kaune rekomenduoju firma AIDARIDA.TORTUKAI LABAI SKANUS, visi sveciai klause is kur tortas.Sioje firmoje viskas gaminama be konservantu, todel ir kaineles truputi didesnes. Man torta padare dvieju skoniu, nes taip pageidavau, negalejau niekaip issirinkti is dvieju rusiu tai ir pasiule padaryti dvieju skoniu
As irgi pirma karta apie tokia girdziu
Papildyta:
O as buvau uzsakius torta Bijoloje, Kaune ir man jis visai nepatiko
Turejo buti grazus roziniai bateliai su didelem gelytem o padare atsiprasant suda - vietoj bateliu kazkokie kaliosai o gelytes tai net nezinau i ka ten buvo panasu tik kad tai buvo zirnio didumo dalykas.
as daugiau ne kojos nekelsiu i visu taip isgirta bijola
Papildyta:
O as buvau uzsakius torta Bijoloje, Kaune ir man jis visai nepatiko
Turejo buti grazus roziniai bateliai su didelem gelytem o padare atsiprasant suda - vietoj bateliu kazkokie kaliosai o gelytes tai net nezinau i ka ten buvo panasu tik kad tai buvo zirnio didumo dalykas.
as daugiau ne kojos nekelsiu i visu taip isgirta bijola
mes užsisakinėjam visada tortus Kirtimuose, Vilniuje dabar neatsimenu gatvės pavadinimo... bet lyg... Meistrų... taip sakant visai netoli "taboro" bet tortai visada buvo aukštos kokybės, va kaip atrodė mūsų krykštynų tortas
Cia keli musu krikstynu saldumynai
O musu tortas buvo toks:
uzsakinejome Kaune Bijoloje.
uzsakinejome Kaune Bijoloje.
mes uzsisakinesim pas Gulbiniene. visoms progoms ten tortus perkam. labai skanus, o krikstynoms, tikiuosi, dar ir labai grazus bus
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 08 14, 22:13)
o cia musu tortukas
uzsakinejom alkavoje kainavo 39 lt, 1,7 kg o koks skanus..visi pirsciukus apsilaize
uzsakinejom alkavoje kainavo 39 lt, 1,7 kg o koks skanus..visi pirsciukus apsilaize
MANO ANTROJO TOKS PAT BUVO! GALIMA LIEZUVUKA NUSIKASTI KAIP SKANU!
QUOTE(Yell @ 2007 01 24, 23:30)
Labai gražus tortukas. Man tokie patinka, bet nenoriu aš tokių vien dėl tos sunkios labai saldžios masės (na žydras torto uždangalas). Jis laabi gražiai tortuką apipavidalina, bet yra labai sunkus ir nelabai norisi jį valdyti.
O šiaip labai labai gražiai atrodo jūsų tortukas.