labai šauni mintis
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 12 06, 09:52)
Egle 22, siūlau tavo šarvuotom durims tokią idėją: paimk ilgą kaspiną, per jo vidurį pririšk vainiką. Tada visu tuo kaspinu tiesiog apjuosk duris, kad vainikas būtų lauke per vidurį, o viduje gražiai surišk kaspino galus. Na maždaug taip:
Kaspinas plonas, netrukdys durims užsidarinėti, o vainikas nenukris. Ir bus originalu
Kaspinas plonas, netrukdys durims užsidarinėti, o vainikas nenukris. Ir bus originalu
Gera mintis, tik ar tas vainikas nesileis žemyn atidarius duris?
Žinoma galima papildomai dar priklijuoti
laba diena, gal kas patarsit kaip pagaminti kalėdinį varpelį, turiu tokią užduotį padaryti varpelį apie 22cm. reikia vaikui į darželį gali būti iš bet kokios medžiagos gal turit kas iš popieriaus kokią schemutę? Man labai gražūs nerti varpeliai bet jau neturiu laiko.
Būsiu dėkinga už atsakymą
Būsiu dėkinga už atsakymą
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 12 06, 09:52)
Egle 22, siūlau tavo šarvuotom durims tokią idėją: paimk ilgą kaspiną, per jo vidurį pririšk vainiką. Tada visu tuo kaspinu tiesiog apjuosk duris, kad vainikas būtų lauke per vidurį, o viduje gražiai surišk kaspino galus. Na maždaug taip:
tikrai labai gera mintis. O mano kionė nuo durų ir nukrito.. Buvau su dvipuse lipnia juosta prikabinusi. Tai bendradarbė irgi labai gerą pasiūlymą davė - paimti ir prikabinti siūlą prie jos "nugaros" ir ne vieną ir tada tuos siūliukus su lipnia juosta prikabinti, turėtų laikyti, kaip manot?
QUOTE(ausram1 @ 2007 12 06, 10:48)
laba diena, gal kas patarsit kaip pagaminti kalėdinį varpelį,
Čiupk gėlių vazonėlį kokio reikia dydžio, apversk, apipiešk, apklijuok vata, apsuk blizgučiais, apklijuok riešutais, popcornu, ryžiais, aj žodžiu padekoruok kaip tik šauna į galvą perverk siūlą, pakabink įdomesnį bumbulą ir baigta Čia kažkas panašaus, bet man dekoras nelabai
Kad būtų lengvesnis, gali paimti plastmasinį vazonėlį arba jogurto, grietinės indelį
Gera mintis su grietines indeliais
Štai čia mano kalėdinis nykštukas. Labai paprastas, bet man jis mielas. :
QUOTE(roka @ 2007 12 06, 13:18)
Čiupk gėlių vazonėlį kokio reikia dydžio, apversk, apipiešk, apklijuok vata, apsuk blizgučiais, apklijuok riešutais, popcornu, ryžiais, aj žodžiu padekoruok kaip tik šauna į galvą perverk siūlą, pakabink įdomesnį bumbulą ir baigta Čia kažkas panašaus, bet man dekoras nelabai
Kad būtų lengvesnis, gali paimti plastmasinį vazonėlį arba jogurto, grietinės indelį
[img=http://img503.imageshack.us/img503/4213/cavplkjjee6.th.jpg]
gal turit nertos eglutės ,kokios nors schemute,pvz.tokios
gal turit nertos eglutės ,kokios nors schemute,pvz.tokios
[quote=sanpaulija2,2007 12 06, 08:52]
Sanpaulija, ačiū, čia ne Egle vagsta, o aš. Gera mintis-išbandysim praktiškai
Sanpaulija, ačiū, čia ne Egle vagsta, o aš. Gera mintis-išbandysim praktiškai
QUOTE(jura_jurate @ 2007 12 04, 20:16)
Ruosiuosi Kaledom....
nuostabu! Puiku! ypač nykštukas
Papildyta:
QUOTE(jura_jurate @ 2007 12 03, 19:11)
Garbanos kalendorius labai liuks. Mano ne toks grazus bet su meile padarytas is ivairiu likuciu kurie buvo namuose. Kiekvienoje kiseneje uzduotele, misle, ir pan. +dovanele. Kai kuriose kisenese uzduotele kur reikia surasti dovana namie kazkur paslepta.Vaikas labai laukia kiekvienos dienos dabar vos atsikelia tikrina.
Kai kalendoriu tik padariau buvo grazesnis, o kai dovaneliu prikisau, kazkaip vaizdas ne toks klisenes.
Kai kalendoriu tik padariau buvo grazesnis, o kai dovaneliu prikisau, kazkaip vaizdas ne toks klisenes.
labai gražūs abu kalendoriai,bet kiek čia darbo,vos ne mano suknelei nunert,niekad tokių grožių nepasidarau,pritrūkstu amžinai laiko