Aš,čia,dėl salotų su pievagrybiais,kaip apdojate ,juos,ir pjaustote žalius?
Ačiū.
Pjaustau žaliu, tik nuplautus.
Salotos
mums reikės jautienos,jautienos sultinio ,svogūno raudonos ,žalios paprikos,marinuotų svogūnėlių,imbierogabaliuko,skilteles česnako,
200gmarinuotų melionų,pora šaukštų aitriųjų paprikų padažo,
pora šaukštų aliejaus balzamito acto,
ryšelio kalendrų,druskos,pipirų,aitrios paprikos.
Sultinyje išvirkite jautieną{gali būti vištienos buljonas}
Svogūną pjaistykite skiltelėmis,paprikas juostelėmis ,
svogūnėlius ir melionus išgriebkite ir nulašinkite.
Smulkiai pjaustykite česnaką ,ir imbierą.
Aitriųjų paprikų padažą maišykite su aliejumi ,actu česnaku,imbieru ,druska,pipirais.
Mėsą pjaustome juostelėmis ,maišykite su daržovėmis ,užpilkite padažu.Salotas dvi valandas palaikykyite šaldytuve.
Tiekdami puoškite kalendrų lapeliais,bartykite aitriiiiiąja paprika.
mums reikės jautienos,jautienos sultinio ,svogūno raudonos ,žalios paprikos,marinuotų svogūnėlių,imbierogabaliuko,skilteles česnako,
200gmarinuotų melionų,pora šaukštų aitriųjų paprikų padažo,
pora šaukštų aliejaus balzamito acto,
ryšelio kalendrų,druskos,pipirų,aitrios paprikos.
Sultinyje išvirkite jautieną{gali būti vištienos buljonas}
Svogūną pjaistykite skiltelėmis,paprikas juostelėmis ,
svogūnėlius ir melionus išgriebkite ir nulašinkite.
Smulkiai pjaustykite česnaką ,ir imbierą.
Aitriųjų paprikų padažą maišykite su aliejumi ,actu česnaku,imbieru ,druska,pipirais.
Mėsą pjaustome juostelėmis ,maišykite su daržovėmis ,užpilkite padažu.Salotas dvi valandas palaikykyite šaldytuve.
Tiekdami puoškite kalendrų lapeliais,bartykite aitriiiiiąja paprika.
QUOTE(regna @ 2008 11 22, 02:18)
Salotos
mums reikės jautienos,jautienos sultinio ,svogūno raudonos ,žalios paprikos,marinuotų svogūnėlių,imbierogabaliuko,skilteles česnako,
200gmarinuotų melionų,pora šaukštų aitriųjų paprikų padažo,
pora šaukštų aliejaus balzamito acto,
ryšelio kalendrų,druskos,pipirų,aitrios paprikos.
Sultinyje išvirkite jautieną{gali būti vištienos buljonas}
Svogūną pjaistykite skiltelėmis,paprikas juostelėmis ,
svogūnėlius ir melionus išgriebkite ir nulašinkite.
Smulkiai pjaustykite česnaką ,ir imbierą.
Aitriųjų paprikų padažą maišykite su aliejumi ,actu česnaku,imbieru ,druska,pipirais.
Mėsą pjaustome juostelėmis ,maišykite su daržovėmis ,užpilkite padažu.Salotas dvi valandas palaikykyite šaldytuve.
Tiekdami puoškite kalendrų lapeliais,bartykite aitriiiiiąja paprika.
mums reikės jautienos,jautienos sultinio ,svogūno raudonos ,žalios paprikos,marinuotų svogūnėlių,imbierogabaliuko,skilteles česnako,
200gmarinuotų melionų,pora šaukštų aitriųjų paprikų padažo,
pora šaukštų aliejaus balzamito acto,
ryšelio kalendrų,druskos,pipirų,aitrios paprikos.
Sultinyje išvirkite jautieną{gali būti vištienos buljonas}
Svogūną pjaistykite skiltelėmis,paprikas juostelėmis ,
svogūnėlius ir melionus išgriebkite ir nulašinkite.
Smulkiai pjaustykite česnaką ,ir imbierą.
Aitriųjų paprikų padažą maišykite su aliejumi ,actu česnaku,imbieru ,druska,pipirais.
Mėsą pjaustome juostelėmis ,maišykite su daržovėmis ,užpilkite padažu.Salotas dvi valandas palaikykyite šaldytuve.
Tiekdami puoškite kalendrų lapeliais,bartykite aitriiiiiąja paprika.
ka cia turetu reiksti? recepta belekoki nuraset is kazkur ir pati abejojat jo skoniu?
QUOTE(Saulužė @ 2007 11 29, 13:26)
Daugybė salotų receptų pirmoje temoje My Webpage
Dalinkimės receptais toliau
Štai mano labai paprastas
Morkų ir obuolių salotos
200 g obuolių
250 g morkų
pusės citrinos sulčių
2 šaukštai aliejaus
cukraus
druskos
Morkas sutarkuoti smulkia, o obuolius - stambia tarka.
