labai gražu,tik būtų paprasčiau,jei nubraižyta ženkliukais ir lietuviškai.bet vistiek gerai,bandysiu studijuot.
My Webpage neužbaigtas, kliju pistoletas perdegė
QUOTE(siaudukes @ 2007 12 08, 20:58)
nieko nerodo
QUOTE(siaudukes @ 2007 12 08, 19:58)
sveikute o kodel sudege gal per ilgai elektroje laikei ikisusi, as turiu nusipirkusi bet dar nenaudojau tai gal gali man patarti ka daryti kad isvengti sio perdegimo, dekoju
QUOTE(georgiana @ 2007 12 09, 11:29)
sveikute o kodel sudege gal per ilgai elektroje laikei ikisusi, as turiu nusipirkusi bet dar nenaudojau tai gal gali man patarti ka daryti kad isvengti sio perdegimo, dekoju
Mes visos turbūt perkam nebrangius pistoletus: kartais pasitaiko brokuotų. Maniškis tarnauja tris metus, viskas su juo gerai, tik dabar kažkaip sunkiai klijai bėga, gal užsineše. Neaišku kaip jį išvalyti
QUOTE(kaleda @ 2007 12 09, 15:35)
Mes visos turbūt perkam nebrangius pistoletus: kartais pasitaiko brokuotų. Maniškis tarnauja tris metus, viskas su juo gerai, tik dabar kažkaip sunkiai klijai bėga, gal užsineše. Neaišku kaip jį išvalyti
aciu TAU labai as irgi pirmi metai kaip nusipirkau mamos forumas padejo isijausti i siuos malonius dalykus, taip pirkau nebrangu mokejau 10 Lt. bandysiu juo klijuoti gal viskas bus gerai
Kaledines dekoracijos
Na o cia mazojo padejejo dekoracija-eglute vikingas
Na o cia mazojo padejejo dekoracija-eglute vikingas
jura_jurate labai gražu. Vikingas
O kokios čia raudonos uogos?
O kokios čia raudonos uogos?
jura_jurate,nuostabūs darbai
QUOTE(georgiana @ 2007 12 09, 13:29)
maniškis laikė antrus metus.pirkau irgi pigų tai iš karto sugedo nepasistumdavo klijų lazdelė,o tai lb nepatogu,kai ranka reik pastumt
jura-jurate,nuostabu
jura_jurate ypac pirmoji egle
QUOTE(siaudukes @ 2007 12 10, 18:50)
maniškis laikė antrus metus.pirkau irgi pigų tai iš karto sugedo nepasistumdavo klijų lazdelė,o tai lb nepatogu,kai ranka reik pastumt
jura-jurate,nuostabu
jura-jurate,nuostabu
aciu ir uz tiek bandysim o kas gausis dar nezinau aisku gali visko buti kad teks ismesti