QUOTE(Nute_San @ 2008 03 04, 01:05)
Labai megstu salotas ir visaip su jomis eksperimentuoju, kartais atidziai apgalvoju ka noriu "suvalgyti" ir issirenku produktus, o kartais sumetu viska ka turiu
Siuo metu mano megstamiausios yra avokado salotos su vistiena
Vistienos puse krutineles (jei nera galima deti ir kitas vistos dalis) supjaustyta pakankamais stambiais kvadraciukais
Aisbergo salotu gal puse guzes (jei nera galima kinisko kopusto)
Apelsinas (butinai jisai sudaro sultis) supjaustyt kvadraciukais as pjaustau panasaus dydzio kaip vistos gabaliukus
Laiskiniu svogunu supjaustyt (neperdaugiausiai, kad nepaskestu visos kitos salotos)
agurko, mazdaug jei ilgavaisis tai apie 10 cm atpjaunu, na nedaug (as ji supjaustau juostelem, bet tai ne esme)
Avokadas - kubeliais
Ir alyvuogiu juodu (jei papuls laselis kitas alyvuogiu sunkos skoni tik pagerins)
Galima druskinti, galima ne, bet jei druskinat tai padruskinkit pries dedant apelsina ir simaisius kelias minutes palaukite kos issiskirs sultys.
Viska sudedam ir voalia galima gardziai valgyti.
Sioms salotoms pagardinti tinka kaip kas megsta, galima su alyvuogiu aliejum (nenaudokit saulegrazu, tikrai pagadina skoni), galima su majonezu, bet niekad neismakaloju salotu su majonezu, padedu salia, kad galima butu pamirkyti.
Taciau jos man skaniausios tiesiog tokios su naturaliom paciu sultimis
Tai skanaus
p.s. kartais kai galima dar labiau ispindeti idedu surio kubeliu, taciau tai jau tikras ispindejimas
Siuo metu mano megstamiausios yra avokado salotos su vistiena
Vistienos puse krutineles (jei nera galima deti ir kitas vistos dalis) supjaustyta pakankamais stambiais kvadraciukais
Aisbergo salotu gal puse guzes (jei nera galima kinisko kopusto)
Apelsinas (butinai jisai sudaro sultis) supjaustyt kvadraciukais as pjaustau panasaus dydzio kaip vistos gabaliukus
Laiskiniu svogunu supjaustyt (neperdaugiausiai, kad nepaskestu visos kitos salotos)
agurko, mazdaug jei ilgavaisis tai apie 10 cm atpjaunu, na nedaug (as ji supjaustau juostelem, bet tai ne esme)
Avokadas - kubeliais
Ir alyvuogiu juodu (jei papuls laselis kitas alyvuogiu sunkos skoni tik pagerins)
Galima druskinti, galima ne, bet jei druskinat tai padruskinkit pries dedant apelsina ir simaisius kelias minutes palaukite kos issiskirs sultys.
Viska sudedam ir voalia galima gardziai valgyti.
Sioms salotoms pagardinti tinka kaip kas megsta, galima su alyvuogiu aliejum (nenaudokit saulegrazu, tikrai pagadina skoni), galima su majonezu, bet niekad neismakaloju salotu su majonezu, padedu salia, kad galima butu pamirkyti.
Taciau jos man skaniausios tiesiog tokios su naturaliom paciu sultimis
Tai skanaus
p.s. kartais kai galima dar labiau ispindeti idedu surio kubeliu, taciau tai jau tikras ispindejimas
O jei turiu atsivezto is Italijos (bet maciau ir Maksimoj) parmezano surio tai jir patarkuoju, taciau labai kazkokiu "ispudziu" jis neinesa tik Italijos dvelksma