Aha majonezas labai daug salotom duoda, man su hamkeriu skaniausia, tik kaloringas labai jis Arba megstu pasidaryt toki uzpila: hamkeris, grietinele, cesnakas ir siek tiek picos prieskoniu. Viska isplaku su mixeriu. Skanus gaunas, galima ne tik ant salotu.
Pastaruoju metu labai uzsikabliavau ant makaronu salotu: makaronai, tunas, sviezias agurkas ir pomidoras, na ir majonezas skanus.
QUOTE(black_angel @ 2009 01 13, 20:06)
Aha majonezas labai daug salotom duoda, man su hamkeriu skaniausia, tik kaloringas labai jis Arba megstu pasidaryt toki uzpila: hamkeris, grietinele, cesnakas ir siek tiek picos prieskoniu. Viska isplaku su mixeriu. Skanus gaunas, galima ne tik ant salotu.
Pastaruoju metu labai uzsikabliavau ant makaronu salotu: makaronai, tunas, sviezias agurkas ir pomidoras, na ir majonezas skanus.
koks geras pasiulymas butinai ismeginsiu as irgi pastebejau kad jis toks reibokas, nes nuo visai mazai kiekio salotu sotu tad cia gal visai nebloga iseitis
Papildyta:
o kazin vietoj grietineles netiktu liesa grietine?
gal kkuri zinot gera receptuka salotu su kiaulienos sirdimi??? buciau dekinga labai
Laba Gal kas zino kaip kavinese daro tas paprastas morku, kopustu salotas, na tokias saldziarugscias. Kuo jas ten uzpylineja Pagalbekit man, nezinau kaip ju pasidaryti
QUOTE(lile @ 2009 01 15, 09:23)
Laba Gal kas zino kaip kavinese daro tas paprastas morku, kopustu salotas, na tokias saldziarugscias. Kuo jas ten uzpylineja Pagalbekit man, nezinau kaip ju pasidaryti
Cukrus, druska, actas ir aliejus
Įkišiu ir ir aš savo liežuvį ruošiant tą salotų užpilą reikia gerai išplakti virtuvine šluotele,kadingridientai tolygiai pasiskirstytų.
Skonis priklauso ir nuo jų rūšies,tarkime kokį actą ar aliejų naudosite.
Skonis priklauso ir nuo jų rūšies,tarkime kokį actą ar aliejų naudosite.
QUOTE(Semile @ 2009 01 14, 12:22)
gal kkuri zinot gera receptuka salotu su kiaulienos sirdimi??? buciau dekinga labai
kepta duona kubeliais daug keptu svogunu, kukuruzu ir smulkiai pjaustyta sirdis uzpilti majonezu
Man sitos labai skanios:
kepta duona
obuoliai (rugstesni geriau)
svogunai
rukytas kumpis
Viska supjaustom smulkiais kebeliais, uzpilam pora sauktu aliejaus ir acto, pagardinam druska ir majonezu
kepta duona
svogunai
rukytas kumpis
Viska supjaustom smulkiais kebeliais, uzpilam pora sauktu aliejaus ir acto, pagardinam druska ir majonezu
QUOTE(renateled @ 2009 01 17, 19:45)
Man sitos labai skanios:
kepta duona
svogunai
rukytas kumpis
kepta duona
svogunai
rukytas kumpis
Ir aliejaus, ir majonezo reikia?
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 17, 19:52)
Ir aliejaus, ir majonezo reikia?
Aliejaus manau nebutina, sauksta nebent koki Man sake,kad dejo,nes as pati situ salotu nedariau,manau galima ir be jo apsieiti Bet actas tai reikalingas,salotos tokios su rugstele gaunasi
Noriu ir aš pasakyti viena salotų receptuka,nežinau ar čia buvo ar ne.
Reikes:
1 rūkytos vištienos šlaunelės ( arba galima vietoj jos deti virta liežuvį)
1 skardine koncervuotų raudonų pupelių
1 poras
koncervuotų ananasų kokie 6-7 žiedeliai (galima deti kiek nori)
majonezas
Viską supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su majonezu. Man labai skanu.
Reikes:
1 poras
majonezas
QUOTE(rakarma @ 2009 01 19, 15:52)
Noriu ir aš pasakyti viena salotų receptuka,nežinau ar čia buvo ar ne.
Reikes:
1 poras
majonezas
Reikes:
1 poras
majonezas
man irgi labai skanu rukytos vistienos ir ananasu derinys