Pasūdyti, užpilti citrinų sultimis ir aliejum. Gerai išmaišyti
Dalinkimės receptais toliau
Štai mano labai paprastas
Morkų ir obuolių salotos
200 g obuolių
250 g morkų
pusės citrinos sulčių
2 šaukštai aliejaus
cukraus
druskos
Morkas sutarkuoti smulkia, o obuolius - stambia tarka.
Pasūdyti, užpilti citrinų sultimis ir aliejum. Gerai išmaišyti
labai skanu. tikrai
Papildyta:
QUOTE(regna @ 2008 11 22, 02:18)
Salotos
mums reikės jautienos,jautienos sultinio ,svogūno raudonos ,žalios paprikos,marinuotų svogūnėlių,imbierogabaliuko,skilteles česnako,
200gmarinuotų melionų,pora šaukštų aitriųjų paprikų padažo,
pora šaukštų aliejaus balzamito acto,
ryšelio kalendrų,druskos,pipirų,aitrios paprikos.
Sultinyje išvirkite jautieną{gali būti vištienos buljonas}
Svogūną pjaistykite skiltelėmis,paprikas juostelėmis ,
svogūnėlius ir melionus išgriebkite ir nulašinkite.
Smulkiai pjaustykite česnaką ,ir imbierą.
Aitriųjų paprikų padažą maišykite su aliejumi ,actu česnaku,imbieru ,druska,pipirais.
Mėsą pjaustome juostelėmis ,maišykite su daržovėmis ,užpilkite padažu.Salotas dvi valandas palaikykyite šaldytuve.
Tiekdami puoškite kalendrų lapeliais,bartykite aitriiiiiąja paprika.
mums reikės jautienos,jautienos sultinio ,svogūno raudonos ,žalios paprikos,marinuotų svogūnėlių,imbierogabaliuko,skilteles česnako,
200gmarinuotų melionų,pora šaukštų aitriųjų paprikų padažo,
pora šaukštų aliejaus balzamito acto,
ryšelio kalendrų,druskos,pipirų,aitrios paprikos.
Sultinyje išvirkite jautieną{gali būti vištienos buljonas}
Svogūną pjaistykite skiltelėmis,paprikas juostelėmis ,
svogūnėlius ir melionus išgriebkite ir nulašinkite.
Smulkiai pjaustykite česnaką ,ir imbierą.
Aitriųjų paprikų padažą maišykite su aliejumi ,actu česnaku,imbieru ,druska,pipirais.
Mėsą pjaustome juostelėmis ,maišykite su daržovėmis ,užpilkite padažu.Salotas dvi valandas palaikykyite šaldytuve.
Tiekdami puoškite kalendrų lapeliais,bartykite aitriiiiiąja paprika.
Skanu.
Gal kas gali patarti kokias salotas galima gaminti, kurios tiktų prie žuvies file? Niekaip nesugalvoju, tik vienintelė mintis apie morkų salotas su graikiškais riešutais
Gaivios salotos,
Supjausčiau obuolį,baltąją ropę, mėlyną svgūną,pankolio pusę,papriką raudoną,pomidorą, poro gabalęlį.
Viską aplaisčiau alyvų aliejumi.
Įdėjau baltųjų pipirų baziliko, marinuoto česnako,skiltelę žalio, krapų, mairūno.Įpjaussčiau šalto rūkymo lašišos filė įdėjau kaparėlių.Viską gerai išmaišiau.Man ,bent patiko.
Supjausčiau obuolį,baltąją ropę, mėlyną svgūną,pankolio pusę,papriką raudoną,pomidorą, poro gabalęlį.
Viską aplaisčiau alyvų aliejumi.
Įdėjau baltųjų pipirų baziliko, marinuoto česnako,skiltelę žalio, krapų, mairūno.Įpjaussčiau šalto rūkymo lašišos filė įdėjau kaparėlių.Viską gerai išmaišiau.Man ,bent patiko.
Zinau labai skanu salotu receptuka
Reikes:
Rukytos vistos kulseles
ananasu konservuotu
kukuruzu konservuotu
majonezo
nupjaustyti rukytos vistos mesyte nuo kaulo. (Buna pirkti jau be kaulo rukytos vistos gabalelis, tai ji kubeliais supjaustysi). Suberti konservuotu ananasu kubelius, ideti kukuruzu ir viska ismaisyti su majonezu (paprasciausiu). visko deti tiek kiek norite kad gautusi salotu.
Superines salotos!!!!
Skanaus
Reikes:
Rukytos vistos kulseles
ananasu konservuotu
kukuruzu konservuotu
majonezo
nupjaustyti rukytos vistos mesyte nuo kaulo. (Buna pirkti jau be kaulo rukytos vistos gabalelis, tai ji kubeliais supjaustysi). Suberti konservuotu ananasu kubelius, ideti kukuruzu ir viska ismaisyti su majonezu (paprasciausiu). visko deti tiek kiek norite kad gautusi salotu.
