Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų tortas

Buvau sendien Elguvoj , tai pasake per velu verysad.gif ( 26 d. man reikia), tai nuvaziavau ir uzsakiau Mažojoj Ragainėj. Nepatiko man ten aptarnavimas schmoll.gif
Pasakiau kad noriu uzsakyti torta tai ji man iskart kazkoki pavadinima uzrase , sako tai uzrasau tau toki torta sakyk savo tel. ir kuriai valandai paruosti...nei parode man kokiu galima uzsakyti, nei paklause isvis ko noriu blink.gif tai paklausiau gal jinai man nors pasakys kas ten per tortas g.gif pasirodo ten sokoladinis visas ir pagrindas ir kremas ... tai pasakiau kad man netinka toks , nes mes nemegstam ir isvis manau rudas netinka krikstynoms!!! tada ji kita uzrase ir sako tai ta darysim.. tai vel as kol isiaiskinau kas ten viduj doh.gif , tai man vel netiko unsure.gif Galu gale susitarem bus kazkoks baltas biskvitas su balta gretinele, vysniom , papuosymui leliukas , angeliukai ir uzrasas kriksto vardo... 2,5 kg - 60 lt
Sekmadieni ar pirmadieni idesiu foto ir parasysiu ar skanus buvo.
Atsakyti
QUOTE(IRI$KA @ 2006 08 22, 01:27)
Buvau sendien Elguvoj , tai pasake per velu  verysad.gif ( 26 d. man reikia), tai nuvaziavau ir uzsakiau Mažojoj Ragainėj.

Mazojoj Ragainej mes visada uzsakinejam tortus, bet tik paciame ceche, tai aptarnavimas tikrai normalus, o ir torta visada pasiimam ka tik iskepta. labai skanus ir grazus tortai thumbup.gif
Atsakyti
nepykit, čia tik taip pastaba, bet kaip neskoningai atrodo tortai esantys ant vaišių stalo kartoninėse dėžutėse doh.gif
o mes krikštynom pamiršom užsakyt spec. tortą, tai tiesiog paprašėm užrašo ant konditerinės kortelės ir viskas
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2006 08 23, 08:07)
nepykit, čia tik taip pastaba, bet kaip neskoningai atrodo tortai esantys ant vaišių stalo kartoninėse dėžutėse doh.gif

pilnai sutinku drinks_cheers.gif
jeigu pavyks ikelsiu savo krikstynu torto nuotrauka. kadangi krikstynos buvo taurageje, tai ir torta uzsakinejom ten, skanus tai labai, tik papuosima buvom sutare, kad padarys batukus, bet deja...nu bet irgi visai neblogas tas papuosimas buvo ax.gif

Papildyta:
Niu va, atrodo pavyko thumbup.gif
user posted image
tik kazkodel labai maza nuotraukyte, nesimato leliuku ant torto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilaja: 23 rugpjūčio 2006 - 08:33
Persigalvojau,nerasysiu tad tik nusisypsosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 23 rugpjūčio 2006 - 09:27
o mes puosta sakoti pirkom, tai manau irgi grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 06, 00:07)
Pamačiusi ant torto vardą "IGNUČIUI" pamąsčiau ar nebus čiatas pats Ignutis su kuriuo kartu bažnytėlėje stovėjome. Ir dabar pamačiusi Krikšto rūbelių skyrelyje tavo vaikiuką gražeisiais megstais rūbeliais supratau, kad kartais net bendraudamas (nors ir labai trumpai) gyvai su nepažystamu žmogum, net neįtari, kad su juo jau bendrauji tikrai nebe pirmą kartą.
Gražus tortukas.aš irgi būtent tokį norėjau daryti, bet pasirinkimą dėl tortuko (tuo metu kai užsakinėjau) lėmė tai, kad Bijolos darbuotoja tą dieną buvo labai nemaloni, o ir kainytės pas juos buvo aukštesnės, nei pas J.Gulbinienę.

Papildyta:
Linkėjimai tavo Ignučiui nuo krikšto "kaimyno".  smile.gif

Ačiū už linkėjimus, atsakom tuo pačiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tik dabar įlindau į kkrikštynas, buvom atostogauti. O jūsų torčiukas tai iš viso fantastiškas thumbup.gif
Atsakyti
Jau užsakiau tortą Bijoloje pažiūrėsim koks išeis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 08 26, 17:28)
Ačiū už linkėjimus, atsakom tuo pačiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Tik dabar įlindau į kkrikštynas, buvom atostogauti. O jūsų torčiukas tai iš viso fantastiškas  thumbup.gif

Ir jums didelis dėkui už linkėjimus biggrin.gif

Kaip dabar laikotės? Kaip auga katalikas?
Atsakyti
O cia musu krikstasunio krikstynu tortukas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Vajetus koks grozis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ribosiuke: 05 spalio 2006 - 15:38
mes uzsakem masinyte, per vudyre zvake, tokia grazi, masinytei leliukas sedi, gaila kad foto negaliu dabar ikelti, gal ryt, o uzsakinejome ALKAVOJ.man labai ten grazus ir skanus tortai, ypac morenginis:) thumbup.gif
Atsakyti