skanus Toks kaip dziovintu, tik maziau saldzios
QUOTE(node @ 2009 08 12, 15:34)
labai labai skanios salotos as jas pagrinde naudoju, dazniausiai vietoj icebergo salotu .skoniu primenu man toki lengva riesutu skoni
na kiba reiks isbandyti reik tik figu susirasti NERYTE tavo salotas su vistiena ir skrudinta duona su mozarela dievinam o kaip rucola atrodo kas pasakys
QUOTE(boruzele78 @ 2009 09 10, 20:58)
o kaip rucola atrodo kas pasakys
Man asmeniškai rucola (gražgarstė) yra labai skani salota. Atrodo taip:
QUOTE(boruzele78 @ 2009 09 10, 20:58)
na kiba reiks isbandyti reik tik figu susirasti NERYTE tavo salotas su vistiena ir skrudinta duona su mozarela dievinam o kaip rucola atrodo kas pasakys
Dziaugiuosi, kad patinka, i sveikata
o rukola man irgi laaabai patinka, nors ne visi ja megsta
Mergytes, padekit - turiu menkiu kepeneliu, kaip pasigamint salotu?
Galima butu inete ieskot, ale jus cia tokios isradingos...mmmmm....pirstus galima nusigraust vakarais, kai skaitau jusu receptukus..........
Galima butu inete ieskot, ale jus cia tokios isradingos...mmmmm....pirstus galima nusigraust vakarais, kai skaitau jusu receptukus..........
Sveika ,
labai skanus ir gaivus receptas iš keturių komponentų:
1 raudonoji paprika
2 (didesni) kiaušiniai
250 g konservuotų žirnelių
indelis menkių kepenėlių
Majonezas.
Viską smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su majonezu (išskyrus kepenėles). Į salotinę dėti sluoksnį mišrainės ant viršaus kepenėlės, ir vėl sluoksnį mišrainės ir vel kepenėlės....
Sloksniuojame todėl, kad kepenėlės neištižtu maišant...
Labai gaivios ir skanios salotos.
P.s. prieskonių pagal save galima dėti, atčiau man užtenka skonio ir iš majonezo
Skanaus
1 raudonoji paprika
2 (didesni) kiaušiniai
indelis menkių kepenėlių
Majonezas.
Viską smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su majonezu (išskyrus kepenėles). Į salotinę dėti sluoksnį mišrainės ant viršaus kepenėlės, ir vėl sluoksnį mišrainės ir vel kepenėlės....
P.s. prieskonių pagal save galima dėti, atčiau man užtenka skonio ir iš majonezo
Skanaus
QUOTE(Volturna @ 2009 09 22, 13:04)
Sveika ,
1 raudonoji paprika
2 (didesni) kiaušiniai
indelis menkių kepenėlių
Majonezas.
Skanaus
Aciu labai, varau gamint, bo siandien jaunelio gimtadienis
1 raudonoji paprika
2 (didesni) kiaušiniai
indelis menkių kepenėlių
Majonezas.
Skanaus
Aciu labai, varau gamint, bo siandien jaunelio gimtadienis
Sveikutes skanestu kurejos Ieskau salotu su karstu ingridientu Savaitgali su Mb tiek prisivalgem,kad nutarem siek tiek vakarais padeginti riebalus,tad gal galite ka nors lengvo,silto ir skanaus pasiulyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.