Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

juo thumbup.gif ziauriai patiko smile.gif
Atsakyti
O kas pagal viską turi pirkti tortą tėvai, ar krikšto mama? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amneza @ 2008 04 03, 12:00)
Na tortai tai thumbup.gif . Gaila, kad Lietuvėlė nepažengus į priekį su tokiais konditeriniais šedevrais.

turiu pasakyti kad klysti. aš buvau Gulbinienės įmonėj, tai jie sakė atnešk kokią nori nuotrauką ir padarysim tokį tortą. vienu žodžiu ką nori tą daro, tik pinigų reikia turėti. už kilogramą ima 34-41 lt. jeigu nori dengto ta konditerine staltiese tai tada 41, jeigu ne tai 34 lt. uz kg.
aš dabar intensyviai ieškausi internete ko nors gražaus, bet nieko protingo nerandu. visi su batukais, o man tai gan banalu. čia taip būna kai gali gaut ko nori bet nežinai ko nori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amneza @ 2008 04 03, 11:00)
Na tortai tai thumbup.gif . Gaila, kad Lietuvėlė nepažengus į priekį su tokiais konditeriniais šedevrais.

O gal padarytu toki torta? g.gif
Atsakyti
Tai reiškaisi pagamintų bele kokį tortą. O dar norėjau paklaust apie maximos tuos mergaitei ir berniukui tortus kur su batukais, girdėjau, kad jie labai neskanūs? Gal kas daugiau ragavo?
Atsakyti
Sveiki.Kiek skaitau niekur nerandu šios temelės.krikštysiu pusbrolio dukryte ir iškilo ši mane problemėlė.Gal kas padėti gali patarti ar pasiūlyti smile.gif būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(sandora @ 2008 04 14, 19:02)
Sveiki.Kiek skaitau niekur nerandu šios temelės.krikštysiu pusbrolio dukryte ir iškilo ši mane problemėlė.Gal kas padėti gali patarti ar pasiūlyti smile.gif būčiau labai dėkinga

Mazute,penkiom temelem zemiau yra tema apie tortus ir pyragus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2008 04 07, 09:07)
O kas pagal viską turi pirkti tortą tėvai, ar krikšto mama?  blush2.gif

as cia tokioj protingoj knygelej paskaiciau, kad pagal senuosius lietuviskus paprocius kriksto mocia krikstynom kepdavo boba...
Tia gal taip iseina, kad kriksto mama ta torta turi pirkt...
as irgi pakviesta but krikstamote, tai man tas klausimukas irgi rupi...
atsakykit merginos, ar perka torta tevai ar krikstateviai?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2008 04 25, 14:16)
atsakykit merginos, ar perka torta tevai ar krikstateviai?

Manau,siuo klausimu turetu buti bendras susitarimas ax.gif .Tik pakalbejus kartu su teveliais geriausia nuspresti,kuriems gi pirkti ta torta smile.gif .
Mes sio rupestelio ememes patys.Kristateviam ir taip gausis dideles islaidos ,o kadangi,musiskiai yra studentai tai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2008 04 07, 09:07)
O kas pagal viską turi pirkti tortą tėvai, ar krikšto mama?  blush2.gif

Pagal viską turi pirkti krikšto mama.Papročiai šiuolaikiškėja,todėl galima pasitarti su tėvais kas tuo pasirūpins.Kuo dosnesnė krikšto mama,tuo vaikui gyvenimas dosnesnis.Čia irgi papročiai,o spręskite jūs. smile.gif
Atsakyti
na mes tai uzsakeme bijoloje 118 nr. vidu pasirinkome dvieju rusiu, kadangi tortukas dviaukstis. del skonio galesiu tiksliau papasakoti po savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris37 @ 2008 04 25, 20:58)
Pagal viską turi pirkti krikšto mama.Papročiai šiuolaikiškėja,todėl galima pasitarti su tėvais kas tuo pasirūpins.Kuo dosnesnė krikšto mama,tuo vaikui gyvenimas dosnesnis.Čia irgi papročiai,o spręskite jūs. smile.gif

aisku, na reiks susirupint del torto kur zemaitijoj kokius skanius gamina.
Cia viena mamyte rase, kad kretingoje labai skanius naminius kepa, tai uzsisakiau mamos dienai, isbandysiu ir matysiu ar galiu krikstynoms uzsakinet ax.gif
Atsakyti