Vakar gaminau avokado ir vistienos salotas savaip priburiau kas patinka draugams labai patiko
REIKES:
1. konservuotu kukuruzu
2. saldau obuolio
3.puse svoguno
4.pomidoro
5.virtos vistienos
6.avokado
7.pekino kopusto (as dedu nedaug)
Uzpilas:
aliejus (koki megstate), dziovintas bazilikas, isspaustas cesnakiukas, citrinos sultys:)
niam, niam
QUOTE(čikuraku @ 2009 02 16, 13:36)
anu su majonezu nebera, bet salieru manija tesiasi uzmaisiausiau nauja gal tiks
saliero saknis
saliero saknis
netiks, nes nemegstu saliero saknies verdu sultinius, labai skanu prieskoni ir kvapa duoda , bet valgyti ji nepatinka
Neryte,aš,anksčiau nemėgau saliero,bet kai kepiau daržoves orkaitėje įdėjau ir saliero{truputėlį apvirto}aišku su prieskoninėmis žolelėmis,alyvų aliejumi.
Man patiko,aš salierą dedu į trintas sriubas.
Galima saliero dėti į salotas,tik reikia apšlakkstyti aliejaus ir kokio vaisiaus sultimis,priklauso nuo prieskonių.
pvz:
salieras+obuolys+morkos+ropės{aišku dar reikia dėti prieskonių ,užpilo}
Man patiko,aš salierą dedu į trintas sriubas.
Galima saliero dėti į salotas,tik reikia apšlakkstyti aliejaus ir kokio vaisiaus sultimis,priklauso nuo prieskonių.
pvz:
salieras+obuolys+morkos+ropės{aišku dar reikia dėti prieskonių ,užpilo}
Brokolių salotos
reikės:
Virtų brokolių{šaldytų,ar šviežių400-500g.]
vienas m4lynas svognas,
pora marinuotų agurkėlių}
2-3 virtų kiaušinių,
Padažui:
1 avokadas,
1/2 stiklinės natūralaus jogurto,
aitriosios paprikos,druskos,pipirų,cukraus,
Brokolius sumaišykite su skiltelėmis supjaustytais kiaušiniais.
Ir,griežinėliais supjaustytais agurkėliais,bei supjaustytu svogūnu.
Salotas užpilkite padažu.
Padažui avokadą sutrinkite virtuviniu trintuvu,ir tyrelę sumaišykite su jogurtu.
Paskaninkite prieskoniais.
Užpiltas salotas20-30min. palaikykite šaldytuve,ir paskui patiekite į stalą.
reikės:
Virtų brokolių{šaldytų,ar šviežių400-500g.]
vienas m4lynas svognas,
pora marinuotų agurkėlių}
2-3 virtų kiaušinių,
Padažui:
1 avokadas,
1/2 stiklinės natūralaus jogurto,
aitriosios paprikos,druskos,pipirų,cukraus,
Brokolius sumaišykite su skiltelėmis supjaustytais kiaušiniais.
Ir,griežinėliais supjaustytais agurkėliais,bei supjaustytu svogūnu.
Salotas užpilkite padažu.
Padažui avokadą sutrinkite virtuviniu trintuvu,ir tyrelę sumaišykite su jogurtu.
Paskaninkite prieskoniais.
Užpiltas salotas20-30min. palaikykite šaldytuve,ir paskui patiekite į stalą.
Aš,noriu parašyti salotų receptuką,kuris man gavosi eksprontu,.
Supjausčiau mėlyną svogūną,keletą česnakų skiltelių natūralaus,ir porą marinuotų. Supjausčiau,obuolį ,paprikos ,pomidorų,kaparėlių.
Įdėjau vakarutės{naudoju pirmą kartą,bet ,ji man labai patiko}įdėjau žalios petražoles.Įbėriau dž. bazliko,dž. krapų.
Užpilą dariau iš baltų vynuogių acto suplakiau su alyvų aliejumi.
Gavosi tokios spalvotos,gaivios.
Supjausčiau mėlyną svogūną,keletą česnakų skiltelių natūralaus,ir porą marinuotų. Supjausčiau,obuolį ,paprikos ,pomidorų,kaparėlių.
Įdėjau vakarutės{naudoju pirmą kartą,bet ,ji man labai patiko}įdėjau žalios petražoles.Įbėriau dž. bazliko,dž. krapų.
Užpilą dariau iš baltų vynuogių acto suplakiau su alyvų aliejumi.
Gavosi tokios spalvotos,gaivios.
Turiu kaliaropių, bet nežinau ką su jomis daryti Gal žinot kokias salotas ?
Mickute7
Manlabai patinka kaliaropes+obuolys+morkos{prieskoniai,imu krapus,bazilikus,mairūnas},dar įdedu ,saulėgrąžų,graikiškų riešutų.
Užpilą aš darau saldžiarūgštį naudoju baltų vynuogių actą +alyvuogių aliejų+medų.
Manlabai patinka kaliaropes+obuolys+morkos{prieskoniai,imu krapus,bazilikus,mairūnas},dar įdedu ,saulėgrąžų,graikiškų riešutų.
Užpilą aš darau saldžiarūgštį naudoju baltų vynuogių actą +alyvuogių aliejų+medų.
QUOTE(regna @ 2009 03 06, 18:52)
Mickute7
kažkas įdomaus įdomus padažas kitą savaitgalį turėsiu svečių, tai vat norėtusi kažką naujesnio pasigamint
na gal dar kuri kokį variantą pasiūlys
Ir aš norėčiau pasidalinti savo salotytėm.
3 saliero stiebkočiaim, 3 obuoliai, 1 šaukštas kedro riešutų, 1 šaukštas susmulkintų anakardžio riešutų. Užpilas: 1 a.š. prancūziškų garstyčių, 1 a.š. krienų(aš dėjau wasabi), keli šaukšai natūralaus jogurto, druskos, pipirų. Skanaus
3 saliero stiebkočiaim, 3 obuoliai, 1 šaukštas kedro riešutų, 1 šaukštas susmulkintų anakardžio riešutų. Užpilas: 1 a.š. prancūziškų garstyčių, 1 a.š. krienų(aš dėjau wasabi), keli šaukšai natūralaus jogurto, druskos, pipirų. Skanaus
Kaukault ,nustebinai savo salotų receptuku,išduok,kur perki kedro riešutus.
QUOTE(kaukault @ 2009 03 09, 08:57)
Ir aš norėčiau pasidalinti savo salotytėm.
koks idomus receptelis
regna, man rodos maximoj ju yra pirkti