Superines salotos!!!!
Skanaus
JoanaS kaip skaniai atrodo as irgi ka tik prikirtau salotu su lasisa, tik dejau ka namie turejau: lasisa, bulve, avokadas, marinuoti agurkai, majonezas skaniai pavalgiau
Anksčiau,aš nemėgau baklažanų,bet dabar jie man pasiliko antri po brokolių
Paimame bamlažaną perpjauname per pusę išilgai tuomet supjaustome riekutėmis.
Padruskinu,sudedu vieną ant kitos riekutes ir paslegiu20min.,po to nuplaunupo tekančiu vandeniu,nusausinu.
Ir kepu iš abiejų pusių,kadangi baklažanai sugeria aliejų jo reik papildyt.Iškeptus sudedu ant virtuvinio popierinio rankšluosčio.Paruošiu česnaką,jį išspaudžiu skirtu presu susmulkinu graikiškų riešutų,kai neturiu sutarkuoju migdolų sumaišau su česnaku įpilu kokio padažo.
Ta mase ištepu baklažanų juosteles susuku,gaunasi suktinukai.
Kai noriu kitaip,sluoksniuoju baklažano juostelė,aišku aš jas supjaustau ,kad būtų patogu pasiimti ant viršaus dedu masę.
Ir pateikiu ant lygios lekštutės.
Jas galima valgyt šiltas ,šaltas,jos gerai išsilaiko šaldytuve.
Paimame bamlažaną perpjauname per pusę išilgai tuomet supjaustome riekutėmis.
Padruskinu,sudedu vieną ant kitos riekutes ir paslegiu20min.,po to nuplaunupo tekančiu vandeniu,nusausinu.
Ir kepu iš abiejų pusių,kadangi baklažanai sugeria aliejų jo reik papildyt.Iškeptus sudedu ant virtuvinio popierinio rankšluosčio.Paruošiu česnaką,jį išspaudžiu skirtu presu susmulkinu graikiškų riešutų,kai neturiu sutarkuoju migdolų sumaišau su česnaku įpilu kokio padažo.
Ta mase ištepu baklažanų juosteles susuku,gaunasi suktinukai.
Kai noriu kitaip,sluoksniuoju baklažano juostelė,aišku aš jas supjaustau ,kad būtų patogu pasiimti ant viršaus dedu masę.
Ir pateikiu ant lygios lekštutės.
Jas galima valgyt šiltas ,šaltas,jos gerai išsilaiko šaldytuve.
QUOTE(regna @ 2008 12 04, 01:54)
Anksčiau,aš nemėgau baklažanų,bet dabar jie man pasiliko antri po brokolių
Paimame bamlažaną perpjauname per pusę išilgai tuomet supjaustome riekutėmis.
Padruskinu,sudedu vieną ant kitos riekutes ir paslegiu20min.,po to nuplaunupo tekančiu vandeniu,nusausinu.
Ir kepu iš abiejų pusių,kadangi baklažanai sugeria aliejų jo reik papildyt.Iškeptus sudedu ant virtuvinio popierinio rankšluosčio.Paruošiu česnaką,jį išspaudžiu skirtu presu susmulkinu graikiškų riešutų,kai neturiu sutarkuoju migdolų sumaišau su česnaku įpilu kokio padažo.
Ta mase ištepu baklažanų juosteles susuku,gaunasi suktinukai.
Kai noriu kitaip,sluoksniuoju baklažano juostelė,aišku aš jas supjaustau ,kad būtų patogu pasiimti ant viršaus dedu masę.
Ir pateikiu ant lygios lekštutės.
Jas galima valgyt šiltas ,šaltas,jos gerai išsilaiko šaldytuve.
Paimame bamlažaną perpjauname per pusę išilgai tuomet supjaustome riekutėmis.
Padruskinu,sudedu vieną ant kitos riekutes ir paslegiu20min.,po to nuplaunupo tekančiu vandeniu,nusausinu.
Ir kepu iš abiejų pusių,kadangi baklažanai sugeria aliejų jo reik papildyt.Iškeptus sudedu ant virtuvinio popierinio rankšluosčio.Paruošiu česnaką,jį išspaudžiu skirtu presu susmulkinu graikiškų riešutų,kai neturiu sutarkuoju migdolų sumaišau su česnaku įpilu kokio padažo.
Ta mase ištepu baklažanų juosteles susuku,gaunasi suktinukai.
Kai noriu kitaip,sluoksniuoju baklažano juostelė,aišku aš jas supjaustau ,kad būtų patogu pasiimti ant viršaus dedu masę.
Ir pateikiu ant lygios lekštutės.
Jas galima valgyt šiltas ,šaltas,jos gerai išsilaiko šaldytuve.
oi kaip nuotraukyte cia praverstu skamba skaniai!!!