Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

QUOTE(*CACA* @ 2007 02 24, 23:47)
Labai gražus tortukas. Man tokie patinka, bet nenoriu aš tokių vien dėl tos sunkios labai saldžios masės (na žydras torto uždangalas). Jis laabi gražiai tortuką apipavidalina, bet yra labai sunkus ir nelabai norisi jį valdyti.
O šiaip labai labai gražiai atrodo jūsų tortukas. thumbup.gif

man irgi labai labai thumbup.gif bet tik tas padangalas nelabai vilioja unsure.gif
Atsakyti
(*CACA* @ 2007 02 24, 23:47)
Labai gražus tortukas. Man tokie patinka, bet nenoriu aš tokių vien dėl tos sunkios labai saldžios masės (na žydras torto uždangalas). Jis laabi gražiai tortuką apipavidalina, bet yra labai sunkus ir nelabai norisi jį valdyti.
O šiaip labai labai gražiai atrodo jūsų tortukas.

nu skoniu nepasizymi tas sluoksnis, bet man tokie tortai labai grazus ir tvarkingai atrodo. tik va klaipedoj nezinau kur tokius daro verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2007 03 06, 15:27)
nu skoniu nepasizymi tas sluoksnis, bet man tokie tortai labai grazus ir tvarkingai atrodo. tik va klaipedoj nezinau kur tokius daro  verysad.gif

Patariu nueiti į Virginijos saldumynus (Saturno pc), aš ten užsakinėjau sūnui mašiną ir varlę, buvo su tokiu glajumi, labai tvrkingai ir estetiškai padaryti buvo. Mačiau, kad ir krikštynų daro, bet konkrečiai nepažiūrėjau.
O skonis.... net seilė nutyso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 06 kovo 2007 - 14:38
Patariu nueiti į Virginijos saldumynus (Saturno pc), aš ten užsakinėjau sūnui mašiną ir varlę, buvo su tokiu glajumi, labai tvrkingai ir estetiškai padaryti buvo. Mačiau, kad ir krikštynų daro, bet konkrečiai nepažiūrėjau.
O skonis.... net seilė nutyso.

labai aciu, reiks nulekt mirksiukas.gif papasakosiu naujienas
Atsakyti
Musu tortai buvo paprastuciai,bet labai skanus,kepe Akropolio Maximoj,galit pazet po mano parasu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber78: 10 kovo 2007 - 21:40
Sveikutės mamytės ,gal kas žinote Šiauliuose krikštynų gražių tortukų ? Perskaičiau visą temą,bet konkrečiai nieko neradau g.gif Jei kas galit padekit mirksiukas.gif
Atsakyti
labai fainus ir skanius torciukus gamina Alkava. Mes mazylei uzsakinejom pirmojo gimtadienio proga. Labai visi isgyre. Galit paziuret puslapy www.valentinossaldumynai.lt
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2007 03 21, 12:01)
labai fainus ir skanius torciukus gamina Alkava. Mes mazylei uzsakinejom pirmojo gimtadienio proga. Labai visi isgyre. Galit paziuret puslapy www.valentinossaldumynai.lt

Neduoda man tokio puslapio.Bet dėkui radau mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
greitai ir mūsų dukrytės krikštynos, tad ieškom, kur užsisakyti tortuka. buvome ir alkavoj, gulbienienes firmoj, tai sake krikštynų tortas apie 29 lt/kg., o mums reikia maždaug 3 kg torto. Manau kad brangu. Gal žinote pigesnių varijantų?
Atsakyti
Tai niekas nzn kur galima skaniu tortu uzsakyti krikstynoms Siauliuose? g.gif
Atsakyti
cia pasiskaiciau, tai net galva isiskaude, nuo galvojimu ir pliusu bei minusu dejimo visoms firmoms. net nezinau i kuria kriptis kad padarytu grazu skanu ir kokybiska torta.
Atsakyti
mums tortuka daro"Berneliu uzeiga",uzsakeme senovine meduoliu egle,su angelu ant virsaus wub.gif po krikstynu ikelsiu nuotrauka
Atsakyti