Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

giriuos ir cia blush2.gif blush2.gif egles siemetines -kol kas tik dvi blush2.gif kitos laukia dar savo eiles wub.gif tik del foto kokybes -atsiprasau blush2.gif neturiu galimybes dienos sviesoj nufotkint doh.gif

raudonoji
user posted image

ir zalioji user posted image
sita is arciau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=bonda,2007 12 11, 13:19]

gražu...idomu kaip jos daromos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrise @ 2007 12 11, 13:06)

gražu...idomu kaip jos daromos?  rolleyes.gif

cia ant pasidaryto pagrindo viniojamas, klijuojamas plausas..isdziuvus puosiama thumbup.gif
Atsakyti
bonda,gražu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai gražu. wub.gif rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Bonda, iš ko karkasą darei - aš noriu tokią pasigamint ne iš plaušo, bet iš šieno g.gif Labai gražu, man ypač antroji wub.gif
Atsakyti
Bonda eglutes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Gaila kad as taip nemoku blush2.gif
Atsakyti
man irgi idomu is ko darot pagrinda, kad jos tvirtai stovetu? as niekaip nesumastau...
Atsakyti
aciu visoms uz ivertinima blush2.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(roka @ 2007 12 11, 14:56)
Bonda, iš ko karkasą darei - aš noriu tokią pasigamint ne iš plaušo, bet iš šieno  g.gif Labai gražu, man ypač antroji  wub.gif

karkasa as darau is kartono arba storesnio piesimo popieriaus blush2.gif

o siaip plausas isdziuves sustingsta ir kietai laikos, tai net ta pagrinda galima istraukt blush2.gif - siemet mazulytes taip ir dariau... bet ant pagrindo riek celofana ar kazka det, kad paskui nusiplestu lengviau blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2007 12 08, 11:24)

aciu tai tai ko mane reikejo 4u.gif nes isigijau mazyte eglute gyva ir sugalvojau ja puosti savo gamybos zaisliukais- veltais, nertais, is biserio... tai cia bus dar vienas pakabinamo ziasliuko varijantas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaukse @ 2007 12 12, 09:07)
man irgi idomu is ko darot pagrinda, kad jos tvirtai stovetu? as niekaip nesumastau...

Nu aš ne Bonda, tai nežinau iš ko ji darė- labai gražiai, beje mirksiukas.gif Bet pasidalinsiu savo patirtimi, iš ko aš darau panašias eglutes.

Aš darau iš Senukuose pirkto plastikinio ar vielinio tinklelio (kur iš rulonų atmatuoja, arba dar tvorų skyriuje kartais būna, jei reikia metalinio- toks mažais langeliais būna, rulonuose irgi, būna ir plastikinio daug minkštesnio, jau ten kur polietileno plėvę parduoda), karkaso kraštus sujungiu viela arba karštais klijais. Tai jei pakankamai kietą tinklą pasirenki, tikrai tvirtai laikosi. Dar galima daryti iš putplasčio- nusiperkant jį senukuose- vieną didelį , patį storiausią lakštą (cokoliniame aukšte- rūsyje parduodamas, kur stiklą pjausto). Iš jo galima išpjaustyti glutės formos karkasą- jei reikia platesnės eglutės- suklijuoji du storiausius lakštus ir iš gautos storos kaladės išpjauni- geriausiai pjauti smulkiu pjūkliuku- nes su peiliu sunkiai pjaunasi, o pjūkliuku pats tas. Aišku pjaunant prisišiukšlina tais trupiniais kambarys, bet už tai eglutė bus ir tvirta ir lengva- toks malonus daiktas- nes kažkaip man maloniau, kai daiktai sveria mažai, tai ne tokie griozdiški tada atrodo (atrodo- turiu minty ne vaizdo prasme, o psichologiškai tongue.gif ir aišku sandėliuot maloniau). Tai jei daryčiau iš šieno eglutę, tai tubūt daryčiau ant vielinio (iš to vielos tinklelio, mažais langučiais) arba ant putplastinio karkaso. Bet šieną, jaučiu, lengviau ant vielinio rišti- nes galima perkišti siūlą kiaurai ir iš kitos pusės jį tvirtinti- gal taip tvirčiau laikysis. O prie putplastinio klijuojasi patogiai, ir vienu ir kitu atveju- šieno reikės mažiau, jei darysi tokį karkasą, o tai pliusas, ypač toms, kas negyvena kaime, ir neturi prisidžiovinę šieno- o perka jį zooparduotuvėse- tą kur gyvūnų mitybai skirtas, nes jei visą eglę vien iš to pirktinio, tai brangiai išeina- o čia- pasidarai tokį karkasą, ir šienelio sluoksnis tik ant viršaus rolleyes.gif cool.gif

Žinoma, dar turbūt iš kartono galima daryti tokius karkasus.. Iš vielos, iš plastikinių kapinių vazų, apverstų, tų įsmeigiamų, ar kažko panašaus.. Gal ir plastikinį butelį galima panaudoti..
Atsakyti
klijų pistoletą lankavoj išsirinkau už 17 lt.- thumbup.gif nepalygint su senuoju
Atsakyti