Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

QUOTE(Nerytė @ 2009 04 02, 17:59)
Vištienos - ryžių salotos

user posted image

RECEPTAS ČIA

neryte man neatidaro tavo receptuka gal galetum parasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 04 19, 14:42)
neryte man neatidaro tavo receptuka gal  galetum parasyti  smile.gif

nezinau kas pasidare, bet ir man neatidaro sad.gif jei dings visas mano vargas verksiu kruvinom krokodilo asarom... sad.gif

salotos buvo eksprontu, kas buvo saldytuve tai nelabai ir pamenu recepto, bet kiek matau nuotraujkoj tai buvo vistienos file kepta kokosu drozlese su kariu, virti ryziai, pomidoras, agurkas, svoguno laiskai ir majonezinis - cesnakinis padazas 4u.gif
Atsakyti
Nerytė, esu nusikopijavusi kelis tavo receptus, jei reikes galesiu atsiusti. tikiuosi, kad tavo puslapiukas greitai vel veiks 4u.gif labai jis man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2009 04 20, 09:18)
Nerytė, esu nusikopijavusi kelis tavo receptus, jei reikes galesiu atsiusti. tikiuosi, kad tavo puslapiukas greitai vel veiks  4u.gif labai jis man patiko  smile.gif

wub.gif nustebinai su tokiu paslaugumu, laaabai aciu wub.gif Puslapiukas vel veikia thumbup.gif
Atsakyti
valio clap.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

Užeisiu pas jus su salotėlėm biggrin.gif Man pačiai labai patiko procesas, fotikas buvo šalia, tai va biggrin.gif
(pjaustymas - kombaininis)
1. Kopūstas baltas su pomidorais - pjaustyt, šlakstyt aliejum (alyvuogių ar kokiu dar), pabarstyt druska, išmaišyt, dėt lėkštėn. user posted image
2. Raudona saldi paprika ir pievagrybiai - pjaustyt, apkept alyvuogių aliejuje su druskele, dėt antru aukštu šiltus ant tų kopūstų/pomidorų.user posted image
3. Avienos šašlykas, šaltas - pjaustyt, dėt ant karštojo sluoksnio.user posted image
4. Puošt šaukšteliu majonezo, pabarstyt tokiom turkiškom trintom rūgštokom uogom (avienai superpuper prieskonis, pavadinimo nežinau, t.y. nepamenu).user posted image

Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2009 04 20, 19:36)

thumbup.gif super!
Atsakyti
notworthy.gif

Tas prieskonis angliškai vadinasi 'sumac'. (http://www.theepicentre.com/Spices/sumac.html)
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2009 04 20, 23:26)
notworthy.gif

Tas prieskonis angliškai vadinasi 'sumac'. (http://www.theepicentre.com/Spices/sumac.html)

:4u:Nuoširdžiai noriu tau padėkoti 4u.gif -už gerą ,ydomią nuorodą 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Jei supjaustyt ir susmulkint, tai bus valgomos KARŠTOS SALOTOS smile.gif

Šalia saliero stiebų/paprikos salotų kalakuto mėselė kepta karšta paguldyta ant sojos pupelių (karštų) ir gardžia slyviene padailinta. Kiaušinis keptas. Prieskoniai: druska ir grūsti pipirai. Tema buvo "trispalviškumas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 21 balandžio 2009 - 08:27
QUOTE(gadget3 @ 2009 04 21, 08:26)
user posted image

Jei supjaustyt ir susmulkint, tai bus valgomos KARŠTOS SALOTOS smile.gif

Šalia saliero stiebų/paprikos salotų kalakuto mėselė kepta karšta  paguldyta ant sojos pupelių (karštų) ir gardžia slyviene padailinta. Kiaušinis keptas. Prieskoniai: druska ir grūsti pipirai. Tema buvo "trispalviškumas".


koks idomus receptas bigsmile.gif
Atsakyti
Jau pasigyriau Cezario salotų temoj, bet dar ir čia įdėsiu smile.gif
Tikrai skanios, visuomet tokias darau, bet tai kažkaip dabar pavyko tik nufotkint smile.gif

Cezario salotos
romėninių salotų
baltos duonos skrebučių
parmiggiano reggiano (tiks ir parmezano tipo sūris, pvz. "Džiugas")

Padažui:
2 skiltelės česnako (sutrintos)
2 kiaušinių tryniai
1 citrinos sultys
50 ml + 2 v.š. alyvuogių aliejaus
6 - 8 lašai Vusterio (Worcestershire) padažo
50 g parmiggiano reggiano (arba "Džiugo")
druskos
šviežiai maltų pipirų

Nuplauti salotų lapus ir suplėšyti juos stambesniais gabalėliais. Pasiruošti skrebučius (beje, puikias instrukcijas kaip juos pasigaminti galima rasti pas Elžbietą).

Pasiruoškite padažą: dubenėlyje sumaišykite Vusterio padažą, citrinos sultis, sutrintas česnakų skilteles (lengviausia ir paprasčiausia pasiruošti padažą - viską sutrinti el. smulkintuvu). Atsargiai ir nuolat maišant, plona srovele supilti aliejų ir maišyti kol masė taps vientisa. Įmaišyti tarkuotą parmezano tipo sūrį (tik neplakite blenderiu) pagal skonį pagardinti druska ir šviežiai maltais pipirais.

Lėkštėje išdėlioti salotų lapus, pabarstyti tarkuotu sūriu, užpilti padažu ir užberti duonos skrebučius. Padažą galima patiekti ir atskirai.

user posted image
Atsakyti