pagalba si nuostabu foruma. Ieskojau torto pavyzdziu ir radau tokiu graziu, kad negaliu nepasidalinti su jumis. Gaila kad jie gaminami Anglijoje bet gal kam nors sie paveiksliukai pades susikurti idealu krikstynu tortuka...
http://www.novelty-c...ening-cakes.htm
Papildyta:
ir dar akelems paganyti...
http://www.debbiebone.co.uk/page6.html

Papildyta:
O sitas koks grazus...
http://www.thecakest...g/Carosell.html

Papildyta:
O cia gera ideja kaip apsieiti be didelio brangaus torto...
http://www.thecakest...e_Surprise.html

Papildyta:
Paprastas bet grazus...
http://blog.pinkcake...-2007-10-13.htm

nerealu, užsisvaigau bežiūrėdama wub.gif Man ypač patiko iš pirmos nuorodos su spalvotom kaladėlėm (gali būti vardo raidės) thumbup.gif ir visi kiti iš atskirų kvadračiukų. Ir karuselė superinė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2008 05 23, 01:03)
as norejau paklaust kurioj Alkavoj uzsaket sita grozi...man asmeniskai jis labai patinka nes toks "nepersudytas" bet kartu ir labai sventiskas 4u.gif  man tik melsvo reiktu turbut nes berniuka krikstysim ax.gif

Pas mus buvo toks melsvas
user posted image

Man tik nepatiko, kad mergaitė ant torto užsodinta. Vyras parvežė tortą, aš jį jau dedant ant stalo pamačiau, tai buvo kilęs noras nuskust lotuliukas.gif Paskui pasvarstėm, kad greičiausiai melsvas tortas mergytei, nes gi mergytes su melsva splava krikštija, o berniukus ružava. Nes mačius ružavą tortą, tai tikrai berniukas sėdi
Atsakyti
Mes laukem vasaros kada bus silta turbut krikstysiu liepos menesi cool.gif torati tikrai labai graziai atrodo thumbup.gif mes anksciau labai daznai is alkavos pirgdavom visokiausius tortus ir pyragus labai ten skanei gamina galima pirstus apsilaizyti bigsmile.gif turbut ir per sunelio krikstynas uzsakysiu is alkavos o gal ir pati darysiu nes turiu visokiausiu receptu skaniu ir megstu gaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2008 05 23, 11:28)
Pas mus buvo toks melsvas
user posted image

labai gražus wub.gif o dar jei ir skanus, tai thumbup.gif O kokia 1 kg kaina jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 23, 16:24)
labai gražus  wub.gif o dar jei ir skanus, tai  thumbup.gif O kokia 1 kg kaina jei ne paslaptis?  ax.gif

Drįstu sakyt, kad skanus, nes jei 3 kg. torto beveik neliko... Bet brangus. Kg kainos tiksliai nepasakysiu, bet visas tortas ~100 Lt. Visur turbūt, jei tortas spec.puošiamas, tai ir kg kaina išauga.
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2008 05 23, 19:53)
Drįstu sakyt, kad skanus, nes jei 3 kg. torto beveik neliko... Bet brangus. Kg kainos tiksliai nepasakysiu, bet visas tortas ~100 Lt. Visur turbūt, jei tortas spec.puošiamas, tai ir kg kaina išauga.

aišku, ačiū 4u.gif nu ne taip jau baisiai ir brangu kaip už tokį grožį ir skonį tongue.gif
Atsakyti
liuoga tikrai labai labai grazus tortukas thumbup.gif wub.gif as noreciau tokio 4u.gif tik kaip sakai,kad butu berniukas irgi nepamaisytu nes gali tekti paskui ir kirpeja pabuti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va...o koks skonis buvo viduj g.gif ?sulauksiu pirmadienio ir leksiu torta uzsakynet nes planai uzsakyt snd neisdege doh.gif ti gal nebus velu jei noriu gatavo tortuko penktadieniui m? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarkize @ 2008 05 23, 14:39)
Mes laukem vasaros kada bus silta turbut krikstysiu liepos menesi cool.gif torati tikrai labai graziai atrodo thumbup.gif mes anksciau labai daznai is alkavos pirgdavom visokiausius tortus ir pyragus labai ten skanei gamina galima pirstus apsilaizyti bigsmile.gif turbut ir per sunelio krikstynas uzsakysiu is alkavos o gal ir pati darysiu nes turiu visokiausiu receptu skaniu ir megstu gaminti smile.gif

namie kepti tortuka cia kazkas nerealaus 4u.gif thumbup.gif gaila kad ne visos galim pasidziaugti tokiais sugebejimais g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergiote...: 24 gegužės 2008 - 15:20
QUOTE(mergiote... @ 2008 05 24, 16:22)
liuoga tikrai labai labai grazus tortukas thumbup.gif  wub.gif  as noreciau tokio 4u.gif tik kaip sakai,kad butu berniukas irgi nepamaisytu nes gali tekti paskui ir kirpeja pabuti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif va...o koks skonis buvo viduj g.gif ?sulauksiu pirmadienio ir leksiu torta uzsakynet nes planai uzsakyt snd neisdege doh.gif ti gal nebus velu jei noriu gatavo tortuko penktadieniui m? blink.gif

Kai užsakinėsi, paprašyk, gal berniuką užsodins biggrin.gif O aš užsakinėjau "Paryžietę", tai toks lengvas su obuolių ir dar atrodo kriaušių gabaliukais.
Nemanau, kad pirmadienį bus vėlu. Susirask www.alkava.lt yra parduotuvių tel. Išsirink kur užsakinėsi ir pasiskambink pasiklaust. Bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2008 05 24, 15:22)
sulauksiu pirmadienio ir leksiu torta uzsakynet nes planai uzsakyt snd neisdege doh.gif ti gal nebus velu jei noriu gatavo tortuko penktadieniui m? blink.gif

manau, kad tikrai nebus, nes aš jau skambinausi jiem vakar, sakė pilnai užtenka prieš 5 d. užsakyt mirksiukas.gif O man jų filialas visai netoli nuo namų, toj pačioj gatvėj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 24 gegužės 2008 - 17:13