Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(virmante @ 2007 08 29, 17:39)
Na aš irgi jau po krikštynų biggrin.gif
Tortą užsisakinėjau Klaipėdoj Alkavoje, tortai ten tikrai nepigūs (1kg=44 Lt), na bet negi krikštynom gaila...
Tikiuosi, kad nė vienai nenutiks taip kaip man... Užsisakiau 2kg torčiuką su batukais, vidų vyšnių sodas, turėjo būti skanus, bent jau taip sakė tie kurie ragavo. Dar suderinom, kad batukus padarys ružavus ir liepė atvažiuoti šeštadienį apie 11-12 val.
Šeštadienį vyras 11 val nuvažiavo, o torto nėra blink.gif Kada bus niekas nežino, nes vairuotojas iš Kauno išvažiavo, o jo telefono Nr. niekas neturi ir neaišku kur jis šiuo metu randasi. Po 1,5 val važiuojam vėl, atsakymas tas pats. Pardavėjos prižada paskambinti, kai tik tortą atveš.
Bažnyčioj ceremonija 4 val, niekas neskambina. Apie 5 val vyras šiaip ne taip prisiskambina į Alkavą, pasirodo tortas jau yra, o pardavėjos pamiršo paskambinti blink.gif
Dar nuvažiavom prie jūros ir apie 6 val vyras nuvaro pasiimti torto, nes jau su svečiais važiuojam baliavoti. Man širdyje kažko neramu... Vyro skambutis - mūsų torto NĖRA blink.gif  blink.gif  blink.gif Bet yra kitas krikštynų tortas, su kažkokia lėle ant viršaus, visu kg sunkesnis ir vidus visai kitoks, nors pardavėjos bando įtikinti, kad skonis bus panašus, kaip mūsų užsakytojo.
Na ir kas, kad pardavėjos atsiprašinėjo, kad sumokėjom truputį mažiau, negu kaip už 3 kg, bet visvien daugiau negu būtume mokėję už savo tortą...
Kažkaip nelabai įsivaizduoju, kaip perduoda tuos užsakymus ir pagal ką gamina tortus, kad padaro absoliučiai kitokį nei buvai užsisakęs. Tik va sakau viena laimė, kad buvo dar tas kitas tortas, o tai kokios būtų buvusios krikštynos be torto doh.gif O gal būt jis buvo gamintas kažkam kitam ir jie liko be torto, nes mums atidavė šį g.gif Na vienu žodžiu...

jo isivaizduoju kjp buvo nesmagu blink.gif cia yra nesamone duoti kita torta kurio net nenorejote verysad.gif o jei rimtai kiita seimairgi liko be torto blink.gif dieve dieve negalima siais laikais nieko pasitiketi mirksiukas.gif mano krikshtasunio teveliai uzsake BIG'e torta (kazkokioj saldainiu parduotuvej) kajnavo jiems 90LT (3kg) pinigeliai jau uzmoketi o tortas kaip bus parasysiu kita sekmadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

As torta usakinejau Elguvoj Vilniuj Basanaviciaus g. Uzsakiau toki vaikiska (krikstynu vaizdeliai tenai man nepatiko), saules formos, jogurtini su svieziom melynem. Ir vaizdas ir skonis man buvo nieko, bet neipatingas.
Kuma torta atsiveze uzsakiusi Alkavoj Kaune. Nu ir skonis ir vaizdelis man buvo super thumbup.gif Be galo skanus ir grazus. Toks su morengu, biskvitas buvo su aguonom, su riesutais.
Va idedu nuotraukyte
user posted image
Atsakyti
Sveikos, stai musu tortas is Bijolos.
user posted image
Atsakyti
mes uzsakem Bijoloj Kaune, isvaizda tai labai patiko, tokia,kaip ir nupasakojau padare(aisku pries tai dar reikejo susipykt,kol normaliai uzsirase uzsakyma doh.gif )
, bet tai beveik 0,5kg didesni nei prasiau ir be to man tas ambasadorius kazkok kitoks pasirode nei buvau valgius. daugiau ten nesakysiu schmoll.gif
va,musu tortukas:
http://s207.photobuc...nt=P9010366.jpg
o cia salia torto nuotraukoj grozybiu krepseli tai is Alytaus uzsakinejom, tokia mociute tuos skanestus kepa, bet super, kokie sviezi ir skanus, seniai tokiu buvau valgius ir labai nebrangiai sumokejom thumbup.gif thumbup.gif
http://s207.photobuc...nt=P9010367.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 05 rugsėjo 2007 - 12:01
o musu tortas buvo toks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatedo: 05 rugsėjo 2007 - 18:23
QUOTE(saule** @ 2007 09 05, 13:01)
mes uzsakem Bijoloj Kaune, isvaizda tai labai patiko, tokia,kaip ir nupasakojau padare(aisku pries tai dar reikejo susipykt,kol normaliai uzsirase uzsakyma  doh.gif )
, bet tai beveik 0,5kg didesni nei prasiau ir be to man tas ambasadorius kazkok kitoks pasirode nei buvau valgius. daugiau ten nesakysiu schmoll.gif
va,musu tortukas:
http://s207.photobuc...nt=P9010366.jpg
o cia salia torto nuotraukoj grozybiu krepseli tai is Alytaus uzsakinejom, tokia mociute tuos skanestus kepa, bet super, kokie sviezi ir skanus, seniai tokiu buvau valgius ir labai nebrangiai sumokejom  thumbup.gif  thumbup.gif
http://s207.photobuc...nt=P9010367.jpg

O kur uzsakete tu graziuju sausaineliu kurie yra salia torto?
Atsakyti
[quote=tatedo,2007 09 05, 19:22]
o musu tortas buvo toks

o kaip valgyti toki torta, atsiprasau...
atsipjauni su galva ir suvalgai...... blink.gif g.gif
Atsakyti
Lelyte plastmasine ax.gif buvo paprasciausiai ja isemiau is po uzkloto ir pjausciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 09 11, 12:27)
O kur uzsakete tu graziuju sausaineliu kurie yra salia torto?

Cia is Daugu, toks miestelis prie Alytaus.Mociute viena tenkepa, mes pas ja uzsisakem, tiksliau draugai ten gyvena ir uzsake,nes labai patiko pas juos vestuvese, kai matem ir valgem. Sviezut sviezuteliai thumbup.gif ir vaizdas labai grazus. Daug labiau dziaugiausi nei tortu.
Atsakyti
Mes uzsakem torta Bijoloje Kaune priesais 25-mecio turgu. Uzsakem jogurtini su zele gabaliukais. Buvo labai skanus ir grazus smile.gif Dar veliau telefonu siek tiek pakoregavau uzsakyma. Bet ir svoris ir uzrasas buvo geras ir siaip be jokiu priekaistu. Kiek cia esu uzsakinejusi tortu dar kol kas nenuvyle. smile.gif
Atsakyti
mes jau irgi po krikstynu.torta uzsakynejom pas gulbiniene.
user posted image

vaizdu ir skoniu likau patenkinta. thumbup.gif. ju kataloguose tas tortas kiek kitaip atrodo.mano manymu, ten jis per margas.todel papuosimus dare pagal mano norus. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 25 rugsėjo 2007 - 23:27
O cia musu tortas 4u.gif
user posted image
Atsakyti